desperate housewives-test ;-)
Raspunsuri - Pagina 4
cybip spune:
Mie chiar imi place serialul.
Dupa ce zic astia cu testul eu sunt Gabrielle, cooool 
Teodora daca vrei sa afli amanunte despre serial uite si www.showtimearabia.com/DesperateHousewives/en/default.html" target="_blank">aici
Yasmeen
gangurici_licurici spune:
Hi, hi, eu cica-s Edie, n-am urmarit seralul dar din caracterizare m-am cam prins cum stau lucrurile... Da' sincer, unele raspunsuri le-am dat ca nu aveam alta optiune, sau am ales ce stiam (de ex. la intrebareacu Charli's Angels stiam doar 2 dintre actrite...)
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by cybip
Mie chiar imi place serialul.
Dupa ce zic astia cu testul eu sunt Gabrielle, cooool
Teodora daca vrei sa afli amanunte despre serial uite si www.showtimearabia.com/DesperateHousewives/en/default.html" target="_blank">aiciYasmeen
multumesc pt. link!

si mie imi place serialul, abia astept sa achizitioneze tvr seria a 2-a.
eu tot gabrielle am iesit
dar nu pricep de ce atatea fete care nu au vazut serialul isi fac testul.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
maru spune:
AM IESIT LYNETTE DE DOUA ORI SI O DATA BREE.
Nu/i a buna!
Nici una din ele nu e normala!
Oricum, serialul e super!
Canada, here I come!!!
dora78 spune:
Io am iesit Susan, insa habar n-am despre ce e vorba in serial... asa ca nu pot face multe "asocieri"...
Dora, mami de
Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Lory_k spune:
Eu cica sunt GABRIELLE...
lui
ALIN CRISTIAN
karmyna spune:
buna fetelor
eu am facut o data testul si am iesit de 2 ori ca susan
serialul imi place foarte mult si rad de nu mai pot cand face una cate o gafa.cea mai tare este gabrielle.mie imi place de ea..
va pup..
carmenn
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by Iubika
Nu am habar ce se intampla in serialul asta, dar aparent sunt GABRIELLE.
Spuneti`mi voi daca e de bine sau de rau!
Nu m-a interesat filmul si deci nu stiu daca e de bine sau rau da' intre doo butonari cu telecomanda am vazut o secventa in care Gabrielle era in pat cu unul si brusc deschide soacra-sa (ea cred ca era) usa cu un aparat de fotografiat in mana si le face poza. Soacra-sa fuge in strada, da o masina peste ea si Gabrielle ii ia aparatul de fotografiat din buzunar
Mi-am facut si eu testul si cica sunt Edie, avea o poza unde isi incorda muschii. Aia cine mai e?
Oana_B
Si mie tot Edie mi-a iesit!E de bine?
sau de rau?
cata
Teodora D. spune:
Edie e genul blonda fatala,sexy, siliconata, care nu are prieteni printre femei si simte nevoia sa agate toti barbatii care ii ies in cale.se recunoaste cineva?![]()
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.