M-am hotarat ...adoptie (23)
Raspunsuri - Pagina 6
galinarodica spune:
Neatza fetelor. Ce mai faceti voi? Eu is deja mai entuziasta. Va astept pe Asociatoa Parintilor Adoptatori sa va spun noutati.
Tineti-mi pumnii azi cred ca insfarsit ajung la maternitate la Giulesti poaste gasesc si eu bbul.
Silvia_Pui spune:
Si pe noi ne-au chemat la DPC cu Stef , dar nu imi impune nimeni o anumita zi in care sa ajung ; iar despre psiholog , pe Stef nu l-a vazut decat cel ce i-a facut controlul medical in mai , dus de noi .Am intrebat si eu ca am citit la voi daca e nevoie sa il vada vreun psiholog acolo la DPC si mi-a spus ca nu . Oricum nu m-au chemat mai des de 3 luni cu copilul , dar eu vorbesc cu DPC-ul la fiecare doua saptamani si comunic evolutia copilului . Asta dupa ce am terminat adoptia , inainte vorbeam si de doua ori pe saptamana .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
aissa spune:
Pai Silvia aia m-a deranjat pe mine. Ca psiholoaga nu sta la DPC, vine cand si cand. M-au chemat in vara, nu era. Acum ma chemasera azi si a zis ca daca nu putem sa mergem noi nu stiu unde sau sa sunam maine sa vedem daca vine. Or eu nu vad de ce sa ma frec asa pe drumuri aiurea cu copilul dupa mine. Cat despre a vorbi la DPC atat de des nu vad rostul.
carmens spune:
Dupa cum va spuneam la vremea respectiva noua ni s-a cerut evaluarea de catre psiholog la tribunal. De pe la inceputul lui octombrie 2004, cand a fost in vizita sa o vada pe Otilia, asistenta nu ne-a mai contactat deloc. Cand a fost vorba de evaluare noi am contactat-o si i-am cerut evaluarea. De atunci ( iunie 2005 ) nu am mai auzit de ea. Prietenii nostri care au terminat perioada post-adoptie mi-au spus ca pe ei, in doi ani , nu i-a vizitat/ sunat deloc. Asa e la noi se fac rapoarte din burta.
Eu nu inteleg de ce nu se deplaseaza ele la domiciliul vostru ? De ce nu observa copilul in mediu lui ?Cred ca din comoditate Este mai usor pentru noi sa scoatem copilul pe ploaie sau vant si sa-l ducem la evaluat ( de parca pe ceilalati copii ii evalueaza cineva ).
Asta ca sa torn gaz pe foc pentru Cristina.
carmen
Otilia
aissa spune:
Exact asta simt eu, Carmen, si nu e de la gazul de pe foc
Ca mi-a zis "nu veniti la prima ora, mai pe la pranz". Pai eu as fi mers cand se scula fata, nu cand le e lor comod...
Asta e, sunt curioasa daca maine cand o sa sune Tony o sa ii zica sa venim sau nu, adica daca a venit psiholoaga sau nu....
aissa spune:
Am fost la DPC, am fost "evaluati" intr-o discutie purtata pe hol, am fost laudate pentru cat de bine semanam si pentru cat e de frumoasa fata, a fost remarcat cat e de curioasa ca imediat ce auzea ceva sau trecea cineva pe langa noi devenea foarte atenta la miscarile respective, ca rade si ca e sociabila, ca e atasata de noi ca a pus botul sa planga atunci cand s-a departat asistenta cu ea in brate, ca merge destul de bine (eu chiar m-am mirat pentru ca eu cred ca trebuia sa mearga deja singura...) si cam atat. Asta e, abia astept sa treaca cei 2 ani... Am sculat fata din somn pentru chestia asta.
asi spune:
Aissa draga mea ceva nu se potriveste la tine.Mie mi s-a spus ca atunci cand se face evaluare post adoptie vine asistenta la tine acasaca sa vada in ce mediu creste copilul.Eu am vrut odata sa merg la ei la sediu si mai ca nu m-au certat ca ei trebuie sa vada copilul in mediul lui.Tot noi am fixat si ora la care sa merg mai ales ca Razvan e mic si eu le-am spus ca nu-l trezesc pentru nu stiu ce vizita.
Draga mea la urmatoare evaluare spune-le ca fetita are program si nu poti sa mergi cum li se scoala lor.E in "interesul superior la copilului" sa-si faca programul.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Patri imi pare rau ca nu ai venit la intanire.Poate data viitoare!Oare e bine pentru Luci acela sa il tot iei acasa si sa-l duci inapoi.Nu isi face sperante false?
Alexa Ioana daca ai dificultati cu caracterizarile scriele tu si da-le sa citeasca si sa semneze colegilor tai.Asa inpaci si capra si varza.Si asa nu conteaza prea mult.La ce bebe v-ati hotarat fetita sau baiat?Sau nu conteaza?
Fetelor daca vreti sa ne intalnim stabiliti si ma anuntati .Daca pot vin.
Familia mea
Razvan
aissa spune:
Of mai Asi, pai eu ce ma plang aici de 2 zile... Ca doar nu mi-era teama ca are fata ceva ci ma deranjeaza stilul, mai ales ca aceeasi figura mi-au facut-o in august. Si Ale chiar acasa fiind e reticenta cu strainii, dar dusa cu taxiul, si tinuta pe hol... Ce sa zic, am tot spus ca e sculata din somn ca strangea ochii, cum sa zic statea incruntata dar din cauza ca nu vedea bine.... Ma rog, si ma intreba daca asa sta mereu Zic nu, doamna, am trezit-o din somn ca sa vin....
A, am zis eu cam ce cuvinte spune, si i-am zis ca spune mam-ma-ma-mmmma, repeta silabele. Si cica: dar ati auzit-o vreodata spunand mama clar, sau are probleme??? Imi venea sa zic, probleme cu numaratul silabelor? Cu ce? Pai spune, si spune intr-una, eu aia ii explicam... Of...
Asa a zis si Carmen, ca si tine, ca trebuie sa vina acasa, dar asta e, ce sa zic, tac si inghit.
asi spune:
Aissa nu te supara dar eu nu sculam copilul din somn pentru figurile lor.E un copil mic si ei trebie sa-si faca programul dupa el.Asta e!data viitoare gandeste-te la Ale nu la "duamnele" care nu se pot deplasa din fotoliu.
Familia mea
Razvan