Ce filme BUNE ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Lilanda, da, au fost premiile de anul trecut, uitasem ca pt. rolul asta Annette B. a fost nominalizata la Oscar in 2005. poate il insfaca totusi altadata.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Beyond borders-chiar ma gandeam oare de ce nu s-a facut atata publicitate la filmul asta, dar e evident, dupa ce-l vezi, prea "ataca" politica atsa de 2 bani de la ora actuala din lume...bun, dar cam prea "lacrimogen" pe alocuri, in schimb Clive Owen joaca de milioane.
Whale Rider-mi-a placut la nebunie, desi m-a dezamagit un pic happy-end-ul, vroiam un pic mai mult realism de la el, mai ales ca a fost premiat la Sundance...oricum un motiv in plus sa vad Noua Zeelanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu nu am vazut inca nici "Troia", nici "Alexander" sau alt film pre-istoric, pentru ca am vazut acum vreo 2 ani "Hellen of Troy" (cu o distributie cu actori mai putin cunoscuti) si mi-a placut tare mult si ma tem ca astealalte, cu distributii pline de staruri, is prea comerciale.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmon spune:

Downfall (Der Untergang)- cu Alexandra Maria Lara, a fost unu din filmele recente care m-am impresionat cel mai mult. Merita vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Am revazut Scent of a woman cu mare placere.Pacino e un maestru

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by yank

Am revazut Scent of woman cu mare placere.Pacino e un maestru

100% de acord cu tine, Yank....Excelent film;l-am vazut de vreo 3 ori,dar tot l-as revedea cu multa placere!

Siminaf,"Alexander" este fain,l-am vazut saptamana trecuta.Mie mi s-a parut ca incearca foarte mult sa se apropie,ca scene si decoruri,de vrenurile acelea si nu pare chiar asa comercial...Ii are in distributie pe Val Kilmer,ca tatal lui Alexandru si pe Angelina Jolie,ca mama lui Alexandru.Uite ca imi scapa acum numele actorului din rolul lui Alexandru,insa si el e nume cunoscut...
Nici pe mine nu prea entuziasmat "Helen of Troy"...Hm-hm!

Acum vreo doua zile in urma am vazut un film fain,gen "Harry Poter",se numeste "Cronicile din Narnia - Leul,Vrajitoarea si Dulapul".Foarte fain!...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am toata admiratia pt. cei care ati rezistat la "alexandru", eu am cedat dupa 20 de minute.
in schimb, va recomand un film vazut aseara, daca reusiti sa treceti de primele 15 minute nu cred ca va va parea rau-"road to perdition", cu tom hanks, paul newman, jude law si daniel craig(interesanta alegere pt. noul james bond), in regia lui sam mendes. un film despre mafioti, dar si despre legatura parinte-copil.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Once upon a time in America.L-am revazut dupa 15 ani.Un film de referinta in cinematografie,foarte bine realizat,si un cast de exceptie

Mergi la inceput

Acum ma uit la Simone.Il iubesc pe Pacino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

"Meet Joe Black" - Brad Pitt, Anthony Hopkins
"Seven Years in Tibet"- Brad Pitt
"The Devil's advocate" - Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron
"Blair Witch"
Sotul meu - seria "Matrix".

Mergi la inceput