Monica Barladeanu joaca in serialul LOST
![](images/user_woman.png)
E adevarat? am citit stirea intr-un ziar romananesc dar pe siteurile americane nu am gasit nici o informatie in acest sens. Daca e adevarat s-ar putea sa auzim din ce in ce mai des de Monica Barladeanu pt ca serialul e unul dintre cele mai vizionate in SUA.
Michelle 7
Raspunsuri
catalynaa spune:
Nu stiu daca este adevarat,dar oricum mie mi se pare super frumoasa si am inteles ca are si talent actoricesc.
Bravo ei..admir femeile care isi fac o cariera....a nu se intelege prin orice mijloace.
cata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
wow! habar nu am avut! Ar fi chiar cool. Nu ma dau in vant dupa ea, habar nu am de ce, insa cred ca e o tipa bine si m-as bucura sa fie asa. Foarte multi o plac.
...unii dau prea mult din coate ...
michelle7 spune:
daca va ajunge intr-adevar sus ma intreb in cat timp ii va da un sut in zona dorsala lui Bobby Paunescu. Si cel mai mult vreau sa o aud vorbind engleza pt ca dupa nici un an de america scriau ziarele ca " vorbeste limba romana cu un puternic accent american" iar explicatia ei a fost ca i s-a impus sa vorbeasca asa tot timpul pentru a-si putea perfectiona engleza americana. Zicea ca da bani grei pentru orele de dictie
Michelle 7
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by michelle7
daca va ajunge intr-adevar sus ma intreb in cat timp ii va da un sut in zona dorsala lui Bobby Paunescu. Si cel mai mult vreau sa o aud vorbind engleza pt ca dupa nici un an de america scriau ziarele ca " vorbeste limba romana cu un puternic accent american" iar explicatia ei a fost ca i s-a impus sa vorbeasca asa tot timpul pentru a-si putea perfectiona engleza americana. Zicea ca da bani grei pentru orele de dictie
Michelle 7
Mie imi este antipatica tocmai din cauza asta.
Monica Barladeanu,bleah!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Natasa spune:
Hai, zau. Daca si asta e actrita, Daniela Gyorfi o sa ia Oscarul anul viitor. CIt despre puternicul accent american, asta, sa nu va suparati, e dovada de prostie, nu de altceva. Am vazut oameni plecati din tara de 50 de ani care vorbesc limba romana frumos si curat, asa ca tine de IQ sau de snobism accentul ei.
michelle7 spune:
natasa si eu cred ca e ciudat sa vorbesti romana cu accent american dupa un an . totusi daca monica barladeanu vorbeste acum engleza fara accent are o scuza mare de tot, pentru ca in cazul ei lipsa accentului strain e cheia succesului. Nu putem stii ce a sfatuit-o profesorul de dictie si nici nu putem sa o raportam la omul obisnuit pt ca pana una alta e actrita. Sunt sigura ca a facut eforturi enorme ca sa fie acceptata in asociatia actorilor profesionisti ( conditie ca sa poti profesa in actorie in sua) si eu personal ii admir ambitia. La banii lui Bobby Paunescu putea sa ramana o anonima intretinuta dar a decis sa faca singura ceva si asta nu e de ignorat.
Michelle 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Si eu am citit azi in presa, nu ma mira, o fi facut cursuri...o fi si talentata la limbi straine si de ce nu??? Ma bucur ca este romanca si ne reprezinta tara.
Paulacu Paul 33+
siAlexandra
ramonai spune:
Monica Barladeanu nu imi e nici simpatica nici antipatica, dar mi-a placut cum a jucat in Moartea d-lui Lazarescu, mi s-a parut foarte naturala. Asa ca de ce n-ar juca si ea in Lost?! Bravo ei, fata desteapta.
lgireada spune:
Si cand ne gandim ca a plecat dintr-un bar obosit din Iasi ... Si eu zic bravo ei, e frumoasa (sau cel putin mie imi place mult), nu stiu prin ce mijloace a ajuns acolo sus, dar daca e numai prin talent, atunci toata stima. Ma indoiesc, asa cum multe o facem, ca drumul ei n-a fost incununat si de compromisuri.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
joxy spune:
Eu am vazut serialul, m-am uitat si pe pagina lor de net... NU apare Monica.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!