Poveste pentru adulti...
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
AC spune:
"Aceasta povestire este un pamflet si trebuie interpretata ca atare." -autoare
PAMFLÉT, pamflete, s.n. Specie literar#259; (în versuri sau în proz#259;) cu caracter satiric, în care scriitorul înfiereaz#259; anumite tare morale, concep#355;ii politice, aspecte negative ale realit#259;#355;ii sociale, tr#259;s#259;turi de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. pamphlet.
Sursa: DEX '98
Tu Andrada= "Parerea mea fireste, dar daca cuiva ii poti moderara mesajul cind foloseste cuvinte injurioase (si atunci e usor sa discerni), atunci cind o fabula e pusa in discutie, atitudinea mea e cel putin la inceput sa las loc interpretarilor.
..........
Habar n-am daca autoarea mesajului a inteles ce voia sa spuna autorul fabulei, dar eu una refuz sa fac proces de intentie cuiva si sa-l si exclud de pe forum ca antisemit."
eu am cerut ducerea pamfletului la gunoi, nu un proces de intentie, rug, sau scoaterea cuiva de pe forum... Aceasta-i o exagerare. In plus inteleg ca ma condamni pe mine pentru Reliana...in calitate de Torquemada modern. Parerea mea ca raul taiat in fasa nu duce nici la miros de varza acra, nici la ZZ, nici la discutii penibile... Lasatul lui sa creasca duce la discutii exagerate si luari de pozitii transante.. si cum e nevoie de o mica pauza pentru digestie...[emoticon c-o cana de ceai][emoticon ia un ceai neamule]
Xeno as vrea sa pot rade...da nu stiu de ce nu-mi reuseste...
Andreea si galusca si brotacelul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cataghe spune:
Andrada, parerea mea e ca decat sa te tii de ironii ar fi mai bine sa si citesti ce se scrie si sa judeci lucrurile luand in considerare ce scrie fiecare, si nu cu cine se afla in conflict si de ce. Cred ca asa ar sade bine unui moderator care se respecta.
Pam-pam!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
iubibubi spune:
de cand cu cearta voastra, mi-am zis sa ma fereasca sfantul sa va intru vreodata in colimator :)) eh, uite ca nu ma pot abtine :)
quote:
Originally posted by cataghe
si o intrebare: nu se poate intorduce totusi butonul ala cu ignore?
cred ca intrebarea asta ar trebui sa ti-o pui in primul rand tie. chiar ti-ar folosi la ceva daca s-ar rezolva tehnic? vad ca tii neaparat sa dai replica la mesajele conchitei (ceea ce invers n-am prea vazut sa se intample in ultima vreme) si zau daca inteleg de ce tocmai tu trebuie s-o faci, cand stii cum ar putea reactiona. nu vreau sa cred c-o faci dinadins, imi esti simpatica si te citesc cu placere de cele mai multe ori.
cataghe spune:
N-o fac dinadins, o fac pt ca exista cateva lucruri pe lume care ma calca pe nervi. Printre ele se numara suficienta unora pe de o parte, si faptul ca nu sunt sanctionati cand calca in strachini pe de alta parte.
Multumita?
P.S. Cat despre "invers", ia du-te si vezi cam la cate subiecte in ultima vreme isi vara coada Conchita dupa mine, si la cate din ele impunge printre randuri... dar deh, trebuie sa fii familiarizat cu conflictul ca sa intelegi
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)