Scoala avind ca limba straina si germana!

Scoala avind ca limba straina si germana! | Autor: vladcelvechi

Link direct la acest mesaj

Buna!

Profit de acest al doilea post al meu mai intii pentru a ma prezenta: in vechea formula a forumului eram Vlad, cele (cei) care scriau pe atunci poate isi aduc aminte - dar asta e neesential.

Timpul a trecut (ce truisme pot sa scriu ...:-)), si acum se pune problema sa gasesc o scoala in Bucuresti pentru pustiul meu. Cum la gradinita a facut si germana, m-ar ajuta ca una din limbile straine sa fie germana - deci NU cu predare in germana.

Alte eventuale cerinte ar fi o disciplina ceva mai "strinsa" (citeam undeva aici despre o scoala unde nu este permis accesul cu telefoane mobile) si pozitionarea de preferinta in sectorul 3.

Multumesc de pe acum tuturor celor care ma vor putea ajuta cu informatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELAS spune:

Buna, Vlad!

Iti recomand Liceul Al. Vlahuta de pe strada Scoala Floreasca, care este in sectorul 1, din pacate (pta Dorobanti). Fetita mea este acolo in clasa I si sint foarte multumita de cei de acolo. Au clase in care se preda numai in lb germana dar au si clase cu germana intensiv (din cls a IIa - de 3 ori pe saptamina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiekeboe spune:

Hallo zusammen !

Stie cineva o scoala cu limba germana ca prima limba straina dar incepand din clasa I ?
Stiu ca sunt si asa destul de putine, dar eu tin foarte mult sa fie din clasa I si nu din a doua ...
Din pacate nu facem fata la testul pt clasele cu predare IN germana

Multumesc mult de tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

La scoala 141 din sectorul 5 se face germana prima limba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Scoala 21 are limba germana. Este in sectorul 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Colegiul Mihai Eminescu, in zona Unirii, are clasa de intensiv germana, cu o ora de predare in clasele I si a II-a, doua ore in clasa III-IV si parca 5-6 ore in gimnaziu. Dar asta daca mai prinzi vreun loc in etapa a doua de inscrieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanatzuca spune:

Scoala 307 din sectorul 2 are ca prima limba straina Germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Si eu sunt in cautari asidue...Scoala 194 sect 4 ,1 ora/sapt. La Eminescu nu va sfatuiesc, am inteles ca profa de germana are probleme grave de comportament..Din pacate nu suntem pregatiti pt Goethe cls I, dar daca fac pregatitoare...poate incercam. Vlahuta e o scoala f slaba incepand cu gimnaziul. Mai este Ita Wegman-Barbu Vacarescu( Waldorf), o mamica e f multumita de ea. Cam asta! A...mai sunt particularele! Scoala ARC -sect 3, Anastasia Popescu-Popa Nan, Ioanid-toate au germana 2-5 ore/sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamavlad

La Eminescu nu va sfatuiesc, am inteles ca profa de germana are probleme grave de comportament..

Probleme grave de comportament? Adica???

Mergi la inceput

Ar mai fi si scoala 150, de la Eroilor - are clasa de intensiv germana, parca 2 ore pe sapt din cls I. Copiii au avut rezultate f bune la germana, de ex, la concursul Cangurul din decembrie. Dar e o scoala f cautata si cu noua lege... si mai dificil de obtinut un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamavlad spune:

Adica tipa, zbiara la copiii inca din cls I, izbeste scaune, face crize in clasa, etc Mi-a spus o colega de a ei care o cunoaste f bine...si mi-a zis sa nu merg la Eminescu daca am un copil sensibil...

Mergi la inceput