Camere foto (digitale, cu film, SLR...)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabbriela spune:
thank you Sabina ... acuma sa vedem la ce ma hotarasc.. cele de mai sus sau
www.amazon.com/Canon-PowerShot-Digital-Image-Stabilized-Optical/dp/B000HATNH4/sr=8-1/qid=1169766378/ref=pd_bbs_1/002-6374358-3422405?ie=UTF8&s=electronics" target="_blank">Canon PowerShot A710 IS 7.1MP Digital Camera with 6x Image-Stabilized Optical Zoom sau
www.beachcamera.com/shop/product.aspx?omid=57201449421&ref=google&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CNPSA630&sku=CNPSA630" target="_blank">Canon Powershot A630 Digital Camera
Am mai citit si eu si am mai ascul;tat de sfaturile de aici si cred ca cel mai tare imi place www.amazon.com/Canon-PowerShot-Digital-Image-Stabilized-Optical/dp/B000HATNH4/sr=8-1/qid=1169766378/ref=pd_bbs_1/002-6374358-3422405?ie=UTF8&s=electronics" target="_blank">asta
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Sabina spune:
da, e fain.
La 630 ai in plus ecranul rabatabil, asta e de folos, sa stii.
la 6 MP are mai fi Canon Powershot S3IS, ala e cu zoom 12 :)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Gabbriela spune:
thank you sabina, acuma o sa mai postez cand am aparatu si o sa vil arat.... mike a zis ca o sa imi faca o surpriza "asta dupa ce i-am aratat tot ce ati scris voi".
o zi superba
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
Mi-a ajuns aparatul este un Canon EOS Digital Rebel XTI 400D
ce parere aveti despre el?
Sanatate si numai bine
Sabina spune:
am pararea ca e foarte bun!
Felicitari lui Mike!
eu una nu mi-as lua din asta daca as avea bani, pt ca sunt mai pretentioasa, mi se pare vizorul mic si nu-mi place plasticul, plus ca obiectivul din kit e mai slabut.,
dar sunt mofuri.
Pt un incepator e un aparat excelent, din categoria dslr entry level.
Sa-l stapanesti sanatoasa si sa faci poze bune!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Steluta spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu una nu mi-as lua din asta daca as avea bani, pt ca sunt mai pretentioasa, mi se pare vizorul mic si nu-mi place plasticul, plus ca obiectivul din kit e mai slabut.,
dar sunt mofuri.
Pt un incepator e un aparat excelent, din categoria dslr entry level.
Sabina, spui ca obiectivul din kit e mai slabut, fata de ce?? Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau un Canon 400D. Initial vroiam 350D, dar daca intre timp a aparut acesta, as fi mers pe varianta 400D. De aceea as dori sa aflu parerea ta.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Sabina spune:
e un obiectiov OK pt incepatori, dar ca orice zoom are si el pacatele lui.In primul rand e luminozitatea, obiectivele sunt cu atat mai deosebite cu cat sunt mai luminoase, adica sa aiba diafragma cat mai deschisa (de la 2.8 in jos...)
Dupa aia, e vorba de cum reda fundalul fata de prim plan, nu e intotdeauna excelent....insa repet, astea sunt chitibusuri de om mai cu pretentii, de fapt, se pot realiza poze foarte bune si cu el.
Din categoria dslr ti-as recomnda Pentax, pt ca e mai ieftin si au obiective mai bune la Kit.de exemplu K100 D, sau de ce nu, K10D, are 10 mp si e cam 1000 de euro insa.
Nu te lua dupa nr de pixeli! asta e total neseminificativ.
A, daca vrei Nikon, astia au obiectiv mai bun 18-70 (*ob din kit e 18-55)
Canon are si el o serie de obiective excelente, seria L, dar alea costa cat 3 aparate.....
ce iti place sa fotografiezi? daca vrei pesaje, merge si cel cu care vine Canon 400d (350 vine cu acelasi, 20D la fel...)daca vrei portrete, ti se va parea beznos 18-55 -ul.....
Ah.Un avantaj mare pe care il vad la Pentax, in afara de raportul calitate/pret, este vizorul, care e mai mare decat la Canon, adica poti compune mai bine imaginea
Steluta spune:
Multumesc Sabina pentru detalii. Voi incerca sa citesc mai multe despre Pentax, Canon, Nikon, pro/cons.
Sa spunem ca nu am un anumit tip de fotografii pe care vreau sa ma axez. In general ar fi pentru fotografii de familie, de vacanta. Insa vreau sa invat mai multe despre partea tehnica, compozitie. Asa ca sunt la stadiul de incepatoare .
Sabina spune:
uite un site fain, sa invati
www.fotomozaic.ro.
are sectiune de articole ai tutoriale. Tutorialele sunt scrise eup[er fain, o sa inveti multe.
Articolele sunt mai poetice, ilustrative asa, am scris si eu 3 :)
daca nu te descurci sa "te dai" p[rinel, mai intreaba-ma, dacred ca e clar structurat.
Steluta spune:
quote:
Originally posted by Sabina
uite un site fain, sa invati
www.fotomozaic.ro.
are sectiune de articole ai tutoriale. Tutorialele sunt scrise eup[er fain, o sa inveti multe.
Articolele sunt mai poetice, ilustrative asa, am scris si eu 3 :)
daca nu te descurci sa "te dai" p[rinel, mai intreaba-ma, dacred ca e clar structurat.
Multumesc mult!!