Am o vecina economista si se apropie de 40 de ani. Nu este casatorita dar iubeste foarte mult copiii. Stiu ca s-ar descurca de minune, dar ea se teme ca nu va face fata.
Imi spune:"Cine ma ajuta cand va fi bolnav?" sau "daca imi pierd serviciul?"
Ajutati-ma sa o conving.
Trebuie sa se convinga singura. Daca si-ar dori cu adevarat nu si-ar pune problemele astea. Orice mama are temeri de genul asta, dar pruncul e mai important.
Adevarul e ca odata cu varsta intervine o comoditate, te inveti deja cu viata pe care o ai si un copil iti rastoarna Universul.
E vorba de alegeri, de ce vrei si astepti de la viata. Nimic nu primim gratis. Bucuria de a fi mama vine odata cu responsabilitatile acestei "functii".
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Si eu sunt o persona care se apropie de 40 ani.Intr-adevar odata cu varsta intervine comoditatea asa cum spune si Cristina,dar daca vrei cu adevarat sa fii mama iti invingi toate temerile pe care le ai pana acuma.Toate de aici am avut si avem inca perioade in care ne gandim ca nu suntem suficient de pregatite,ca nu vom face fata,ca nu vom reusi sa fim mame bune,dar aceste ganduri le au si mamele bilogice.Nu-ti trebuie curaj ci DORINTA!
corina urziceanu