Masteratele on-line?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cait de la 6 la 9 am inteles ca sunt si acum, tocmai de aia mi se pare nasol, eu ajung acasa la 4, ar insemna ca as ajunge ca sa am de unde pleca. Apoi seara la noi e de parc/papa/baie, sotul meu nu e in fiecare seara acasa deci n-am bona la copil, nu prea pot sa merg la ore. Nu de prezenta ma tem ca stiu ca nu e asa un capat de tara ci daca am de unde sa iau cursurile, sa fac deci fata examenului fara prezenta in sala. Mi-a spus o prietena ca profesorii iti trimit cursurile pe mail, e adevarat, e peste tot la fel sau doar la ea?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

cumnata mea care lucreaza in franta face un master on-line la ase-cibernetica si intr-adevar ii trimit cursurile pe mail, temele, au discutii pe net si a venit in tara doar pt examene, adica in ianuarie si mai vine acum in iunie tot pt examene.si face doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citindu-va pe voi, mi s-a facut "pofta" de invatat si de examene..cred ca e nostalgia anilor de facultate la mijloc. Am intrat pe site-ul unibuc dar nu am vazut sa existe asa ceva la noi...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Din pacate nu la toate temele de master clasic exista si varianta on line, asta e pb mea. La on line da, intr-adevar, totul se face pe net si numai la examen trebuie sa mergi. Dar in lista de la ASE sunt 3 carnati mari si lati, nu prea am ce alege (eu, vorbesc din punctul meu de vedere raportat la ceea ce am facut pana acum). Si la clasic nu prea imi permite timpul sa ma inscriu.
Clau asa e, e nostalgia invatatului. Si pe mine tot asta m-a apucat. Si am zis ca pana o incepe fi-mea scoala sa mai invat si eu ceva .
O sa caut si la alte facultati sa vad daca pe alte meleaguri (adica nu la ase) gasesc ceva interesant.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Aissa eu cred ca te poti descurca.Fratele meu lucreaza pana seara tarziu si iti pot spune ca nu prea se duce deloc la scoala si cu toate astea nu a rata deact 2 examene dar din alte motive:lene mare.Cursurile le poti lua de la colegi si mai sunt si profi care ti le dau.In promotia mea erau o gramada care nu ajungeau deloc la scoala si cu toate astea au avut diploma.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Cum se desfasoara invatamantul la distanta? Am gasit la o alta facultate un master apropiat de ce as vrea eu, dar astia il au numai la zi si la ID, la on line nu. Deci ma intereseaza cum e ID, fara prezenta, cursurile se primesc cum?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La id e ca la fara frecventa. Unii profesori tin cont de prezenta la cursuri, daca esti intre 4-5. In rest se merge la facultate normal, 7 sapatamani pe semestru, spre deosebire de zi unde sunt 14. Cursurile, cartile, materia, cerintele, sunt aceleasi ca la zi ca si diploma e aceeasi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Examenele cum se desfasoara ? Tot on-line??

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am absolvit o forma de invatamant la distanta (la inceputurile acestuia), a durat 2 ani, acum s-a schimbat la 3 ani. Mergeam la cursuri doar sambata si uneori duminca, ni se dadeau f multe proiecte de facut acasa, faceam practica. Examenele erau scrise/oral, la fel ca la orice facultate, in sesiunea obisnuita comuna pt toata lumea. Examenul de absolvire identic cu cel de licenta, 2 examene scrise, 1 oral si sustinerea lucrarii. In uram IDD-ului m-am ales cu o diploma de absolvire intr-o specialitate.

Edit: CristinaT, nu te contrazic, s-ar putea sa fi schimbat intre timp, eu am terminat in 2002.

IDD-ul meu era al Universitatii Bucuresti si cursurile/examenele se tineau la Fac de Drept.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

scuze... voi vorbiti de master eu de faculatate!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput