Scandinavii stiu DC... (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ah, a gasit extreme cu cine sa faca baby ca sa-i treaca depresia:))

Sofia e suspecta de rujeola(pojar), dar inca nu e nimica sigur.mai vine dr diseara.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Extremo, pai daca te uitzi languros la el, poate se prinde

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Nununu n ati inteles - omu a venit, a vorbit si a plecat. In Finlanda. Acasa la el care este.Si Sabina - speram sa nu fie pojar. Si pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ziua!
Din categoria (plagiat tatalutoma)
"Parinti extrem de timpiti la serbare",episodul:"Sankta Lucia"
Dupa o trezire la 6 dimineata,ca serbarea incepea la 7 fara un sfert,ne ducem cu Bubu,bunicii,catel purcel,la serbare.Io inarmata cu camera digitala,consortu cu cea video.Mie imi moare camera dupa 4 poze,ca uitasem sa schimb bateriile,drept care pina si cele 4 poze amarite sint in intuneric.Lu consortu ii face figura camera video,ca era intuneric si nu schimbare p'acolo niscai chestii,sa o faca sa mearga.
Bubu a fost cool,adica a stat frumos la "trenuletul" Luciei,pina cind ne-a vazut in public,si printre cintecele,auzim un MAMIIIIIIII,dupa care vine plingind la mamacloshca.Cam asta a fost serbarea,poate la anu,mai bine.Noi speram.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Draaaga ei de Bouboulina Da' e mica, mai; la nici 2 ani...cum sa nu vrea ea, la mamacolosa??? :-)))
Fetili din Romanika, sper ca sinteti bine. Am auzit ca v-a zgiltiit iar pirdalnica aia de falie Bre....bine e sa nu mai traiesti cu stresul "unui mare curemur"!!! Io inca am amintiri funebre despre ala din '77 cind locuiam in Bucuresti si cind ai mei au pierdut prieteni buni, brrr

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Rayu, stai cuminte ca se poate si mai rau ... noi asteptam cu infrigurare show-ul de saptamana viitoare cand Toma o sa fie Tic-pitic postas sau cam asa ceva ...
La prima serbare, acum un an, dupa ce cu chiu cu vai au reusit educatoarele sa-i aranjeze cumintei in formatie si sa linisteasca spiritele, se trezeste al meu, senin ca o floare, si striga : "Imi vine pipi !!!" Dupa el, inca cativa cu aceeasi problema ii tin isonu' in rasetele audientei.
Booon, vine serbarea din vara, cea de sfarsit de an la care participa doar cativa amarati ca era epidemie de pojar la gradi. Prin urmare, cei sanatosi preiau si poezelele absentilor ... musiu Toma avea de spus trei. Ii vine randu' la prima interventie, se ridica si incepe sa racneasca cat il tin puterile (io-s de vina ca-i tot zisesem sa recite tare ca se sa auda ) ceva cu un boboc de rata "mic si mormoloc". Educatoarea da sa-l tempereze, el nu se lasa si termina triumfator in ovatiile publicului iar in timp ce-si reia locul pe scaunel mormaie, mai mult pentru el : "Gata, nu mai zic nimic, m-am plictisit". Si n-a mai zis ! Degeaba s-au chinuit educatoarele sa-l convinga cand i-a venit din nou randul ca n-au obtinut mai mult decat niste soapte din varful buzelor.
Da' de ce cu noaptea-n cap frate ?

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua,

rayu, e tare simpatica Boubou la gradinita, ce ochi mari face, se vede ca nu e in elementul ei! Da' parca vazui neshte fetitzuri acolo cu lumanarile in cap sper ca nu-s d'alea cu foc adevarat?!

hehe, vaz ca annie gasi printzul sarmant si ca din intamplare e tot nordic scandinav! nu degeaba tragea ea incoace! lasa bre annie ca poate mai vine da' atuncea nu pierde vremea holbandu-te la el, actioneaza, treci la atac!

Itsmeee, cati nebuni mai sunt pe lumea asta frate, cat o fi muncit ala sa-si faca o casa cantatoare! da sper ca e intr-un loc mai populat ca mie daca mi-ar aparea brusc in fata o casa d'asta cu ochi care se aprind si care mai si canta pe deasupra io as intezepeni pe loc de frica, parol!
Sabina, sanatate Sofiutzei!

ia sa ma laud si io, pusei neshte poze cu gepeta, avuseram sedinta foto de dimineata ca implini si ea doua luni! Uite aci una aglomerata sau asa mai pe larg

gata, iesim la plimbare ca asta de la o vreme nu mai doarme decat afara la minus 2C!!
mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Moamaaaaaaaaa ce copii frumosi avetzi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si Silvia tot cu febra, asteptam pojarul?

Sabina, trebuia sa ne luam de manuta azi noapte si eu bantuiam prin casa la ora aia...doar ca n-am dat drumul la comp...la mine la 5.45 a sunat ceasul...ca sa ma trezeasca????Ca nu stiu daca adormisem.

Rayu, super bou-bou! Noua cam asta ne-a spus educatoarea sa ne asteptam...

dorulets, faza cu pizza!

annie, tot la scandinavi tragi!

lil', am verificat nazdravanii, la mine e situl bun...pe tine tot in banca olandeza te trimite?

Am transmis pupice si mandrie copilului .

mai viu!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Butonati nu gluma....

Rayu...de milioane Boubou...imi place cum o tine tanti de la gradi bine de tot la ea in brate

Tata lu Toma am ris cu lacrimi la faza cu pipi...

Sabina...sanatate Sofiei si speram sa nu fie pojar...

Doruletz de copanelele Alexutzei!....Ador copiii cu pulpitele alea numai bune de pupacit.

Toti copiii absolut superbi aici

Eu sint in focul cumparaturilor de Craciun. Miine sun in sick la servici ca soseste porkul. Se scoala ai mei la 4 dimineata sa mearga la ferma ca sa fie primii intr-o coada luuuunga de romani. Ramin acasa sa indeplinesc indatoririle de sofer la copii (jobul tatalui meu). Sper sa ma reped si prin magazine sa mai tai din liste...au venit amindoi cu niste liste pentru Mos Craciun kilometrice. Mommy a expicat fromos ca Mosu' e batrin si nu poate cara atita morman de cadouri cit au insirat ei acolo.

La noi e frig de crapa pietrele (17 gradeF) asa ca azi am costumul de Yeti pe mine (parka cu fulgi) de zici ca ma rostogolesc, nu ca merg...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput