Fetelor,am si eu o problema...am mers 9 marti la Sf. Anton,iar martea viitoare urmeaza sa ma duc cu multumire ,problema este ca maine cred ca imi vin rusii si pana mai mult ca sigur ca nu imi trece.Din cate stiu eu,nu e bine sa intri in biserica intr-o astfel de situatie,ca "patezi biserica"....eu totusi imi doresc din tot sufletul sa intru,va dati seama,am facut totul si fix acu' la sfarsit am dat-o in bara.Eu merg cu mamica si fratele meu ....deci are cine sa intre si sa stea cu ce duc eu acolo,pana le citeste preotul.Dar totusi....chiar este adevarat ca nu pot intra ???Va rog sa imi spuneti sigur,ca nu vreau sa fac o gafa...daca imi puteti da si cateva argumente,de ce nu e bine sau daca e...as fi foarte recunoscatoare
Multumesc din suflet anticipat si astept nerabdatoare raspunsuri.
eu stiu ca poti intra in anticamera(daca exista asa ceva la biserica respectiva) - nu in biserica in sala principala, deci poti sta la usa de intrare in sala, in afara ei, daca vrei sa respecti regula si sa fii totusi aproape de preot. Sunt sigura ca si de acolo iti poti spune rugaciunile si multumirile cu inima curata si ele vor fi la fel de bine primite.
Babisa eu am facut 9 marti de cateva ori.Daca vrei sa fi langa preot cand va finteste merindele dute peste doua marti ca nu are absolut nimik,asta daca si mama si fratele tau sunt de acord sda te astepte.Daca vrei sa te duci marti,dute si stai in curtea bisericii sau in anticamera.
poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
intra pe forumul de la www.schituldarvari.ro/ si intreaba acolo. Este si un preot care iti raspune!