"Pamintul Sfint"...si bune si rele (3)
Raspunsuri - Pagina 19
didi-anda spune:
silvana
.multumesc pt gandurile tale de bine. cum am rezultatul de la sange, am sa-l sun pe dr, sa-l intreb ce putem face, sa-mi vina si mie menstruatia cum ar trebui si sa incep tratamentul. deja nu mai sper...vreau doar sa-mi vina cat mai repede, sa pot incepe tratamentul,sa nu mai pierd timp.
va pup 
p.s. mi-am mai facut azi un test si tot negativ....deci nu mai am sperante sa fiu acuma. poate luna viitoare, cu ajutorul lui DUMNEZEU.
silvana.ady spune:
Miine este prima luminarica de Hanuka. Hag Sameach la toate fetele!
La 10 dimineata avem serbare la Shirly si ma duc sa o pozez. Este serbare pe scoala si clasa lor (a IIa) va participa cu un program de cintece si dansuri...Sint o mamica emotionata!!!
Mult spor va doresc la mincat gogosi!
Gabi_K spune:
Hanuka fericit tuturor!!!
Aseara am fost la Hanuka-party, a fost suuuuper!!! Am ajuns tarziu acasa, nici acum nu ne-am revenit de tot, asa obositi am fost.
Serbarea de la Sinagoga va fi miercuri. Se pare ca nu vom ajunge la timp, incepe la 5, (de la 4 avem serbarea la gradi) dar poate mai prindem cateva gogoase![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Gabi_K spune:
Ma distreaza fata mea, cand vede lumanarile la sinagoga, incepe sa urle "multi ani traiasca"![]()
Sper ca anul acesta nu va repeta figura de anul trecut, cand rabinul vorbea, Lili canta cu voce taaare cantece de craciun
Dar cred ca o va face lata si astazi, parca ea ar fi clovnul de serviciu![]()
Gabi_K spune:
Poze de sambata de la hanuka-party
didi-anda spune:
Gabi_K
lui robert si lili. sunt niste scumpi! m-am distrat cand am citit ce face lili.
silvana.ady spune:
Gabi, Lili este de pomina... auzi tu, cintece de Craciun
. Hai ca Multi ani traiasca mai inteleg, ca si Danielle a mea a vrut sa sufle in luminarile de Hanuka cind am aprins acasa... Imi inchipui ce figura a facut domnul rabin cind a auzit-o pe Lili
.
Chiar acum pun niste poze de la serbari. O sa ma intorc sa va dau link-ul.
Ce mai faceti Ramona, Izzy? Mai ziceti si voi ceva? Luizza, sper ca esti bine. Didi, ti-au trecut dintii?
si mai intrati si voi pe aici, nu?