"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna Ela, ce mai faci? Cat mai are aia mica a ta? 5 anisori, sa zic? Vrei sa-i faci tu costumul? Daca nu, mergi la ToysRUs, sunt o multime si atat de frumoase... nu stii ce sa cumperi -insa grabeste-te, sper sa mai fi ramas ceva :(

paola_s cum stai cu pregatirile? NU stiu daca ai gasit cazare, insa ar fi ideal sa stai la BEN YEHUDA RESIDENCE, unde a stat si Ela (TBEla) e la doar 2 pasi de ambasada. Poat eiti da ea mai multe amanunte.

Tb. s aies, revin. Va pup.

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Buna Ella, bine ai revenit. Ce vrea fetita ta sa fie?
Eu i-am luat celei mari un costumas de zina (ce altceva ) de la Toys R Us cu coif si cu aripioare... Cea mica a vrut sa fie mica sirena. Ei i-am comandat de pe e-bay ca pe aici n-am gasit nimic adecvat. Asa ca le-am aranjat pe amindoua.

Gabi, voi cum va "costumati"?

Izzy, cum stai cu pregatirile? Ce-ai hotarit cu masina?

Didi, mai esti pe aici?

Ramona, cum se mai simte albinuta ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

da fetelor, mai sunt pe-aici. doar ca eu n-am nici o noutate.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nushtiu cum ne costumam, la carnavalul de la scoala Robert era Dracula, la gradi nu era carnaval.
La serbarea de Purim mai vedem, nu stiu daca corul se va imbraca in uniforma sau in costume liber-alese:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Buna dimineata fetelor,
din pacate noutatile mele nu-s prea "interesante". Maia e bolnavioara - are infectie urinara acum dupa ce a avut roseola infantum - dupa 4 zile de febra f mare i-au aparut pe corp bubite. Ptr. asta nu a facut tratament si a trecut . Facindu-i insa analizele de pipi au descoperit o infectie urinara asimptomatica.
A murit soacra mea, sotul meu este in Romania, ieri a fost inmormintarea. Sintem tare suparati, a fost o femeie deosebita, ptr. mine o soacra buna cum rar mai gasesti...sotul meu e distrus...
Eu sint acasa cu albinutza mea bolnavioara, pe Darie nu-l lasa decit seara de la armata si se intoarce dimineata la unitate.Norocul meu ca acum in sof shavua e acasa.
Sint obosita si imi doresc doar ca piticutza sa se faca bine si Tibi sa vina acasa cu bine.
Sper pe cind se intoarce el sa mai gasim costum de Purim ptr. Maia...
Va pup si numai bine...

Mergi la inceput

Ramona, imi pare rau de soacra ta. Sper sa treceti cit mai usor peste acest trist eveniment. Spune-ai ca a fost bolnava rau si poate ca asa i s-a curmat suferinta.... Multa putere va doresc.

Maia, cred ca sufera rau. Mie mi se mai intimpla din cind in cind si o colega la serviciu mi-a recomandat sa beau mitz de afine, sau chiar sa maninc afine uscate. Sint acum o gramada la raionul de fructe uscate. Cica shimba ph-ul urinei si microbii nu supravietuiesc in acest mediu. Nu stiu daca Maia are voie afine dar sfatuieste-te cu doctorul. Daca are voie, nu are ce sa-i strice.

si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Ramona, sincere regrete pt. pierderea din familia voastra si multa putere sotului tau ca pe el e greul acum... Sa accepte realitatea si sa mearga mai departe. o sa-l ajute mult :)

Silvana, am hotarat sa vindem masina... E prea mare bataie de cap s-o luam si pe ea cu noi... Asa ca... o lasam aici Insa ai apucat sa vb. cu sotul tau?
In primul an o sa stam pe langa Helsinki, da.

Dupa ce Nardi a fost bolnavior, a urmat si Yael, camuvan Au avut un virus ceva, acum sunt bine. Multa sanatate

Fetelor, nu-mi vine sa cred ca, in sfarsit, dupa mai bine de un an am terminat si noi capitolul asta de 20 de pagini Uf. Si uite asa o sa trecem la capitolul 4... Silvana, te ocupi tu de asta? Esti cea mai in masura cred Si inca ceva... N-ati vea sa schimbam si titlul subiectului? In ceva simplu... Israel... Fetele din Israel.. Sau nu stiu, propuneti si voi... As vrea o schimbare. Ce ziceti?

Cam atat.

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 9 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Shalom la toate fetele.
Uite ca Purimul bate la usa. Ne asteapta o saptamina tare incarcata cu carnaval (adloiada) la scoala si gan la kibutz, spectacol la scoala si la gan, spectacol comun la teatru cu Tubia Tzafir... plus ziua lui soacra-mea de yom shishi . Asta pe linga hug-urile obisnuite ale lui Shirly, plus un yom patuach la unul dintre hughim (aerobic dance)...

Daca supravietuiesc dupa saptamina asta deschid si un nou capitol si il numesc cum vreti voi. Da, si mie mi-ar place sa-i schimbam numele. Cred ca la origine acest subiect a fost de mult mai larga extindere, dar incet incet s-a restrins doar la fetele din Israel sau la cele legate intr-un fel sau altul de Israel.

Lilach, te-ai hotarit cu costumul Laurei? Citi ani are?

Shirly a avut azi niste intrebari la Torah pe care nu a stiut sa le faca si m-a intrebat pe mine. Si-a gasit pe cine sa intrebe, ca eu si cu religia sintem paralele ... Noroc cu internet-ul asta ca am gasit raspunsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Laura are 5 ani...si de la clipa la clipa isi schimba ideea de costumatie.

Apropo de subiect si numele lui...la origine ...adica asa in urma cu vreo 3-4 ani eu l-am deschis si i-am dat numele...mi-ar face placere sa-l lasati asa dar ...nu depinde numai de mine.

Numai bine si Hag Purim Sameah.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TBEla spune:

Cu mare intarziere, dar vreau sa va multumesc din suflet la toate fetele si cele pe care le-am vazut dar si celor care s-au gandit la noi.
Ne-am simtit bine in Tel-Aviv, doctorul a fost amabil si ne-a raspuns la toate intrebarile cu profesionalism. Pana acum e singura solutie pe care o avem, chiar daca eu am tot insistat cu Franta si Germania. Din aceste tari nu am primit un raspuns prea clar si se pare ca preturile sunt mult mai mari. In scurt timp va trebui sa iau o hotarare...
doula, didi-anda: v-am trimis mesaj si poze. Nu ma pricep sa le pun pe site. Mi-e dor de voi!
Yael: Ti-am trimis PM, dar cred ca esti ocupata. Poate reusesti sa-mi dai un raspuns scurt.
Cu drag,
Ela

Mergi la inceput