Cel mai frumos lucru facut de sotii nostri
Raspunsuri - Pagina 3
Jocelyn spune:
Sunt foarte multe lucruri frumoase, dar cel mai important dintre ele este faptul ca mi-a salvat viata (o masina m-ar fi facut bucati)atunci cand inca nu eram casatoriti.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
descintec spune:
al meu face niste muste de pescuit de toata frumusetea. si cu cata arta, cum isi vopseste el penele speciale de cocos, si alege ata colorata... micute, delicate. mai ales una neagra, inspicata cu rosu, sa o porti de brosa nu alta. dragu de el
Sorina spune:
Cea mai proaspata surpriza este cea facuta anul acesta in iunie. Faceam 7 ani de casnicie si 14 de cand ne cunoscusem.
Si a complotat cu ai mei....astfel incat a dus fata la ei pentru weekend, iar el a pregatit bagajul. Mi-a luat de la pijama, haine adecvate, pana la trusa de unghii. Si a venit la serviciu si m-a "rapit" pentru un weekend la munte....Eu nu stiam absolut nimic, pentru ca a strans bani din banii lui de buzunar....
Chiar ca si-a spalat multe pacate cu o asa surpriza!!!!
descintec spune:
quote:Stii ca cei care salveazea o fiinta, se simt apoi responsabili fata de ea (am vazut eu asta intr-un film american), asa ca omul, ce sa faca, te-a luat de nevasta.
Originally posted by Jocelyn
Sunt foarte multe lucruri frumoase, dar cel mai important dintre ele este faptul ca mi-a salvat viata (o masina m-ar fi facut bucati)atunci cand inca nu eram casatoriti.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:Stii ca cei care salveazea o fiinta, se simt apoi responsabili fata de ea (am vazut eu asta intr-un film american), asa ca omul, ce sa faca, te-a luat de nevasta.
Originally posted by Jocelyn
_
Sapte dintr-o lovitura!
Eeee, vezi cum te grabesti sa tragi concluzii?
Si eu l-am salvat pe el cu o alta ocazie si uite-asa suntem chit
p.s. Nu te mai uita la atatea filme si nu mai crede tot ce spun. Mai ales cele americane. hihihi
Teodora D. spune:
Jocelyn, daca nu e prea dureros sa rememorezi, spune-ne si noua povestea "salvarilor".
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Jocelyn spune:
Nu e nici o problema, acu mai multi ani, intr-o seara, am stat pana tarziu la el acasa si pe urma am plecat sa ma conduca la mine acasa. Am zis sa ne mai plimbam putin. Era cam pustiu si semaforul pt pietoni rosu, eu nu, ca sa stam pana se face verde. In momentul in care s-a facut verde am pasit pe trecere, dar n-am apucat sa pasesc bine, fiindca m-a luat efectiv pe sus si m-a tras langa el, chiar in momentul in care un sofer a trecut cu viteza f mare si pe care el nu il vazusem. ...si ar fi trecut prin mine daca el nu ma tragea atunci inapoi. In ce hal m-am speriat... si el era asa de fericit ca n-am patit nimic.
Tot intr-o seara s-a intamplat si cu el, traversam o strada si eu i-am spus: stai si l-am tras de mana. El a vrut sa faca un pas mai mult si atunci l-am smucit si eu cu putere fiindca la cativa cm de noi a trecut tot la fel de nervos un camion. Nici eu la momentul respectiv nu observasem masina si nici el camionul.
Poate acum nu suna asa periculos, dar stiu f bine ce viteza aveau aia si cat de aproape au trecut de noi. Cineva acolo sus ne iubeste.
mamica dulce spune:
ce subiect frumos!!!!l-am citit pe nerasuflate si mi-a venit sa plang aproape la fiecare mesaj
Intr-adevar sotilor nostri li se pot ierta multe pacate cand au asemenea initiative.Important e sa nu le lasam sa se piarda in rutina de zi cu zi sau sa ni se para normale,ca ni se cuvin.
Oare sotii nostri ce ar avea de povestit,daca ar scrie la subiect?Cum i-ati impresionat?cu ce dovada de dragoste?
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Teodora D. spune:
quote:Mami dulce-ne-am indragostit de ei si i-am luat de barbat!
Oare sotii nostri ce ar avea de povestit,daca ar scrie la subiect?Cum i-ati impresionat?cu ce dovada de dragoste?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
olguttza spune:
A stat alaturi de mine, cand tata era in agonie...l-a spalat si l-a imbracat, dupa ce tata si-a dat ultima suflare...a alergat impreuna cu mine dupa toate cele trebuincioase inmormantarii...a stat impreuna cu mine in fiecare noapte langa sicriul tatei...m-a scos din starea de soc si depresie in care am fost cateva luni dupa aia...Ne cunosteam doar de 3 luni, pe ai mei nu-i vazuse pana atunci, iar el era cel mai mic dintre toti (24 de ani)! De fiecare data cand m-apuca crizele pe el, mi-aduc aminte de lucrurile astea si-mi vine sa-i sarut talpile...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.