Va mai amintiti de Maria Mirabela
Raspunsuri - Pagina 6
lucky_strike spune:
Sunt filme super faine toate pe care le etalati mai sus,filme ale adolescentei noastre...(Pe toate le gasiti dc instalati programul pe care il spunea cineva mai sus;va dau eu adresa huburilor pe care exista)eu tin minte ca era un desen animat cu MIHAELA...dar numai stiu exact cum se numea cu exactitate...[STIE CINEVA?]l-as cauta pt nepotelul meu.pe un alt forum postam despre Marceleino pan y vino,am gasit desenul pe un torent(va dau si aici adresa in PM desigur)si filmul din 1955 dar nu i gasesc titrarea nicaieri...o are cumva cineva?
Ramonika spune:
subiectul fiind cam vechiut, mai multe sanse ati avea sa-i dati un PM lui Witchie sau la alte fete care au filmele. mai departe stabiliti voi.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
mirchi spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by dana_ene
Doamne, ce mult imi doresc si eu DUMBRAVA MINUNATA si MARIA MIRABELA.
Va rog ajutati-ma si pe mine.
Oana mea este innebunita dupa Dumbrava minunata.
O pandim ori de cate ori e difuzata la B1 TV.
Va rog !!!!!!!!!!
da un PM cu numele, adresa exacte si un nr de tel si iti trimit eu pe CD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Germina spune:
MARIA SI MIRABELA IN TRANZISTORIA!!!
Este continuarea la MARIA MIRABELA, eu l-am vazut pe ecrane cand eram mica, si acu nu-l gasesc neam!
Il are cineva?
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
Poze cu noi
Lumi
White Pisana spune:
Cautand pe net filme romanesti am gasit asta: http://www.romovie.com/
Din cate inteleg, se pot comanda filme din lista lor, se plateste prin pay pal si se fac livrari si in afara tarii. Eu nu am incercat inca dar as vrea sa comand Patul lui Procust (il caut de ani de zile...). Va trebui insa sa imi fac mai intai un cont pay pal.
Oricum am vazut ca au si o adresa de mail la care eventual se pot cere informatii.
Sper sa fie de folos