M-am hotarat ....adoptie (25)
Raspunsuri - Pagina 14
mamiFlori spune:
Patri draga mea, ce bucurie! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti!
Am plins cind am gasit mesajul tau de mai sus. Sotul meu se uita la mine lung si zimbea stinjenit... Asa face cind e emotionat si nu vrea sa se vada...
Am primit e-mailul tau despre Luci si ti-am scris si eu 2. Nu mai rescriu aici mesjul dar te implor deschide-ti e-mailul! Am sa tot intru din cind in cind, poate vorbim pe forum ca vreau sa te mai intreb cite cava.
mamiFlori spune:
Patri scumpo, e nascuta in 2004 sau 2005? Emotiile sunt mari, intelegem! Ce extraordinare sunt emotiile astea pozitive si ce amintiri grozave pt suflet!
Liana30 spune:
Felicitari patri sa fiti fericiti si sa va iubiti printzesa mult!
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mamiFlori spune:
Tocmai am discutat cu sotul meu. Ne-am hotarit! Doamne ajuta! sa iasa totul cu bine! Ce emotionata sunt! Parca am aflat ca sunt gravida.. Ce ciudat...Sunt foarte emotionata. Habar nu am cu ce incepem. Poate imi recomandati niste adrese mai vechi unde mamicile veterane in hatisul birocratiei dau amanunte.
Patri mi-a povestit de un baietel de 3 ani, dar cred ca e la Cluj, acolo de unde e Patri. De unde incep cu actele? De la Bucuresti sau de la Cluj?
Va pup!
irina_g spune:
DORA,
FELICITARI si sa fie intr-un ceas bun.
Ma bucur ca dupa atatea emotii ai gasit-o pe Patricia.
Cind o aduci acasa? Abia asteptam sa ne spui primele impresii.
Inca o data felcitari si numai bucurii alaturi de ea
In legatura cu anul nasterii printesei voastre, cred ca emotiile au fost atat de mari incit ai scris octombrie 2005 in loc de 2004. Nu-i nimic . E scuzabil.
Insa avind 1 an si 2 luni, cu siguranta e in 2004 nascuta.
Irina si Mihai
Costi spune:
Dora, feliticari!
Doamne, imi bate inima sa-mi sara din piept de emotii!
Un pupic pentru Patri si insanatosire grabnica.
Nepoata mea este nascuta pe 6 octombrie- un copil deosebit din toate punctele de vedere, asa iti doresc si tie un copil deosebit.
Elena
Ultima speranta!
irina_g spune:
Flory
Deoarece eu maine o sa fiu plecata toata ziua in vizita la nepotelul meu, iti transmit de azi
LA MULTI ANI FERICITI , sa iti traiasca Andrei, sa te bucuri de el, sa fie sanatos, iar atunci cind se va face mai mare sa aiba grija de surioara sau fratiorul lui.
Abia astept sa vad ca semnezi Flory 10+,11+ si asa mai departe. Ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Irina si Mihai
mimsi spune:
Felicitari, sa-ti traiasca Patricia si sa iasa totul asa cum ti-ai dorit. Si ca o paranteza iti spun ca eu sunt nascuta pe 7 octombrie.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
urziceanu spune:
Dora draga te felicit din toata inima.Pana la urma mi-ai luat0-o inainte!!!!!!!!!!!!!!!1Si eu mi-am vizitat printesa.e o dulce,gangurim,radem.Vineri am fost la adoua vizita oficiala.Sper ca in curand sa fim trei acasa.
Va imbratisez pe toate,
corina urziceanu