Barbatii Scorpioni ?!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ok fetele ...daca am deschis subiectul acesta ,haideti sa va spun cu decurge asa-zisa legatura cu al' lu' mama'sa si tat'su scorpion ...ca al meu nu e

De cand am facut pasul prima oara s-au mai intamplat multe...
Asa deci, sa continuam ...
El fiind din alt oras ,asa cum va spuneam ... cam la doua saptamani dupa ce a fost el la mine (in delegatie cica) am primit invitatia dinnou sa merg la munte cu el si cu niste amici,insa intre timp au aparut probl de ordin administrativ la el si m-a rugat sa bag eu un drum (numa' aprox 600 km ne desparte ... ce faaaain,nu!?) .Zis si facut ... mi-am zis ,"ok,omul asta a venit incoa' ,de ce sa nu merg si eu ca deh' ce se poate intampla ..." asa ca ,m-am trimis si eu in delegatie de la firma ...
Am ajuns la locul cu pricina siiii ... noroc ca avem ap inchiriat de firma in orasul cu pricina si am avut unde sa ma refac dupa drum, pana el isi termina treburile de la birou ...inspre seara ,am iesit in oras .Toate ok pana aici,insa la intalnire hop si alti 2 prieteni de'ai lui ...nu m-a deranjat prezenta lor,dimpotriva ...mi s-au parut niste baieti de treaba,dar m-a luat putin prin surprindere gestul sa fiu dusa la o intalnire intre prieteni...ma simteam k o cucerire etalata in fata amicilor,care m-au supus unui test "cat te tin nervii" pe care l-am trecut cu brio ...am mancat cu toti,am beut si apoi un telefon se anunta sa mergem sa vedem un meci de K1 la un alt prieten din gasca ...clar numa' de vizionat lupte n-aveam chef,ca doar nu d'aia m-am dus acolo ...dar mi-am zis,asta e...o fac si p'asta.Asa ca,iesim din restaurant siiii soc total din partea mea ...omul ma ia de mana - ma ia de mana,subliniez (eu n-am mai fost tinuta de mana de mic copil si nu pt ca mi se pare un gest copilaresc,ci pt ca eu de felul meu tin de mana acea pers fata de care simt ceva)- ...Poate am pus eu prea mult accent pe acel gest,insa tandreturile au continuat si de fata cu toata trupa de prieteni (lucru care pot sa spun sa nu mi-a displacut,pt ca sincer vb ... Cine -barbat fiind, isi duce cunostinta,amica,ce'oi fi fiind in acel mom pt el- isi duce fata cu ei in grupul lor intim de prieteni,cunoscut fiind faptul ca barbatii sunt ceva mai retinuti la as scoate cuceririle/prietenele/sotiile in cercul lor de nepatruns?!)
Ma intreb si io - acum ziceti-mi voi,pt ca s-ar putea sa gandesc diferit fata de voi - ce'o fi insemnand toate aceste lucruri din partea lui.Cum le'o fi gandind?! ... in fine ...
Acea seara s-a incheiat cu bine si cu bune ,ramanand peste noapte impreuna ...insa a doua zi ,hop avem alte probl de rezolvat... "te las la ap.,ne vedem mai spre seara" -Eu "ha? ..." si cu asta am ramas,ca deh doar eram intr-un oras strain si doar nu pt el am venit ,ce mai conta ca ne vedeam numai seara nuu!? ...am scapat o perla in sinea mea si am zis "bine,rezolva-ti treburile ne vedem spre seara" si dusa la ap am fost. Norocul meu a fost ca in acelasi timp,se afla in delegatie si colegul meu cu care imi mai umpleam ziua,cat timp dragutul meu prieten se ocupa de ale lui.
Vine seara,ne vedem dinnou...alti prieteni,alte cunostinte,aceiasi atitudine afectuoasa din partea lui ... insa asta nu-l impiedica sa se joace cu nervii mei flirtand parca cu unele altele care treceau pe langa el ...am ramas imuna la scenele respective,realizand pe undeva ca le face k sa-mi testeze rabdarea. De ce zic asta ?! Pt ca de fiecare data mai venea la mine ,ma imbratisa ,ma pupacea,zicandu-mi ca n-am de ce sa fiu posesiva si geloasa,caci totul e doar o joaca pt el si ca el cu mine a venit...
Eu sa fii fost in locul lui,nu as fi procedat in nici intr-un caz asa,dar asta sunt eu!
Spre miezul noptii ajunsesem sa-i cunosc toti prietenii,sa aflu povesti din copilarie,etc ... ce mai,mi s-au confesat cu tot cei punea intr-o lumina pozitiva si ..nu numai
Am ramas peste noapte impreuna,iar spre dimineata ne-am dus fiecare in treburile lui, caci eu una trebuia s-o tai catre casa ,iar el AGAIN nesfarsitele probleme de rezolvat il obligau sa nu fie cu mine si peste zi.
Am ajuns acasik ...zilele treceau ,iar noi ne mai vb prin intermediul net-ului si al sms-urilor ... subiecte seci,fara noima ...mi-am zis "asta a fost,punct si de la capat" .
Zilele au trecut una cate una ,iar intre noi dinnou s-a aprins focul pasiuni (pasiune care pot sa zic ca este numai la nivel de sex,zic eu - de ce?! pt ca nu lasa sa se descopere mai mult din el...si zau ca nu pricep de ce e asa timid,cenzurat si mascat-) .
Dupa alte 2 sapt de la vizita mea, a venit dinnou la mine in oras ...de data asta pt mine,insa nu a stat numai o noapte,desii stabilit era 2 ,dar un telefon a dat peste cap tot pgr stabilit de dinainte! Am facut cu nervii, nu alta ... dar asta e ...
Ps: s-a nimerit k vizita mea sa fie cu o sapt inainte de Craciun si cum sunt bine educata,mi-am zis "ii iau un cadou" lucru pe care l-am si facut. Cadoul meu a fost ales f f greu,pt ca este o pers care le are pe toate (poate numa' minte in cap cata ar tb - mai in gluma ,mai in serios zicand'o) si k sa ies din rutina cadourile ce se ofera,i-am luat un medalion de aur f finutz cu Iisus rastignit pe cruce.L-a primit surprins placut ,dar oarecum retinut si jur ca n-am stiut de ce...
Mai apoi am aflat de la dragele mele prietene, ca medalionul se ofera numai pers fata de care simti ceva profund si ca oricine l-ar primii s-ar simti obligat sa-l poarte ... si chiar si at cand o va face,inevitabil isi va aminti de pers de la care l-a primit.
Sa mor,dar eu am fost chiar tampita la faza asta,caci n-aveam nici un gand de genu' cand l-am luat/oferit.Auzind astea,i-am oferit explicatiile de rigoare,caci nu vroiam in nici intr-un caz sa fie interpretat gresit gestul meu si am inchis subiectul.
Acum cand ne-am vazut ,la randu'i mi-a oferit un cadou, dar nu atat de deosebit fata de ceea ce eu am oferit. In fine ... nu am pretins sa mi se intoarca gestul,dar ma bucur ca a facut-o.

Acum sunt iritata din cauza schimbarilor de pgr in ultimul moment si sincer stau si ma gandesc, ce dreaq o mai fii insemnand tot ce se intampla intre noi. Sincer ma gandesc sa tai cordonul omblical ce ne leaga ...
Voi ce ma sfatuiti dragelor ?!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uooof draga mea, e greu de dat un sfat in atare situatie...nici eu nu inteleg ce e in capsorul scorpionului mamei si tatalui lui , pentru ca al meu nu s-a comportat niciodata asa. mereu am fost doar noi 2 la intalniri, nu s-a grabit deloc sa ma arate lumii, eram doar a lui...in fine, la noi situatia diferea net de cea in care sunteti voi.

Poate ar trebui sa vorbesti franc si intre 4 ochi despre situatia creata, desi nu sunt sigura ca vei afla foarte multe, avand in vedere stilul scorpionilor de a vorbi si a nu spune nimic, atunci cand nu vor . Dar s-ar putea sa ai noroc!

UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURII!!!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Menna, , am citit tot, dar zau daca stiu ce sa-ti spun. Poate celelalte fete te vor lamuri.

MG

Mergi la inceput

Sunt in aceiasi ceata k si voi, de aici toata povestea ...
Uite, azi de ex , caci azi a plecat de la mine, am incercat sa vorbesc cu el ...dar nu despre noi, caci n-am pus probl asta niciodata ca ar exista un "noi" ...ideea e ca noi ne stim de f mult timp si de la inceput ne-am placut ,dar uite ...a venit si anul si data si ora si ce mai vreti voi si am trecut la un alt nivel decat cel al unei simple cunostinte si febleti.
In fine , din discutia trasa cu clestele din el, am dedus ca este o pers superficiala si-mi pare rau s-o spun,dar ori asa este ori e doar o masca ...M-am straduit cat am putut sa-i dau jos masca,chiar i-am si zis-o ieri seara "n-ai obosit!? dah jos masca,macar cand suntem impreuna ,caci am ajuns sa te cunosc oarecum si cam stiu ce fel de om esti,insa nu inteleg de ce acest spectacol de impresionare ,pe mine una nu ma mai impresionezi cu atitudinea asta "sus garda,ca's mai interesant asa" " ...Raspunsul a fost unul scurt : s-a ferit de privirea mea si exact k un copil care nu stie cum sa intre in pamant cand a fost prins asupra unui fapt,se uita ori in stg ori in dpt aruncandu-mi o "simpatica" si alintata fraza "esti nebuna" ...
Nu pot sa inteleg cum un barbat care arata bine,are 35 de ani si cam tot ce-i trebuie este INCA timid si zau ca nu e o inchipuire de a mea si cum poate sa fie atat de superficial in gandire si comportament afisand totodata un aer de intangibil.
Oare o fii intr-adevar timid sau e mai smecher decat imi inchipui eu ?!
Uite , pe mine chestia asta ma dispera ...ok, sa zicem ca nu ne-am gandit nici unul la o rel serioasa,caci nici nu ar putea fi una la distanta si sanatoasa , insa eu sunt mult mai deschisa in ciuda caracteristicilor zodiacului meu - nu consider ca sunt introvertita,ba dimpotriva.
Nimic nu ma poate indeparta mai tare decat acest mister pe care incearca sa il creeze in jurul lui,aceasta masca superficiala afisata si aceste idei tipic unui mascul individualist.
Toate acele gesturi de tandrete si afectiunea aratata in fata amicilor,strangerea in brate si silitul efectiv, sa ma simta langa el catusi de putin cand dormim, mi-au pus un semn de intrebare - oare intr-adevar acest om simte ceva pt mine si -unele gesturi il dau de gol ca da,asa ar fi- daca da, de ce nu se lasa ,macar putin, descoperit !?
Mi-ar fi mai usor sa renunt acum,caci nu-mi doresc sa ma implic sentimental intr-o legatura care e intocmai unui carusel ... acum urcam,acum coboram,atentie urcam dinnou, ups! am picat dinnou ...
Zau ca n-am sa inteleg gandirea barbatilor NEVER EVER si continui FOREVER ...

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Va rog dragelor ... mai ziceti ceva, orice va trece prin cap ...vad ca tot se inmultesc vizitele,dar raspunsu Ioc!

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

daca esti din zodii de apa (rac, peste, scorpion), totul este minunat atunci cind ai un partener din scorpion. Scorpionii sint diferiti si nu se raliaza neaparat zodiei...Au insa un lucru in comun: sint parteneri foarte senzuali si sexuali. In tinerete m-am straduit cit am putut sa stau deoparte de ei pentru ca eu sint zodie de pamint: taur! si am stiut ca iese cu explozie. Am avut o experienta cit pentru 7 vieti! Eu geloasa, el gelos, el "obsedat" de sex, eu la fel...nici nu ma gindesc! E prea mult! In schimb, am observat ca cei din zodia scorpionului au o gingasie iesita din comun care se manifesta in diverse feluri, functie de moment. Nu am mai observat la nici o alta zodie aceasta trasatura dusa pina la geniu. In plus, privirea de laser, atunci cind este excitat, nu neaparat d.p.d.v. sexual. E ca un animal ( in sensul bun al cuvintului)! Ii admir.
In concluzie: barbati deosebiti, onirici, pasionali si omenosi dar prea alunecosi pentru anumite femei...De aceea m-am orientat catre o fecioara!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu am avut ceva experienta cu scorpionii!! Sunt intr-adevar fascinanti si au un talent deosebit sa te faca sa te simti mai presus de orice.
Dar din pacate au si un ac foarte-foarte veninos cu care inteapa exact cand erai sigura ca l-ai "imblanzit" si ca el e "your true soul mate".. chestie pe care ti-o repeta cu strasnicie.

Treaba asta o spun dupa o relatie de vreo 17 ani, cu urcusuri si coborasuri, cu amintiri, cu despartiri si impacari, cu lucruri multe traite in comun care ar fi trebuit sa cimenteze o relatie. Dar vei avea "placuta" senzatie sa constati ca ei nu iau din acest rastimp decat cosul de gunoi.

ASta e!
Fiti cu ochii in 4!
Daniella

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ce sa spun, doar ca viata alaturi de un scorpion e plina de surprize placute si neplacute (mai mult neplacute).Daca poti sa tii pasul cu ei e ok, daca nu...sa te feresti de acul lor. Inteapa ori de cate ori au ocazia, nu te iarta, nu te menajeaza.
Trebuie sa inveti sa traiesti cu ei. Eu am invatat din mers,cu mult calm si cu multa multa rabdare. Uneori ma si mir de mine!!!!
Eu am acasa un exemplar.... taios, veninos. Daca am rezistat 17 ani!, inseamna ca am gasit "formula magica".
Menna, mult noroc -sa ne tii la curent.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Primavera spune:

Si eu am un scorpion acasa. Si foarte veninos,dar din fericire prntru mine doar cand il provoc eu tare rau. Eu sunt balanta si peste tot am inteles ca nu ma potrivesc cu scorpionul,desi nu cred asta.
In rest e un om tare de cuvant,exploziv dpdv sexual:)
si cu care abia pot tine pasul.Si are un dar fantastic de a alege cele mai potrivite cadouri.

Mergi la inceput