Babysitterin in Germania?Cum gasesc?
Buna, dragele mele....
n-am mai fost tare de mult pe forum...ca mi-e si rusine... dar tot va
Numai ca...nu prea am avut timp...
Acuma am o mare dilema....cum pot sa gasesc o Babysitterin "ca lumea".Acuma ma pregatesc sa merg la Jungdamt...cred ca acolo e cel mai sigur.
Aveti idee ca cat costa asa ceva?
Sau din ziar.....hmmm...nu stiu...oare is de incredere?
Am nevoie neaparat!
Daca aveti vreo idee, un sfat...ceva...v-as fi recunoscatoare!
Pupici!
Alina si
Maximilian
noastre la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos
Raspunsuri
Himmelsduft spune:
Decit sa mergi la Jugendamt, mai bine mergi la Kinderschutzbund, daca ai asa ceva prin zona. Ei organizeaza si cursuri de Babysitter, sigur te pot ajuta acolo mai departe. Si e mai sigur decit sa scrii in ziar. Sper sa te fi putut ajutat. O zi buna si mult noroc la cautat,
Himmelsduft
tinatache spune:
esti sigura ca nu preferi o cresa? Sau Tagesmutter. Din ce stiu eu o Babysitter full time la tine acasa, costa o mica avere si nu cred ca se merita. Baiatul meu merge la o cresa unde are 3 tantici la 8 copii, nici sa-mi permit nu as prefera sa-l tin cu o babysitter acasa singurel. Acolo au multe jucarii, le da mancare buna si variata si tot asa.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3995 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
alimaxi spune:
Ba da Tinatache....l-am inscris deja la 6...dar se pare ca dureaza tare mult pana sa primim un loc......ar fi ideal.Doar pana primim loc am nevoie de baby-sitter.Doar atat!
Va multumesc de ajutor!
Alina si
Maximilian
noastre la
tinatache spune:
da, asta cam asa e. La noi a durat 1 an de zile dar m-a prins la fix ca il inscrisesem din timp. Bafta multa! Da un search pe google dupa tagesmutter si braunschweig, sau babysitter. Bafta!
PS: la noi la Stadtteilbüro se face periodic Babysitterbörse unde ai ocazia sa vb cu toate o data. Cauta si la voi in cartier asa ceva.
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3995 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
alimaxi spune:
Multumesc Cristina!
M-am gandit si eu sa caut pe net.....dar parca nu sunt chiar sigura. M-am hotarat mai bine sa ma duc la Jugendamt si sa vad ce-mi ofera acolo(tagesmutter). Ma gandesc ca alea is autorizate si stiu ce fac....nu as vrea sa-mi las copilasu'pe mana oricui.
Eu....n-am stiut ca trebuie sa-l inscriu asa de devreme la cresa!
Sper sa fie bine si cu tagesmutter. Imi zicea cineva ca e asa de bine ca nu l-a mai duce la cresa.....
.
Sper sa avem si noi norocul asta!....
Multumesc, inca o data!

Alina si
Maximilian
noastre la
tinatache spune:
alina, nu vreau sa te sperii dar sa stii ca nu toata Tagesmütter sunt autorizate. E suficient sa te intregistrezi la ei si gata treaba. Abia daca vrei sa tii mai mult de 3 copii iti tb autorizare.
Ideal ar fi sa cunosti pe cineva care cunoaste pe altcineva... poti pune afise in cartier sau sa dai zvon prin vecini. Si/sau cauta Krabbelgruppe unde poti intalni alte mamici si mai afli una alta...
Eu vreau sa aplic altceva mai tarziu, cand or fi copiii la scoala si stau mai putin: la noi e oras univ. si sunt o gramada de studenti care cauta cazare contra Kinderbetreuung eventual si niste bani, depinde ce-i oferi si ce face. Daca ai o camera separata in casa si va convine, e si asta o alternativa.
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Teledon - 3955 de euro, Lumina ochilor pentru Alina
alimaxi spune:
Si la noi e oras universitar....m-am gandit si eu la asta...
M-am uitat deja pe net....si am gasit ceva....da-s asa de tinerele toate!
Multumesc mult de sprijin, Cristina!
Alina si
Maximilian
noastre la