Fetele din America (57)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cryssa29 spune:
LA MULTI ANI!!!!Sa fiti sanatoase si sa va mearga si mai bine....din toate puctele de vedere!
Ma primiti si pe mine?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI!...fetelor va doresc un an nou plin de impliniri si multa sanatate!
Eu sper ca revelionul ce vine sa-l petrec acolo ca anul asta eu cu puiul am stat aici (romania) si sotul acolo,groaznic a fost,dar chef la greu,ca la romani
.
la toate si la toti si numai bine!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
bucluc spune:
Hop si eu a 3-a zi dupa spartul targului! LA MULTI ANI tuturor, un An Nou asa cum vi-l doriti sa aveti!
Si daca tot e sa zicem care ce-a facut de Rev'... eu l-am petrecut a doua oara consecutiv de una singura ca a mea jumatate a trebuit sa lucreze la fel ca si anul trecut. Am sarbatorit in schimb inainte sa mearga, o data cu Romania si asta m-a consolat putin.
Am incercat sa ma uit si eu la TVRi dar n-am putut vedea decat inregistrari de pe cand era Madalina Manole de vreo 18 ani... Si n-as putea spune ca m-a incantat in mod deosebit. Am lasat-o balta in mai putin de un sfert de ora...
Nu-i nimic! La anu' o sa fie mai bine!
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
Bic spune:
Sinteti tari, fetelor, ca ati reusit sa prindeti TVRi. Eu am tot dat click si n-am reusit. Asta se intimpla chiar in noaptea de revelion si pe 1 ianuarie. N-am mai incercat dupa aia, ca mi s-a ofilit avintul.
Californiencelor, ati simtit cutremurul de azi-noapte? Eu da, ca toma' ce se executau icneli de la sugeri de pumni puternice in patul alaturat si eram cam treaza, dar pot sa jur ca era in jur pe 4 a.m. Pe USGC dau astia ora 1.32.a.m. ora locala. Ceva e ciudat la mijloc. Smaranda, 03.11.2005
Siminaf spune:
Bicule, eu de obicei simt si cel mai mic cutremuras, dar azi noapte/dimineata nu am simtit nika! Si vorba aia, ca si Raluca mea papa noaptea, o data pe la 1 si o data pe la 5. Dar mai stii? Sau a fost in zona voastra? Ca sintem taaaare departe, totusi... Si chiar imi pare rau!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Bic spune:
Simina, a fost mai degraba aproape de voi. Epicentru undeva pe coasta din Mexic.
Ei, nu sintem chiara sa departe. Noi mai mergem din cind in cind in sud. Smaranda, 03.11.2005
Bic spune:
Simina, sorry. Ai avut drepate. Am fost un pic confuzionata. Cutremurul de azi-noapte, adica de la 6 a.m. pe care l-am simtit eu a avut epicentrul f. aproape de noi, adica la 9 mile, de-aia l-am si simtit la doar 3.1 cit a fost.
Dar pe USGC scrie ca a mai fost unul de 6.6 in Golful Californiei, in Mexic, pe 4 ianuaire la 1.30 a.m. Smaranda, 03.11.2005
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Ira daca nu stiam ca esti din Buzau as fi zis ca esti de pe langa Sibiu ca am vazut ei mai vorbesc cu "fra":))), cel putin asa i-am auzit pe sibienii din familia mea:)))
Haideti la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65727" target="_blank">58
Oana_B