Care e idolul tau ??? (5)
Raspunsuri - Pagina 11
cl spune:
Bine v-am regasit, dragilor!
Tocmai am terminat de citit ce ati facut voi p-aci, cat am lipsit. Ati luat-o pe ulei la un moment dat, dar ma bucur ca v-ati revenit .
Narancea, doar cu atat ai ramas? Ai mare grija de gandurile tale...
Zana, multumesc frumos, acum sunt bine, m-am intors pe baricade. Weekendul ala s-a amanat cu ceva. Am avut o perioada infioratoare, 5 luni cam de cosmar. Dar acum cred ca s-a terminat totul si m-am linistit. Il astept si eu pe Mos Craciun, dar nu va spun cum vreau sa arate .
Acu' ma duc sa vad si eu subiectul ala fierbinte, in 3...
Claudia
iileana spune:
Asa.
Am exersat nitel aseara impaturitul tricoului din doo miscari si-am obtinut urmatoarele: tricou-avion, tricou-garoafa bine inflorita, tricou-cocolosh...Noroc ca urmeaza week-end-ul, mai incerc. Cred ca secretul e in miscarea din incheietura miinii, ca la intorsul clatitelor (care nu-mi iese nici asta...).
Cica: "aia e fata lu' Copperfield". Nnnnnu, nu-i. Stirea cu David Copperfield e www.9am.ro/revistapresei/Incredibil!/20889/Sex-magic" target="_blank">alta , mai are de lucru pina sa aiba o fiica..
Edit ca sa zic: Cl, !
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
gabirus spune:
AAAA, vad ca freaky people au mai dat buna-ziua si pe aici!
Ileana, stiam faza aia, nici nu am mai avut rabdare sa ma uit, ca numa ma enervez! Ma gandesc la mormanul de haine care ma asteapta sa le calc si impaturesc si chiar nu am chef deloc.
POZE
narancea spune:
verilor sa avetzi un weekend cumsecade !!!!!!
si nu abuzatzi de alcool, weekendul nu e o scuza....
zana spune:
Da...daa... si sa-l lasam pe www.tangomagazine.ro/content/blogcategory/35/73" target="_blank">el se descurca cu impaturitu'.
S-aveti un weekend lung .
cl spune:
Eu cred ca se descurca mai degraba cu despaturitu' .
Va doresc un weekend, asa cum vi-l doriti!
Claudia
DARAEL spune:
Fie ca sfarsitul acesta de saptamana sa va umple Sufletul de Bucurii, Fericire si Caldura..... de ce nu ?
Sa fiti iubiti / iubite !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
brendamitran spune:
Darael,dragutz ca intotdeauna....
Maine seara merg la teatru,sa-l vaz pe Cotimanis(alaturi de Mircea Diaconu si Emil Hossu),dar duminica,tre sa ma trezesc la 5 dimineata....yeachhh.Cica o cunostinta ma duce sa cistig niste bani....va spun sincer,nu stiu unde merg,cert e ca e naspa sa ma trezesc asa dimineata cu o destinatie necunoscuta....per sa nu ma vinda pe undeva....
Daca e ceva,ma bazez pe voi,Narancea,Darael,veniti sa ma salvati....
Hahahaaaaaaa,si cica sa nu ma imbrac in blugi,Doaaaamneeeee,ce o mai fi si asta? Mor de curiozitate!
Ce weekend o sa am......
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
tu stai in baza noastra, ca venim sa te scoatem !
si apoi..... incapi tu pe miinile noastre..... cum era chestia aia in trei ?