CASCO si dovezile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Si eu tot la Allianz am CASCO si a fost ok (nici pb multe n-au fost).

Insa eu vreau sa va spun ca trebuie sa fiti atenti, cand platiti cash unui agent, sa va dea chitanta ! Nu mai tarziu de luna trecuta am reinnoit CASCO la Allianz si agentul cu care faceam politele de 2 ani nu mai era la ei. D-soara care il inlocuise ne-a spus ca este in proces cu Allianz, pentru ca a prejudiciat societatea si clientii cu vreun miliard de lei (vechi): lua banii clientilor si ii baga in buzunarul lui.

Se poate intampla la orice societate, sunt convinsa, doar banul e ochiu' dracului, nu ? Totul e sa fiti atenti.

Cat mai putine belele auto !

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by karina1976

buna Porumbita,

eu ma ocup de asigurari, in special auto, pentru mai multe societati de asigurare. costurile depind f. mult de la societate la societate, in functie de anul de fabr. al masinii, de tipul masinii, etc.

in ultima perioada, cei de la allianz se detaseaza clar pe segmentul acesta de piata (casco - pf). au un produs bun, platesc ok, si nu au multe excluderi.

daca vrei mai multe detalii, da-mi un pm si te ajut cu placere.

karina1976

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

am trimis mail/pm si cand ai timp astept raspunsul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hawk spune:

Buna dimineata Karina,

Te rog, fiind ca tot te ocupi de asigurari auto, imi poti spune care dintre societatile de asigurare, Alliantz sau ARDAF e mai convenabila, ma refer aici ca pret, si nu in ultimul rind ce avantaj mi-ar aduce mie o asigurare Casco cu fransiza(daca exista unul)?

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

hawk,

ti-am trimis un mail.

week-end placut.

karina1976

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hawk spune:

Am citit mail-ul. Mutumesc mult
Articolul despre Ardaf a fost foarte util. Pina la urma m-am decis pt. Allianz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddaas spune:

Vreau si eu sa inchei un casco pt. o masina adusa din strainatate veche de 3 ani. Am studiat piata asigurarilor, adica am facut o simulare pe la toate firmele.
Cei mai scumpi de departe sunt Allianz si Generalli. Ar fi mai ieftini Ardaf, Omniasig si BCR Asigurari. Dupa ce am citit linkul http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=126660, ardaf cade.
Aveti cumva experiente cu bcr asigurari sau Omniasig. Sunt probleme cu ei in caz de ceva?
Ce-mi recomandati?
A mai ramas Unita sa vad ce oferta au.

Am citit mai sus ca la Allianz se poate negocia prima. Care este procentul care se poate discuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Si eu am renuntat la Ardaf, dupa ce am mai intrebat in stanga si-n dreapta despre ei. Totusi aveau cea mai buna oferta casa+masina.
La Casco m-am hotarat pentru Alliantz, chiar daca sunt cei mai scumpi.
Pentru casa inca nu stiu si nici timp nu am sa merg pe la societatile de asigurari sa studiez oferte.
Ma gandeam sa apelez la o firma de brokeraj in asigurari, cred ca asta e cea mai buna varianta. Ce zici, Karina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

CU RAI ASigurari are cineva vreo experienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor,fiti atente cand incheiati casco ,frans(sh)iza este un procent pentru care nu sunteti despagubit ,spre ex daca se fura masina si aveti franshiza 10-20%din valoarea masinii este evident ca veti primi cu acest procent mai putin la o masina de 10 000 e inseamna 2000e e ceva,nu?eu la tiriac fara franshiza eram obligata sa fac si ptr apartament ,nu ar fi stricat dar la dealer (automarcu s)nu era asigurator tiriac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Pai daca am inteles bine, pentru mine e super daca la Tiriac fac si casco fara franshiza si apartamentul. Mai ramane sa vad la apartament ce excluderi au.

Mergi la inceput