freak show (3)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by uki
fetelor, voi chiar nu mai aveti rabdare cu bunatatile alea??? Mihaela, tu...cre' ca esti tare meseriasa la gatit! moama, si faci si ciorba, una d-aia acra, de mahmureala asa...
hai, nu ma luati in seama
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
Da am rabdare si chiar imi place sa gatesc...
De exemplu azi am facut un rand de turta dulce(in forma de brad, stea etc), acuma am in cuptor un rand de fursecuri cu cicolata , si maine dimineata mai fac 2 randurele de prajiturele...si dupa ce termin cu prajiturile ma apuc de gateala serioasa cu sarmale si toate alea
...si cum ramane cu bilele??Le-ai recuperat pana la urma sefu'???
Hai Tzuni la mine ca eu sunt bucuroasa de musafiri si mai alers ca fac de toate
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Sabina spune:
ia uitati aici cum se asteapta pe Mos Craciun:)
http://photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=IMG_0191.jpg
io-s intr-o vacanta continua:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
paraluta spune:
Dragul meu vecin,Narancea draga, vreau numa sa spun ca cineva te-a bagat cap de subiect la Zona Zoster. Cred ca e cazul sa intervii!
In rest, toate bune!
brendamitran spune:
Wooooowwwww.....eu raman in urma mereeeeuuuu.....
Pe 24 fac si eu sarmale,o friptana in vin cu toate cele de-ti ploua in gurita,maine piftia,aseara am facut carnatii si......ciorbica tot pe 24,evident......
Tzuni,la mine esti bine-venita,sintem vreo 10-11,pe 25,da' nu-i bai,ca fac vreo 200 de sarmale,s-or gasi si pt tine vreo 10....
Narancea,ti le-am trimis,le-am facut special pt tine......
La brad unde sa pun apa,ca e in suport?
Vacanta....hmmmm....nu stiu,cred ca pina pe 3,tot ma invirt de ceva libere,si o sa fiu mai mult pe aici,ca stau acasa si de revelion.....
Uffffff,gata,am terminat azi si cu serbarile,ca m-au ucis....ma mai tarasc maine la serviciu si cred ca vineri ii ardem pe domnii ministri....apropos......vedeti ca am poza cu doamna ministru in ultimul album (si tare mandra mai suuuuuunt)......
Va pup,o seara buna
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
neatzaaaaaaaaa , ultima zi de serviciu !!!!!!!
ce ministra mai e si aia ? a justitziei ? de asta nu e justitzie in tzara ca ministru e femeie !!!!!!!!!!
sabinski misto manusile lu fitu cu alea pe degete hahahaha misto ideea
tata lu Toma spune:
"neatzaaaaaaaaa , ultima zi de serviciu !!!!!!!"
Si la mine la fel.
Am intrat doar sa va spun La multi ani si sa fiti sanatosi si fericiti mai freakangiilor.
_
Sunt moderator dar ma tratez
Tzuni spune:
...Balanico , si cum ajung pe...Aleea Fericirii? ...ca m-ai dat gata cu adresa-ti!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
Tata Toma la multzi ani si tzie !!!!!!!!! si feliz navidad !
hai fetele freakangioaice un " la multzi ani ! " pentru tata toma !!!!!!!!!!!!1