Scandinavii stiu DC... (83)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
ooof, doruletzule, asa am patit si eu cand avea sofia vreo luna, doua.
primul lucru, pune o masca dn aia pe fata, ca al chirurgi si ca la aviara:))
Nr 2, bea ceai de tei, ca face bine si la somn de gepetta.Miere...da nu f f multa, ca dupa aia falimentezi de la pampersi.
si Oscillococcinum, asta se da si la bb mici.Sirop de patlagina, chestii d-astea.daca te apuca tuse, sirop de ridiche neagra.iei ridichea, o tai rondele si pui un strat de ridiche, unu de zahar.De vreo 36 de ore ii dau Sofiei si tuseste muuult mai putin(adica nu mai e nonstop)
vrem pozeeeeee
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
sa vedeti faza tare.
Regele n-a vrut Peles inapoi..il cred, ca n-are bani sa-l intretina.Curtea Constitutionala a respins cererea aia cu banii...asa ca ei cer inapoi castelu.
Si eu sunt regalista...ba mai mult, la 10 ani ma ducea tata un Piata Universitatii.Avea, si insigna cu Golan.
ce sa va mai spun...ca ne-a dus si pe mine si pe sor-mea la televiuziune pe 22 dec 89? nu-s cea fost in capu lui Dupa 2 ore ne-a dus pana acasa si el s-a intors sa continue revolutia.
saracu, o sa fie in aceeasi situatie ca noi ia sa vedem? cine,cine vinde mai repede?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
narancea spune:
heeee alarma a fost falsa, nu pot venii in romanica saptamina viitoare, uffffffffffffffff si aoleu, vai de meu.........
Sabina spune:
of, unchiuletule, lasa , nu fii trist.Uite, promit ,daca la vizita urmatoare sunt in bucuresti vin si io cu voi la bere.
(numa sa nu zica vreunii ca va luati de adolescente ca nea dinescu, la moaca mea)
Idora spune:
Nu stiu ce ati mai facut ca nu am mai citit de vreo 2-3 zile dar vreau sa dau de baut ca mi-au dat astia rezidenta permanenta
iren spune:
Idora, felicitari!
Io inca n-o am, da o au kupiii shi sotzu, asha ca n-au ajtia cum sa ma dea afara
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mihaela_s spune:
'seara kupii!
Idora, brava! Beau si eu!!!! ca n-am baut de mult
istme, super povestitoare! Mai vreau!
dorulets, sanatate multa!
Si mai beau pentru ca narancik e norocos, nu fu la aia de bombardara!
Si pentru ca de maine(exact la 2 luni de la reintoarcerea la munca) voi avea si eu biroul si computerul meu! pacat ca nu avem si internet...
Noi maine mergem sa marsaluim cu ocazia lu' Sf. Martin. Obiceiul e mostenit de la svabi si se numeste Laternenfest. Azi, desi greva scolilor a continuat, Diana a fost la scoala sa mestereasca lanternele, a facut una si pentru Silvia, asa ca sa nu fie motiv de palgaceala. Sunt tare dragute, mai ales ca-s mesterite de 2 maini dibace . Intalnirea are loc in centrul orasului, se aprind lumanarile din lanterne si se merge in plimbare pana la biserica catolica Calvaria, unde preotul va povesti copiilor despre viata Sf. Martin si copiii vor canta cantecele in limba germana.
Va tzuc din cauza de copii plangaciosi care nu pricep ca ccc cu plansul nu se rezolva nik! Oooof, oooof!
edit ca uitai(si intre timp se potolira si pruncii!)...lilutz vazut si placut clipul!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
narancea spune:
aaaaaaaaaa mihatitza pai daca n-ai internet la computerul ala ce faci cu el ? mai pui semnul asta asa din cind in cind si si .........
sabinsky acu vinzi si pelesu ? hahahahahaha mergem la o bere
nea dorele ! cum merge cu alaptatul ?
si tanti vikinga si lalandia si papa toma si la la la........
lilanda spune:
Idora, felicitari!!! Bem, bem, cum sa nu bem??? (chiar va mai amintiti de siropul Bem-bem?? (Evident ca vorbesc cu cei de la virsta mea in sus...nu ca Sabina, care-avea 10 ani la Piata Universitatii!!! ) By the way, narancea, ai vazut cum a schimbat tonul??? Te-a luat de la varule si-a ajuns la unchiuletule!!!
iren, pai tot familonul are rezidenta permanenta si tu n-ai??? Di ce??? ( Si Ilie a devenit ciine danez; oare or avea astia tupeul sa ma dea astia afara???:-))
Doruletz, bag-o frectie cu alcool (poa' sa fie si medicinal!!!) si da-i cu paracetamol, ca trece !!!
mihaela ce lanterne faceti voi de Sf. Martin???
vkinga, voi cind plecati in sud??? Stati la soacra tot atit cit a stat si ea la voi???
lena-lena, unde l-ai vazut pe Woody, ca mie tare-mi place de el!!! ( si ce viata o avut , huuuuh)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Lilu, pai sotzu e aci ca cc canadian, shi kupiii tot ca cc canadieni is trecutzi in registre, numa io is romanca, shi la noi e alt regim
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.