Scandinavii stiu DC... (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lena, ai grija iubita, e nasol cu anemia asta, sanatate

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

vad ca o tot dati inainte cu apropourile la rezumate ...
eu atit va zic: nu contati pe mine, ca de duminica plec 3 saptamini in Ro

si apropo de ce zicea iileana

quote:
Se impun citeva precizari:
Cind viata mi-a scos in fata topicul asta, adica acum vre-un milion de ani (pe vremea cind umblam pis-pis pe urmele Lilandei, incercind sa pricep cine e fata asta care a vazut toate filmele si a citit toate cartile ), suflarea de pe-aici era scandinava pur-singe, drept care mi-am ocupat, cu eleganta, locul la galerie. Ulterior, cind componenta s-a mai impestritat, mi-am facut un examen de constiinta si-am constatat ca: 1. mie nu mi se (mai) intimpla niciodata nimic demn de povestit. 2. n-am, nici pe departe, hazul care se impune aici. 3. am vazut (cam dupa 5 minute) toti, da' toti delfinii. Aspecte descalificante. So, am concluzionat ca-i spre interesul topicului sa stau fain-frumos la locul meu, sa nu-l diluez. De-aia.

ca mama de baiat-nazdravan de 4 ani

considerati-o valabila si pt mine. Si in plus (sau in minus, de fapt), nici copii nu am

Edit ca sa ma contrazic: Hai ca azi totusi mi s-a intimplat petrecerea de Craciun cu program artistic self-made (self insemnind angajatii firmei, nu eu) care a inclus si un numar de belly-dancing asa mai de amatori (hai sa vedem daca apare narancea cind zic ca si secretara careia i-a cerut nr de tel a fost in distributie), inside jokes despre spinoff, despre alegerile din De si la sfirsit o ora de comedie cu www.backblech.com/" target="_blank">profesionisti
Si dupa ce m-am distrat (2h) si am mincat (1h), am plecat acasa ca incepuse discoteca si partenerii nu erau invitati [:P] (de fapt, sotul lucreaza la aceeasi firma (pina in aprilie cind divizia mea se spinuieste), alta divizie si am fi putut merge impreuna la disco ca petrecerea a avut loc in cantina, dar nu am ramas din cu totul alte si alte motiva)

Rezumat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

helau popor!

Nu stiu ce mai e nou ca omu de rand nu poate tine pasul cu voi, sinteti in ritm de naveta spatiala parol, ca la titirez merg paginile acilea!

Oricum cine a avut zi de nastere sau chef, cumparat animal sau casa - sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, sa le stapaniti sanatosi si la mai mare!

Cei care sinteti in concediu sa va distrati la maxim si nu uitati de poze cand va intoarceti (daca am noroc sa va citesc mesajul la intoarcere promit sa le vad), ale vikingai le-am vazut si sint super toate!

Noi am fost sa-l vedem pe Mos Craciun in WE trecut si Lorelei a dat mana foarte ceremonios cu mosul cand acesta si-a facut aparitia (dupa stilul protocolar canadian) apoi i-a mangaiat barba (io tremuram sa nu incerce sa vada daca e reala sau ba) si mi-a cerut sa o duc la McDonalds ca pe ceilalti copii ii duc parintii. In WE care vine mergem la spectacol Alice in Winter Wonderland la www.casaloma.org/" target="_blank">castelunder vor fi spiridusi si altii ca ei.

Lilanda, io nu stiu ce sa mai zic pe bune acu, nu numai ca primul nume la noi e acelasi dar si cel de familie e aproape acelasi (tu ai o litera in plus)si precis mai sint si altele in comun, cred ca si-au bagat extraterestrii coada!

Acu tre' sa fug ca am Christmas Party la work, iar maine imi duc departamentul la lunch sa se distreze si ei bietii o data pe an!

Sa fiti iubiti, sa conduceti incet si sa cu moderatie

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

apoi io dupa ce cetesc trei pajini si ajung sa raspund uit absolut tot si-ar trebui s-o ieu iar din urma....s-apoi 'oi avea io multe vicii, da' masochista nu-s, asa ca va'ntreb:
ati vazut meciul de handbal feminin intre Romania si Danemarca?
dupa multi ani avem sanse reale de a castiga campionatul mondial, traseul echipei noastre de pan' acu' o fo' traznet, opt meciuri, opt victorii, sambata la ora 17, ora Bucurestiului va fi semifinala unde vom intanli Ungaria, musai tre' sa castigam.

lilando, mi-s mosieresa de Visani (com Barnova), cam la trei km de peco Bucium, in urmatorii ani nu-s sanse sa am net prin cablu, si nici vedere spre Iasi nu am sa-mi pun prin antena.
ti-am vazut operele de arta, ai muncit oleaca, imi plac tare mult.

Rayu, multa bafta la interviu.

tata lui, cat ne mai tii in suspans, pune-o odata (poza cu chica, ce credeai?)

iileano, api' daca tu n-ai ce spune, io ce pana me' mai cat p-aci?
si pi copilu' meu din dotare il cheama tot Tudor, numa' ca are saptij'pi ani....v-am loat pi tati, cari s' mai poati lauda ca mini?

xeno, di la tini aflam ce noutati demne de loat in seama mai sunt pe forum.....ceva 'nteresant? sa-ti traiasca copii din dotare, frumoase exemplare

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by AlbaIulia

Lilanda, io nu stiu ce sa mai zic pe bune acu, nu numai ca primul nume la noi e acelasi dar si cel de familie e aproape acelasi (tu ai o litera in plus)si precis mai sint si altele in comun, cred ca si-au bagat extraterestrii coada!

O fi un rrr? Dixtractie placuta la party, dar mai ales in weekend, la Castel!!!
bombi, ce spinoff-uieste compania matale si a sotului?? Medicamente??? (io admir ideea asta de business...cumperi intimplare si oferi cercetare!!!)
Edit: ce facuram la meci, ce facuram??? Le-am batut pe daneze???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ehhehee,au batut romancele pe daneze!Luluci,la voi cum e cind e meci de genul asta?Io imi aduc aminte de meciul Romania Anglia,la fotbal.Aveam un preten ienglez care zicea ca ie cool sa se uite la meci cu o gasca de romani,ca sintem isterici,dar cind au mincat bataie,a plecat trintind usa si ne-a mai si injurat,adicatalea el a fost la final coleric,noroc ca i-a trecut repede supararea
Foarte frumoase colajele!
Maaaai,dar cite probleme isi fac fetele ,ca nu au ce spune la scandinavi in poiana...pai nu e nevoie,decit de relash,flower power,un drink in mina,basca e voie si sa fumam,ne lasa Luluci,desi nu e fumatoare
Asaaa..nici io nu stiu ce sa mai zic,asa ca astept inspirationu,nu ma bagati in seama,io-s pe prispa cu luleaua,ma uit la voi

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

le baturam la 4 goluri diferenta, si-s campioane olimpice. au terminat dupa noi in grupa si vor juca semifinalele cu rusoaicele
mai interesant ca frantuzoaicele, care detin inca titlul mondial, au loat bataie de la brazilience la scor, si oricum nu mai conteaza in lupta pt medalii, 'om vedea sambata ce-o fi.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by AlbaIulia

O fi un rrr? Dixtractie placuta la party, dar mai ales in weekend, la Castel!!!
bombi, ce spinoff-uieste compania matale si a sotului?? Medicamente??? (io admir ideea asta de business...cumperi intimplare si oferi cercetare!!!)
Edit: ce facuram la meci, ce facuram??? Le-am batut pe daneze???

Vreau si eu sa stiu numele voastre de familie , aruncati cu pm-ul daca nu mere in intimitatea poienitei.

Si DAAAAA, castigara romancele, e acum in semifinala cu hungarezele. Si ca o paranteza, trebe sa va spun ca antrenorul echipei e zalauan(Tadici il cheama)-ca sa ma mandresc si eu cu orasul de origine, a antrenat ani muuulti echipa locala Textila Zalau, multi ani pe podiumul national si pe podiumuri internationale. E bun omu' da' si foarte dur! Baga la batai in fete la cate o partida pierduta, a fost destituit de cateva ori dar cum altul mai bun nu au gasit, iete ca el e pentru a 2-a sau a 3-a oara antrenorul nationalei. Asa ca hai Tadici, hai Romania!

edit ca mai aveam de spus cate ceva:
Azi fu o zi maaaare pentru urbea astalalta din care semnez acu': se deschisera frate 2 magazine din alea de le zice supermarket, deodata si simultan . Unu' e BILLA si altu' e InterEx. Noa se mai pune cineva cu noi?? Aaaa si fura focuri de artificii, si lume multa de nu am reusit sa ne inghesuim si noi, a se citi n-am dorit! Las' ca va veni si vremea noastra sa facem cumparaturi acolo. Am purces ca atare la magazinul la care mergem de obicei unde era loc in parcare...magazin liber, lejer, fara coada. Aaaalta viata nene!

Albico, distractiune placuta la ambele chefuri!

noa cred ca gata, merg sa pregatesc hainutele, aparatele si alte alea...maine e serbarea!

pupi

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

yeap, yeap..le baturam frate...si-s vicecampioane iuropene...hehe pe-aicea handbalul e sport vedeta si chiar am primit, mai demult, complimente de la brinzarul meu, c-avem echipa buna!!! De altfel sint multe handbaliste romance carea joaca in capionatul danez...am avut doua colege la scoala de limba in Aabenraa...:-))
Ia uitati www.dr.dk/Sporten/VM2005/2005/12/15/202134.htm" target="_blank">poza de dezamagire ( in josul paginii)..
mihaela, vezi numele meu pe desene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adusco,bre da ce fecior mare ai!Cred ca esti destul de relaxata pe forumul asta,cu mamici cu cupii mucosi!
Noroc ca mai sint sujete apetisante,pe linga muci,pampersi si gradinitze,iaca io m-am distrat o tura la ala cu secsu anal,cica trebe mers la psihiatrucei care au astfel de dorinte,dupa care o replica misto,cica "Si daca psihiatrului nu-i place secsu anal?"..la care alta replica de coma:"Sa mearga la psihiatru"
Asta imi place mie bre la romani,au umor!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput