Invatam Adobe Photoshop?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna helbi ... Sa pui 4-5 poze intr-o singura poza de 10x15 e cam imposibil ... poate sa alegi un 15x21 dar si-asa ... Mai exact ce-ai vazut la mine si vrei sa faci la fel cu pozele fetitei tale ? daca -mi spui concret ce vrei si nu-mi da seful de lucru azi ... poate pot sa te ajut.

Sabina, am vazut poza dar a trebuit sa ma uit de 3 ori ca sa vad notele muzicale, ca eu ma asteptam sa vad o partitura, nu stiu, nu intelesesem prea bine . Oricum, am vazut si mai demult pe TrekLens si alte poze. Faine ! Dar asa e, timpul nu prea ne lasa sa facem ce vrem noi.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Diane, ma gindeam la un colaj de poze. Am vazut ca ai tu asa ceva (chiar colaj se numea poza). Crezi ca ar merge? Eu mai sunt acasa inca 40 min, apoi numai seara mai ajung.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cred ca se poate in orice format, daca mai tai din poze, nu toate trebuie sa fie la aceeasi dimensiune.unele mai mari,altele mai mici.

Eu ma centrez acu mai mult pe foto propriu zis decat pe photoshop:)),de aia am adaugat asa putin:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

gata .. dupa ceva munca am terminat "colajul". Il puteti vedea tot la adresa cunoscuta.

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

super !!!!

O singura obiectie,rama portocalie.
dela fotografii profi am invatat ca rama nu trebuie sa distraga de lapoza.Portocaliul imi ia ochii de la Bianca(care e o dulceata!! sa-ti traiasca, Andreia)
As pune una alba simpla, subtire:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

ah, rama nu e rama de fapt ... Andreia vrea sa "printeze" la foto imaginea si din experienta stiu ca centrele astea taie o margine de vreo 2-3 mm din poza si, cum vreau sa taie din altceva decat din fotografie ... i-am pus o "rama" la nimereala ... cu ce a fost culoare de foreground atunci...

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

aha:)))

bine ca mi-ai zis:)), o sa fac si eu asa ceva pt cand vreau sa printez:D:LD

oricum, asta e regula generala, rama cat mai simpla posibil, pt incepatoare:))
rama incarcata, oricat de frumoasa ar parea, ingreuiaza posibilitatea de a privi bine fotografia..

Mergi la inceput

ML am impresia ca nu ai dat linkul care trebuie ..

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc mult pt ajutor, Dianette!

Poza a palcut mult ieri la gradi! Toata lumea a fost incintata!

Sabina, merci pt aprecierile cu privire la Bianca!

We placut la toata lumea!

Mergi la inceput
Mergi la inceput