M-am hotarat....adoptie (28)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Abia astept sa fie cald si sa ne revedem cat mai multe.
Lorelei...de mult tot vreau sa te intreb si te ratez pe YM...esti suparata pe noi?
Claudia_a la fel, scrie pe forum dar aici nu intra.... Si mai sunt o groaza de fete, se stiu si ele....care nu mai intra aici.
Fetelor, chiar daca am terminat adoptia (si eu nici nu cred sa ma mai apuc de alta) subiectul asta e parte din mine si nu plec decat daca ma dati afara.... De ce sa nu scriem si aici? la toate si eu zic sa ramanem unite.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Silvia_Pui spune:
Felicitari Flory , sa fiti sanatosi !!!
Desi l-am dorit pe Stef mai mult decat orice pe lume , nu incetez sa ma minunez de modul in care iti schimba viata un copil . In fiecare zi mai face cate un lucru care ma lasa cu gura cascata . In doar cateva zile a invatat sa se ridice in picioare si sa mearga pe marginea patutului . Stie chiar sa arate cu manuta Piticul muzicant .A invatat sa dea noroc . Iti intinde suzeta lui si iti spune papa . Cand sta in picioare se intide spre jucarii si sta un picut in echilibru pana sa cada ca din pod . Mama si tata striga continuu . Daca il superi cu ceva ( adica ii spui ca nu are voie la sertare ) se intoarce si iti spune Nanana .
Stiu ca si voi ati trait aceste momente , dar mie acum mi se umple sufletul de bucurie si chipul de lumina cand imi privesc sufletelul .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Briantis spune:
Flory ,felicitari!Sa va traiasca "suriorul" Rares !Nu stiu de ce ,dar eram "precisa" ca e baiat !
Mama lui Andreiutzu
patri spune:
Flory, felicitari si ma bucur ca e baietel, pt ei ca frati va fi foarte bine, se vor juca mult impreuna si vor avea preocupari comune! Stiu cum e, si ai mei au avut noroc sa fie baieti, sa fie impreuna de mici si si acum mari, au tot aceiasi gasca, si se inteleg minunat.
De asta mica ne bucuram continuu, e un copil extraordinar, si nu cred ca numai pt ca e a mea o vad asa, toata lumea se bucura de ea, am fost azi la un consult neuro, trimis de medicul de familie, si dr ne-a spus ca avem noroc de un copil f bine dezvoltat, fara nici un pic de probleme, ceea ce e mare lucru tinand cont ca a fost numai in spital. A mai spus ca se vede ca s-au ocupat de ea, si asta este meritul fundatiei, este un copil mai mult decat normal, este mai mult decat daca l-as fi facut eu, sunt convinsa ca nu puteam s-o fac atat de reusita, si vesela, si frumoasa, si desteapta...Dumnezeu a stiut sa ne-o faca asa cum trebuie, si acum inteleg toata inversunarea mea, cand nici nu ma gandeam s-o fac eu , pt ca ea este undeva si ne cauta...Pt mine, copilul acesta este o minune, toti ne bucuram din suflet de ea, si pana acum am fost o familie fericita, dar acum suntem mult mai mult...sotul meu e topit tot, si la firma e mult mai destins, avem prieteni care ne-au spus ca aveam nevoie de un concediu, dar de cand o avem pe asta mica parca am fi fost in concediu, atat de fericiti si binedispusi suntem! Adevarul e ca e un copil asa cum fiecare va doriti, adica e sanatoasa, mananca foarte bine, mai putin lapte de care nu bea deloc, in schimb mananca mult iaurt cu fructe, branzica de vaca, lapte cu cereale si cu fructe(pireu) de Milupa, carnita si zarzavaturi, orez cu lapte si fructe, banane, portocale, chivi, pere, mere si ii plac batoanele de branzica cu ciocolata Dots. Doarme bine desi mai maraie din cauza maselutei care tocmai iese, si mai iese si un dintisor jos, are trei jos, patru sus, o maseluta jos stanga si acum iese pe dreapta! Umbla foarte bine, danseaza si canta toata ziua, se ascunde la cucu bau, acun a invatat sa pupe, face tai tai si pupic cu degetelul, o striga toata ziua pe Elsa cu care se joaca de se tavalesc pe jos, si cainele o iubeste si se intoarce cu burta-n sus sa stea la cheremul ei, ai putea toata ziua numai sa stai sa te distrezi de minunea noastra mica! Ii place mult la baie, iar cu dormitul nu avem probleme, o punem in patut si gata, se mai joaca, povesteste, canta ...pana adoarme, iar cand se scoala, pe la 8-8.30 o luam la noi in pat si ne dragalim, asa ca ne incepem ziua f bine dispusi! Acum e mai rau ca trebiue sa merg si la firma, voi avea control pt ca am cerut returnare de tva, si nu-mi prea place s-o las cu altii, parca numai cu mine mananca bine, numai eu stiu s-o schimb...glumesc, sunt eu o mamica prea mamica, si Patricia o bucura si pe mama (bunica), si Daia, nasa mea de botez si nunta, care abia asteapta sa stea cu ea, cu asa copil cuminte nici nu sunt probleme.
Vad ca m-am lungit la scris, abia astept sa vad cum se descurca si celelalte nou mamici, poate ca nu prea au timp sa scrie, dar de fericite stiu ca sunt!
Pupici la toate, si daca cautati copilasi si nu va sperie distanta, la Oradea stiu niste flacai pe cinste...scrieti-mi!
Dora,o mamica fericita
ilinca_tomescu spune:
La multi ani cu sanatate si multe bucurii pentru voi si pentru copii!
Eu plutesc pe o mare de fericire si va rog sa nu va suparati ca nu m-am rupt de langa odorul meu sa va scriu! Din 8 decembrie sunt prea-fericita mamica!
Toate prietenele ma intreaba cum e, cum ma descurc. Dar este totul atat de natural, cred ca eu eram deja mamica, si asa ca totul este perfect! Sotul meu este fericit si de cand vine de la birou, destul de tarziu, o pupa de vreo 10000 de ori pana ce se face vremea de baita.
Preaminunata se numeste Maria, este frumoasa si puternica si foarte curioasa de ce se intampla in aceasta lume!
Abea astept sa vina primavara, cu soare, si sa ne intalnim in parc! Ce bine ca acum pot si eu in sfarsit sa va cunosc!
Sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit mai multe mamici, abea astept sa citesc cum s-a intamplat si ce ati simtit!
Trebuie sa ma intorc in curand la servici, si pana atunci vreau sa profit de toate momentele de calda liniste alaturi de copilu meu!
Va doresc celor care sunteti aspirante, sa vi se implineasca cat mai repede visul, sau visurile!!
Va pup cu drag pe toate!
Alexa Ioana spune:
dragele mele, nu v'am prea scris in ultima perioada, dar am fost alaturi de voi si m'am bucurat de succesele voastre.
noi in curand ne vom lua atestatul. saptamana viitoare avem cursul si ultima intalnire cu asistenta sociala. sa vedem ce va fi pe urma... sper ca nu va dura mult pana ne vom strange copilul in brate...
va pup, si va doresc un weekend minunat !!!
o mamica fericita spune:
Aissa doamne fereste cum as putea fi suparata pe voi? pentru mine sunteti ca o familie, avem aproape aceleasi experiente in ale adoptiei si daca voi nu stiti ce inseamna atunci cine?.
problema am fost si sunt eu cu niste probleme de sanatate care sper sa treaca cat mai repede. pe toata lumea si sigur veti mai avea vesti de la noi.
PS!
pe 7.dec. 2005 am avut si noi incuvintarea adoptiei si suntem in asteptarea hotararii.
lorelei si
dana p. spune:
La multi ani si multa sanatate pentru toata lumea si cat mai multe mamici sa-si gaseasca copilasi anul asta!!
Flory, felicitari si pentru cel de-al doilea baietel!! O sa fi soacra cu doua nurori
Pentru fetele care v-ati adusa acasa copilasi , sa va traiasca , sa fie sanatosi si actele si toata procedura pana la finalizare sa mearga cat mai repede!!
Va pupacesc pe toate si pe toti puiti.
Dana
Poze
aissa spune:
Lorelei sper sa treci cu bine peste probleme, multa sanatate! Felicitari pentru incuviintare!
Alexa mai eu un pic, ai sa vezi, curand va aparea si puiul vostru!
Ilinca felicitari, sa iti traiasca mica minune Maria si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum! Ce varsta are? Abia astept sa ne vedem in parc, trebuie sa cunosc o gramada de bebelusi....
Patri tie ce sa iti mai zic, esti atat de exuberanta incat devii molipsitoare. Citind ce ai scris am trecut mai usor peste o noua dezamagire. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat-o pe Ale, nimic nu mai conteaza avand asa un ingeras.
Cristina si Ale (30.09.2004)
urziceanu spune:
La multi ani fetelor!
am lipsit foarte mult dintre voi si am trecut prin clipe de cosmar cu micuta mea.
Ochiii nu mi s-au uscat din 27 dec 2005.
V-am spus ca fetita era foarte racita.eu am luat-o in joia Craciunului foarte bolnva.A venit pediatra a consultat-o si i-a prescris cefaclor,ambroxol.Nu araspuns insa la tratament.Marti dupa Craciun a venit din nou pediatra ,a consultat-o si ne-a trimis cu salvarea la spital.Fetita avea pneumonie interstitiala,otita,adenopatie,un rahitism sever.Fontanela era foarte marita -44 ceea ce indica o hidroencefalie.De revelion am stat in spital(de fapt azi am ajuns acasa).A facut tratament cu antibiotice injectabil si cand sa zicem si noi "hop"a contactat un microb din spital si a inceput sa vomite si sa aiba scaune diareice.A stat pe pefuzii pana azi dimineata.Acuma se simte bine ,dar sunt distrusa cu fontanela asta.Dimineta i-a facut ecograf la fontanela,mare lucru nu s-a vazut.Fontanela azi masura 42,5 deci e in regresie.O sa-i dau vigantol 6 pic pe zi.Nu i s-a facut profiolaxia rahitismului si cred ca ,capul avea forma ciudata din cauza ca fetita nu putea sa stea pe parti.
Acuma caputul s-a mai rotunjit.,Dar sunt diperata fetelor.De ce ma pedepseste Dumnezeu?De ce?
Daca stiti cumva unde pot sa ma duc cu ea sa elimin orice suspiciune privind hidroencefalia va rog sa -mi spuneti.Sunt distrusa!
corina urziceanu