Caut subtitrare
V-as ruga mult de tot,daca aveti subtitrarea la filmul "Ni vu ni connu" , cu Louis de Funes,sa mi-o dati si mie sau poate stiti un link unde o pot gasi.Am tot cautat pe net,dar n-am avut noroc.
Va multumesc
Nora__
Comorile Norei__
Raspunsuri
candy24 spune:
incerc sa o caut ,nu promit nimic.dar cred ca sunt slabe sanse.
Eu si cei doi baieti ai mei
Nora__ spune:
Multumesc oricum.Pe softpedia nu este,am cautat-o.Ma gandeam ca poate este cineva care o are pe calc si poate mi-o trimite pe mail.
Nora
Comorile Norei
adrienne12 spune:
ok eu va intreb unde ati gasit voi filme cu Louis Defunes caci eu de cind caut... Fi-meu nici nu stie cine e ala si are 18 ani!
josefine spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
ok eu va intreb unde ati gasit voi filme cu Louis Defunes caci eu de cind caut... Fi-meu nici nu stie cine e ala si are 18 ani!
incepe tot cu DC, dar mai are pe langa si doua ++ =>DC++, another great love!
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Trebuie sa ai legatura la net, preferabil permanenta. Apoi trebuie sa instalezi un programel de tipul DC++
Eu iti recomand Strong DC++ pe care il gasesti pe net gratuit. Trebuie sa pui in share ceva, minim 1 Giga, dar e preferabil sa pui cam 10....... muzica, filme, kituri, fara windows si programe instalate......
Apoi intri pe un hub – preferabil romanesc sa vezi si chat in romaneste unde poti sa ceri ajutor – si cauti ce vrei.
Cum gasesti huburi romanesti ? E simplu: setezi la “configured public hub” lista aceasta: http://dc.pnet.ro/Hublist.config
Succes !
Revenind la subject, adica la subtitrare – nu o are nimeni si am cautat la greu !
Sau cel putin eu nu am gasit decat filmul, dar subtitrarea..... sorry !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
candy24 spune:
Si eu la fel am cautat si pe Dc dar nimic .Am gasit dar alte subtitrari de la alte filme de ale lui Louis de Funes ,dar acesta nicaieri.Chiar imi pare rau.Filmul l-am gasit si eu chiar la multi dar nici unul nu avea si subtitrarea.
Eu si cei doi baieti ai mei