M-am hotarat...adoptie (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Briantis spune:
Florry sa-ti traiasca samburica sau samburelul!Ma bucur tare mult pentru voi .
Aissa ,am schimbat numele .A ramas prenumele .Daca poti ,te rog modifica in listuta .
Mama lui Andreiutzu
irina_g spune:
Flory,
Sa iti traiasca simburelul, sa creasca mare si sa se faca frumoasa ca mamica.
Spun frumoasa pt ca sper sa fe fetita.
Intii ca sa aveti pereche si apoi... ca sa aiba ce trage de par Andrei
la mamici si bebici
patri spune:
CARMEN, multumesc f mult pt nr de tel, acum incerc sa trimit cererea fax-am trimis-o! Ma bucur ca mai pot face cate ceva, asa ca daca mai aveti nr de la alte DPC-uri, va multumesc! Carmen, eu fetita as vrea sa fie pana in 2 ani, nu neaparat f mica, acum si baietelul de 3 ani mi-a placut, si daca era fetita era ok! Daca poti afla mai multe date despre fetita, ti-as multumi mult! Cred ca fff mult conteaza ce simti cand vezi copilul, daca simti ceva sau nu!(reciproc)
Vad ca si Clujul incepe sa se miste, si ma bucur! Sa stiti ca si asistenta mea e super, asa ca daca nimeriti la Crina sunteti pe maini bune!
Va pupacesc si va multumesc de suportul moral, ma bucur ca existati!
ps-Aissa, fica-ta e buna de model...pt Patri!
patri
patri spune:
Flory, sa fi sanatoasa si sa-ti creasca samburelul mare, frumos si sanatos!
Tocmai am sunat la DPC piatra neamt si mi s-a spus ca nu au nici un copil adoptabil si vreo 10-12 fam atestate care asteapta! Asa ca nici o sansa!
Las ca dau si eu de Patri a mea pe undeva! Azi cand am vazut vremea de-afara, e frig si ceata, ma intrebam daca nu-i e cumva frig, sau foame, si eu nu pot s-o ajut! Crd ca ar trebui sa caut si eu prin spitale, desi n-am nici un fir...
patri
piccaflor spune:
Carmens...iti multumesc mult...i-am trimis un PM Pashoshei si sper sa-mi raspunda...
anaisanais spune:
Buna ziua,
mi-am facut aparitia din nou pe forum..... Tare sunt fericita astazi: AM PRIMIT ATESTATUL DE FAMILIE INFIETOARE si mai mult: EXISTA UN BAIETEL DE 1 AN SI TREI LUNI CARE ASTEAPTA SA MERGEM LA EL! Nu stiu, uneori imi este chiar frica, lucrurile au mers foarte repede in cazul nostru, sper sa fie asa si in continuare!Asistenta sociala care s-a ocupat de caz ne-a ajutat sa gasim copilul care este si declarat adoptabil! Poate pana la Anul Nou o sa-l avem cu noi. Stiti care este culmea, este nascut in aceeasi zi si in acelasi an(2 iulie 2004) in care a murit fetita mea! Nici nu stiu ce sa mai cred; nu sunt superstitioasa( din cale afara, ci numai asa, cum ii sta bine unei femei!), dar ma intreb daca lucrurile nu trebuiau sa se intample asa!
Felicitari Florypop, sa va dea Dumnezeu numai bine si multe-multe simburici( sau multi-multi simburei!)
Patri, o sa incerc si eu sa fac rost de numere de telefon, dar poti incerca pe net, toate DPC din orasele mai sunt postate acolo cred.
Sper sa am timp sa intru mai des pe forum, acum ca voi fi o perioada in concediu( pana in 12 dec.) ca sa ma tin "in curent" cu noutatile de la voi!
Imi cer scuze, cred ca am un ton exuberant, dar tare mai sunt fericita!
dana p. spune:
Madalina , ma bucur nespus de mult pentru tine. Si chiar ca este o situatie ciudata sa-ti gasesti un baietel nascut in aceeasi zi in care fetita ta s-a ridicat la ceruri. Dar poate ca asa a vrut Dumnezeu ca fetita ta sa traiasca prin sufletul baietelului tau.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
carmens spune:
Madalina, felicitari ! Ma bucur foarte mult pentru tine. Dumnezeu vegheaza asupra voastra si anul acesta Craciunul, aceasta frumoasa sarbatoare crestina, il veti petrece cu baietelul vostru.
carmen
patri spune:
Madalina, ma bucur pt tine, vezi cum le aranjeaza Dumnezeu...Sa-ti duci cat mai repede puiutul acasa, si sa va bucurati mult, mult de el!
patri