"Perlele" copiilor nostri (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31461&whichpage=1" target="_blank">Partile 1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45524&whichpage=1" target="_blank">si 2
trebuie, trebuie sa va zic si voua ce-a putut sa zica micutul meu.
E un pic jenant, dar e tare de tot:))
Sotul meu a fost plecat vreo saptamana si jumate.
S-a intors pe la pranz si nu am putut sa-l mai culc pe baietelul nostru, mai ales ca ii adusese si un joc pt. calc.
A inceput el sa-l joace cu patos, iar noi am inceput sa povestim si sa ne giugiulim.
Vazand cat de absorbit e micutz, ne-am refugiat in baie (aia mare:))
Bineinteles ca, la momentul cel mai inoportun, vine si ne intreaba daca suntem acolo.
Pentru ca nu avem chei la bai, am tinut de usa si i-am zis sa se duca inapoi la calc. , ca noi ii pregatim o surpriza.

Bietul copil, a crezut si s-a inapoiat la el in camera.
Dupa, am iesit din baie si cautam ceva sa-i pun acolo ca surpriza.
El, a auzit ca am deschis usa si a venit sa vada ce ii pregatisem.
Ce credeti ca spune mititelul?
- Vaaaai, ce dragut ati aranjat pastele de dinti!!!!! Bravo!!!!!
Ei, e modest puiul meu sau nu e?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Raspunsuri
Gheea spune:
oooffff! Multe mai sunt, ca al meu e deja mare! Asa ca o voi povesti pe ultima. Acum e intr-a 5-a, si la prima sau la a doua ora de istorie, doamna le-a dat o asa numita testare de evaluare... Ce sa evalueze? daca ei toata clasa a 4-a au facut numai romana si mate pentru examan? Clar ca la Istorie erau lemn Tanase! Ce au facut ceilalti colegi, nu stiu, dar al meu la conducatorul dacilor si-a amintit numai ceva cu Bu.... asa ca a scris mare, negru pe alb:
Conducatorul dacilor se numea Bulibasa! ... desi, uneori ma gandesc ca Gura pacatosului adevarul il graieste!
mariussimiuc spune:
Alexandru,baietelul unor prieteni,catre bunicul sau:
Tataie,hai sa mergem pan' la boxa!
Ce sa facem la boxa?
Sa facem diferente!
Ce fel de diferente?
Diferente de opinie!![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
stoichitescu cristina spune:
Intru si eu in joc. Dupa mult timp a inceput si Robert sa vorbeasca si chiar sa dea cite una.
Iat-o pe ultima:
eu: Robert da-mi spirnelul sa-ti arat eu cum merge.
el:Nu vreau
EU:Hai mai, ca tu nu stii da-mi sa-ti arat!
El: Nu vreau!
Eu: bineeee...
El: "Mami, sunt capos!"
Danna_36 spune:
Magda 6 ani. Citim ghicitori si cautam raspunsul:
"In padure creste/Iarna-n case poposeste/Il gatim cu ce-i mai bun/Chiar in noaptea de Craciun".Eu: Ce este?
Magda: Porcul.
Eu stupefiata: Porcul??!!
Magda, sigura pe ea imi explica: Pai nu zice ca il gatim cu ce-i mai bun, de Craciun?
O alta ghicitoare:
"Copacul cu trunchiul gros/ Omului ii de folos/Iara ghinda, fructul lui/Ii place mistretului"
Eu: ce este?
Magda:??!!
Eu: Pai, ce copac face ghinde?
Magda: Ghindarul?
baby-boom spune:

.....suuuuuuuuuuuuuuuper, tot!
...aia cu bulibasa m-a amortit de tot!
Vai ce scumpi de copilasi aveti!
...abia astept sa creasca si albinutza noastra!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
crig72 spune:
"Alo Mos Craciun,eu sunt Mariuca.Mami nu e cuminte."
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra
Amintiri de la implinirea celor 3 anisori
denizel spune:
Ieri dimineata:
"Ma ajutati si pe mine sa-mi trag draperiile? Sau credeti ca aici, la mine in camera e podul?"![]()
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
nadina spune:
Carina-mandarina-3 ani si 3 luni
Mami: Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
mandarina: vreau sa ma fac mica.
Adaptare la cantecelul Danonino "mami si tati sunt prieteni buni/bebe face minuni"
Ieri dupa-amaiaza ma tot impingea cu picioarele si zic "ia te uita, avem aici unu gugu care o impinge pe mami cu picioarele", raspunde "nu te imping, te mangai"
Nadina
stoichitescu cristina spune:
Robert invata sorcova dar combinata:
" Sorcova vesela
Sa traiti sa-mbatriniti
Ca un mar ca un patrunjel
Ala bala portocala
Tare ca piatra
Sapte pite si-un pitoi
La anu si la multi bani"
nadina spune:
Misto sorcova. Si mandarina le combina si toate cantecele ei contin, in mod invariabil expresia "pana cand m-oi marita"
. Nu stiu ce are cu maritatu.
La sfarsitului mesei zice "Mami, saru-mana pentru masa, pentru masa asta din sufragerie."
Nadina