Discutam acum cateva zile cu cineva care mi-a spus ca in urma cu mai multi ani a citit Biblia in proza, adica scrisa fara acele versete numerotate, care fac lectura atat de dificila, motiv pt care n-am fost in stare s-o citesc niciodata da capo al fine. Din pacate nu-si amintea autorul. Voi ati citit-o sau ati auzit de ea?
Daniella
Da, exista. Am avut-o si eu dar numai Noul Testament,insa n-am citit nici prima pagina toata, ca am dat-o cuiva care nu avea de nici un fel si ar fi citit...io mai aveam... asa ca mai multe nu pot sa-ti spun.... dar la o librarie cu profil crestin ai cautat-o ? (ca in Bucuresti este cel putzin una de felul asta)
Da,este vorba de "Mica Biblie".Nu stiu daca se mai gaseste ,eu am o editie din 2001,tiparita sub indrumarea P.F. Parinte Teoctist, Patriarhul B.O.R. - Bucuresti , Editura Institutului Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane.
Prima editie a aparut in 1913.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
Sau vezi la librariile religioase ,sau la pangarele bisericilor,poate a aparut in editie noua,daca vrei s-o cumperi.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today