In Italia (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, am primit retetele, multumesc. Le-am primit de 2 ori, ca ambele adrese pe care le ai tu puncteaza spre aceeasi caseta de posta.
Iri, ma bucur pentru tine ca ai atatea petreceri si te distrezi.
Gabry, sanatate la puiuta mica! Si sa vina Mos Craciun bogat la copilasi.
Petro, mi-am amintit cand mergeam si noi la questura centrala din Milano pentru permis, era o aglomeratie, trebuia sa mergi cu noaptea-n cap ca sa prinzi numar. Acum ne-au 'detasat' pe noi, provincialii la questurile de zona si e mult mai bine, coada de 10-15 persoane, chiar si sambata, cand ar trebui sa fie aglomeratie mare.

Fetelor, eu am racit, de ieri eram un pic infundata, dar azi m-am trezit ca nu mai aud bine, am o greutate la ceafa si nu pot respira decat pe gura. Si imi curge nasul. Si cred ca am un pic de febra, un pic, nu multa. As fi vrut sa raman acasa, mai ales ca e si fetita mea in vacanta. Dar sotul a zis ca nu da bine, ca trebuie sa vin sa discut stimele. (Am un proiect pentru care furnizorul mi-a trimis niste stime umflate si vreau sa incerc sa obtin o micsorare). Asa ca sunt coapta. Si tare mi-e teama ca imi fac sarbatorile asa si ma fac bine cand sa vin la servici.
Va pup si Sarbatori fericite! celor care nu mai intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Crini eu disperata cu prostia asta de email ca "daca nu ajunge" nu am vazut ca e aceeasi adresa hhahah ... eu am salvat-o cu 2 nume diferite . Important e ca au ajuns. Sper sa iti fie de folos.
Si ce sa mai zic, acum te-ai gasit sa racesti ??? Si eu imi amintesc ca eram mereu racita cind eram mica pina sa imi scot amigdalele si in plus am avut citiva ani in care la mine vacanta de iarna era cu regim si stat la pat ca am avut toate formele de pojar, varsat si alte minuni ( n-am scapat nimic ... ). Fratele meu le facea in timpul scolii si eu luam de la el cind venea vacanta ... asta ghinion...
Iri nu cunosc eu restaurantele de la Taormina, ca noi am dormit mai jos de Napoli si apoi dimineata devreme am facut coasta calabriei ( oprire foto Praia Mare ), traversat Messina in graba , popas Taormina ( vizitat teatru, plimbare pe strazi, cumparat suvenir) si apoi fuga fuga ca deja era bezna la Catania unde am cautat mai intii hotelul si apoi cred ca o ora un loc de parcare pe via Etnea ... plus ca tot greseam drumul si ne trezeam iar in tangentiala ... asa ca am pierdut vremea si Catania nu am apucat sa o vad ca deja era tirziu. A doua zi ne-am catarat pe Etna . Asa ca eu singurele rstaurante au fost cele ale hotelurilor pe unde am stat ( alea care aveau ... ca nu toate ... si am mincat pe unde am apucat ).
Insa asta e meserias si abia astept sa vad poze ... eu am poze numai cu mine de la Taormina, si nu sunt cine stie ce ( ca stric eu peisajul ).
Si eu am stat la coada in frig la questura ... acum insa am aflat ca au facut pe cartiere si la Bologna, insa eu care locuisc la tara cred ca tot la sediul central tb sa ma duc sa imi ridic permisul.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Si eu va doresc un Craciun Fericit. Sa va bucurati de cei dragi.

Ca al meu Craciun lasa de dorit........

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Hey Angi capul sus ... ce faci acolo??? lasa melancolia...
Ai terminat ? Te.-ai mutat deja ? Ia sa vezi tu ce frumos o sa fie anul care vine ... Sarbatori fericite si voua "porumbeilor"!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Salve CRISTA .

Nu sunt melancolica..........doar ca sunt cu fundel intre 2 luntre. Inca astept raspunsul pentru mutul la casa. Si pana nu am un raspuns concret........nu ma pot pune sa-mi caut apartament in chirie.(pentru cazul ca raspunsul e negativ.). Si pentru faptul ca m-au lungit atata, uite ca ma gasesc la sfarsit de an, cu nici un raspuns si cu mainile legate. Sunt inca la Modena. Si asa acum deja e prea tarziu. In sensul ca pana de dupa sarbatori nu gasesc pe nimeni ňa agentii. Si de la atata stres.......stii, se isca certurile, etc.....

Hai gata ca nu vreau sa va retin cu problemele mele, doar ca am simtit sa vorbesc cu cineva........

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Stiu stiu ... asa se intimpla la toata lumea ... imi pare rau ca intri in noul an fara raspunsuri sigure si concrete, dar lasa ai sa vezi ca se termina totul bine.
Acum cumpara-ti o ciocolata si ai sa vezi ce fericire da peste tine in secunda urmatoare . Pupice... si ne mai auzim cind mai ai timp, ca eu o sa mai bintui si sapt viit pe aici pe DC.

Cristina

Mergi la inceput

Cri, de questura sa te informezi bine inainte, ca e posibil sa apartineti si voi de una din zona. Si eu stau tot la tara si ne-au legat la oraselul cel mai apropiat. Mai bine si pentru ei, ca stateau si bateau apa-n piua toata ziua.

Danagie, ce-i draguta cu tine, de ce esti asa necajita? V-ati mutat?

Mergi la inceput

Pai pe cedolino ala nu zicea nimic ... oricum asta e, o sa fac 2 cozi in cel mai rau caz hahahh ... ca la telefon iti iei cimpii pina raspunde careva. Dar cine stie poate ma inarmez cu rabdare si ma pun pe sunat . Oricum e la sf de ianuarie termenul. Asa ca mai e ceva vreme.

Cristina

Mergi la inceput

Acum am vazut ca pana m-am mosmondit eu sa scriu, voi deja raspunseserati.

Danangie, de la mine si nu te mai supara, ca nu stii niciodata ce-ti rezerva ziua de maine. Uneori iti pare rau ca ai pierdut o chestie si asta de fapt e doar calea sa ajungi la ceva mai bun.
M-am exprimat cam alambicat, ideea e ca va fi totul bine.

Mergi la inceput

Cri, acum am inteles, tu l-ai depus deja, trebuie doar sa-l ridici. Atunci mergi unde ai depus actele. Data viitoare cand il reinnoiesti te interesezi daca e si langa tine.

Mergi la inceput