Scandinavii stiu DC... (85)
Raspunsuri - Pagina 4
Idora spune:
LA MULTI ANI Aldo, sa fii fericit si sa te distrezi fain, maine cu copiii

Tata lu Toma, ai un baietel f. frumos! Sa-ti traiasca
Bubu, la fel de simpatica si de neastamparata
Ii sta bine cu codite
vikinga spune:
quote:hahaha istme
Originally posted by itsmequote:torturi cu accentul e pe "u", nu-i asa?
Originally posted by vikingaAzi am iesit cu piticul la un resto a fost petrecerea noastra, miine avem piticii-invitati, cu torturi, baloane si normal wursten
adik hot dogi nemtzesti:)

torturi o sa fie cu accent ca pt fiecare. de ex sotzul a zis ca el sigur nu face fatza la o gasca de 15 copii dezlantuiti si sa nu ma bazez prea mult pe el:))) Dar norocul meu e ca facem petrecerea in sala de mic dejun de la hotel asa ca am scapt de facutul curateniei de dupa
si la o adik, daca nu mai suport am unde fugi
ca o sa am nevoie
vikinga spune:
Mai ploua cu gheatza aici, bate in geam de rupe. VAU!! (copyright Aldo
)Inca o grappa sa am somn adinc, gata pe ultima suta de metri am trecut in gasca baietilor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Rayuela spune:
neatza
va rog sa ma ignorati o juma de ora,pina ies din grota
pfuuuuuuu,ca prost am mai dormit!![]()
Elena
si
mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
naranceo ,a dreac pielea aia pe tine,noroc ca te cunosc
M-au trezit niste muncitori care darima blocu,ne schimba usile si ferestrele,zici ca sintem in razboi!
Elena
si
mademoiselle Amelie-Boubou
lena spune:
nn pai sa va traiasca zapada...
d-acu pana in aprilie numa asa o sa o tinetzi...hehehe...deja m-am gandit mai bine si crez ca totusi nu ma risc sa plec cu masina pan la romanika...tot cu avionu parca e mai bine ![]()
cica mama se duce la tzara sa ia de la bunica carnatzi si sorici...cred ca numa io sunt asa peisana de imi place soriciul cu sare pe el
hai ca v-am inscarbosit deja...sorry ![]()