Magia Comunicarii
Raspunsuri - Pagina 18
qsar spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Stradania de a pune in lumina rauvoitoare toate caseniile puse de Bufnila, in mod voit, se intelege, este un drum ratacit in acest topic. Cacofoniile, determinarile gresite sau incorecte, MLD-urile, si multe alte procedee de la inversiuni la tunelari semnatice sunt ancore.
'Ai, monseur.... ca esti simpatic foc! Adeca mata, ca ors'ce dascal care doreste sa vada daca loazele de scoleri sunt vighilenti la instructiune sau joaca icsshizero, bagi cate o duma? Pai atunci ar trebui sa ne feliciti ca am fost pe faza si ne-am prins cum sta treaba. Parerea mea!
Q
conchita spune:
Q, treaba sta mult mai simplu: "scriu agramat, deci valuresc, deci Maestrul exista."
pisik 4ever spune:
quote:
Originally posted by conchita
Q, treaba sta mult mai simplu: "scriu agramat, deci valuresc, deci Maestrul exista."
mai, tu vrei sa devii sefa de promotie?
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
qsar spune:
Aaaa... Da?
Serios-serios: cine-mi desluseste si mie ce-s acelea caseniile si MLD-urile? Intre timp eu ma razboiesc cu tunelarile semnatice.
Dau si-o cafea celei/celui care ma va scoate din dilema.
Q
conchita spune:
quote:
Originally posted by qsar
Serios-serios: cine-mi desluseste si mie ce-s acelea caseniile si MLD-urile? Intre timp eu ma razboiesc cu tunelarile semnatice.
Dau si-o cafea celei/celui care ma va scoate din dilema.
MLD:
Multicast Listener Discovery
Metachromatic Leukodystrophy
Manual Lymphatic Drainage
Military Librarians Division
Mixed Layer Depth
Median lethal dose (cred ca asta e)
caseniile
coshenile
caposhenii
cashunari
ca se nii (swahili)
tunelari
vezi Bumbesti-Livezeni.
tomecica spune:
CAM CARE-I TREABA PE LA VOI PE AICI?????
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Natasa spune:
Tomecica, trebuie sa citesti ca sa-ti dai seama ce e cu subiectul asta, altfel e greu de spus. Doar OB ti-ar putea explica, dar mai bine nu-l intrebi :)
BadKarma spune:
Tomcica, aici sintem o mana de intelepti/intelepte care sar dupa pietrele aruncate de Bufnila. Si se si distreaza facand misto de el.