Camere foto (digitale, cu film, SLR...)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Manualu` ieste in lb romana, l-am citit io si colegii din birou, o alta super gagica de pe DC ce are Canon si face pozici si se stie, si zau ca nu ne-am dat seama. Dar merg io la nenea de la magazin
Sabina, ce mai face bbGheorghe? Pe cand pompoane?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
adi2003 spune:
Mie tare mi-a placut aparatul Dariei (@mamagiuliei). Daca CanonulA610 are in meniu optiunea "Date Stamp", la aparatul Dariei n-am vazut.
Dar astept pozele portret de ieri!
Poze
szivarvany spune:
singura_poza ce s-a uploadat azi dimineata pe webshots, nush dc nu a functionat, incerc diseara sa pun cele cu avionul
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Sabina spune:
pe 6 septembrie dis de dimineata il scoatem pe bb Gheorghe! numai sa shada acolo pana atunci
auzi, da Cd de instalare nu ai? ca acolo exista poate un manual mai complex.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
nu e o zi speciala, dar voi fi deja in saptaman 40, mai precis voi avea 39 de sapt implinite, plus o zi (termenul oficial este 12 sept)
Mie imi convine ca ales dr data, ca am fost scutita de a decide eu. Aici nu prea se naste natural dupa o cezariana...fetita a fost pelviana si am avut oligoamnios, deci n-a fost alta cale acum 5 ani.
iar Sofia e nascuta pe 11 septembrie (2002), deci imi pare bine ca vor fi cateva zile spatiu intre ei :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
szivarvany spune:
Uau, deci peste 4 zile scoatem pompoanele !
Sabina, io vreau nastere in direct cum a avut Rox
Tin pumnii sa fie totul rapid, bine si sa ai un bb sanataos, papacios, somnoros si drasunel
Si vin si io cu avionul
Iar asta este o poza ce nu credeam ca voi reusi cu Benq-ul ala vechi, mi se pare destul de ok pt un asemenea aparat.
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
dany2007 spune:
Recomand cu caldura FujiFilm s6500fd
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
mitzuka spune:
As dori sa imi cumpar un Canon A630...de unde imi recomandati? Am inteles ca online e mai bine, adica mai ieftin dar pot avea incredere?
Daca puteti sa imi recomandati vreun site de incredere ar fi super.
Multumesc