M-am hotarat...adoptie (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Alexa Ioana spune:
patri, ma bucur mult ca ti'ai gasit puiutul ! de fapt, ma bucur pentru toate fetele care'si gasesc ingerasii !
zici ca a fost curs in 18 oct ? pai eu nici nu stiu daca atunci aveam depuse actele. noua de la inceput ne'a spus ca o sa facem cursul pe la mijlocul lui decembrie, dar acu se amana din cauza sarbatorilor, pana la inceputul lui ianuarie... asa ca mai am si eu de asteptat ceva... si nici eu nu o sa ma incadrez in cele 60 de zile. dar vorba ta... nimic nu e intamplator !
te pup.
va pup pe toate !
aissa spune:
2NA imi pare rau ca ai greutati, dar nu stiu daca ai citit, dar scria ceva galinarodica de un baiat blond...ia legatura cu ea, vezi ca e fata buna, si boo boo ii multumeste.....poate reusesti.
Andreea_k bine ai venit! Si un drum cat mai scurt de la aspirante la mamici!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
2Na spune:
Aissa iti multumesc din suflet pentru sfat. Sunt disperata, azi toata ziua am plins. Nu stiu cum sa i-au legatura cu ea dar poate ca o sa vada mesajul pe forum si o sa-mi dea ea adresa de e-mail sa pot sa-i scriu.
Va pup pe toate si am nevoie de incurajarile si sfaturile voastre.
Va multumesc ca existati.
urziceanu spune:
Boo boo sa fii fericita de puiut!
Andreea iti urez si eu "La multi ani!"
Dora,cam greu te mai vede omul!
Eu azi am fost din nou la vizita.Pitica mea este o scumpa ,rade cu gura pana la urechi,gangureste,....dar era racita.I-a dat mami sa pape(nu mai manca cu aceeasi pofta ca alta data),a baut siropel.E foarte cuminte si dragalasa.De abia astept sa o iau acasa.Cat o mai dura Doamne toata tevatura asta?
Va pupic pe toate,
corina urziceanu
Andreea_k spune:
Aissa , mi-au dat lacrimile cand m-am vazut trecuta pe lista.Nu indrazneam sa-ti cer sa ma treci....Multumesc din suflet , pt mine e o mare realizare atestatul si sunt cu un pas mai aproape de fetita mea.
Dac-ati sti fetelor , de cate ori ma gandesc noaptea la ea ...Oare s-a nascut ? Oare unde e ? Ma asteapta sa vin s-o iau acasa si poate e singura acum si plange si eu nu sunt langa ea ....
, scuzati-ma , cred ca toate v-ati gandit la asta
aissa spune:
2NA, ai incercat PM? Sau nu il are activat? Acum fiind cu bebe acasa poate intra mai rar. Si te rog sa nu mai plangi, ai sa vezi ca va aparea si bebelusul tau!
Edit: du-te pe pagina 8 unde e un raspuns dat de ea, vezi ca in bara in dreptul numelui e Y! rosu de la yahoo. Apasa pe el si ii poti trimite mail. Asa ca ia legatura cu ea sa iti dea detalii, parca zicea ca baietelul e de 7-8 luni (scrie undeva pe paginile anterioare)
Corina, o sa pape mult mai bine pitica ta cand o vei lua acasa, ai sa vezi!
Cristina si Ale
aissa spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
cred ca toate v-ati gandit la asta
Sa fii convinsa!
Cristina si Ale
boo__boo spune:
Fetelor... multumesc mult pentru urarile voastre!
Fie ca toate care inca sunteti aspirante sa va gasiti puiutii si sa-i aveti acasa pana-n sarbatorile de Craciun! Ma rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca nimic nu poate fi mai frumos decat sa impodobesti bradutul in seara de ajun cu sufletelul mult dorit langa tine.
2NA... sigur ca vom tine legatura pe e-mail. Eu am sa incerc sa iau legatura si cu galinarodica, dar din cate stiu ea are ceva probleme urgente de rezolvat zilele astea si, in primul rand, e destul de mult timp prinsa cu Serbanica - de aceea nici nu a mai postat vreun mesaj in ultima vreme.
De Alex ce sa va spun?... Stiti vorba aia *copil cuminte si baba frumoasa n-ai sa vezi* ... cu toate astea eu pot contrazice zicala asta... Alex al meu e un cumintel, adaptarea pentru el acasa a fost extraordinara in sensul ca parca aici a trait dintotdeauna, nu avem probleme cu papica... am inceput sa stim sa mancam si cu lingurita, ne place foarte mult piureul din banana, mar, para si putina zeama de portocala, toate amalgamate cu biscuiti. Incercam incet-incet sa-i mai reducem laptele si sa-i diversificam mancarica. Nu accepta deocamdata piureul din morcovi, pastarnac si dovlecel, ii place doar supa care ramane de la legumele fierte - tot e un inceput! La somn nu face figuri pentru ca el stie ca e mic si trebuie sa doarma sa prinda putere
Acum va las pentru ca si mami trebuie sa mearga la culcarica... ca de maine o luam din nou de la capat si trebuie sa fim odihniti!
Va pupam si asteptam vesti noi!
mami, tati si ingerasul Alex
boo__boo spune:
ops... pagina 10 deja? haha.... Aissa maine dimineata cand ne trezim gasim un nou capitol, nu? care o sa aduca muuuult mai multe mamici printre noi .
Abia astept sa ne bucuram alaturi de ele si sa sarbatorim - chiar si asa virtual - , pentru ca suntem o familie maaaare