Cel mai frumos lucru facut de sotii nostri
Raspunsuri - Pagina 10
rhoneea spune:
quote:
citat din mesajul lui bianca30
E roman sotul tau, Rhoneea???
Bianca sotul meu este libanez,de religie catolica.
Exact cum s-a mai spus nu cred ca nationalitatea,religia,statutul financiar conteaza atunci cand e vorba de sentimente.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
andreea81 spune:
quote:
citat din mesajul lui gabriella1
In fiecare zi face cate ceva frumos..o floare langa perna,un cuvant bun, renuntarea la PC ptr a ma ajuta la ceva in casa...dar unul din cele mai frumoase gesturi a fost in urma cu 2 saptamani cand l-am gasit la capataiul mamei mele ,hranind-o.Am plans...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Foarte frumos gest, Gabriela! De-a dreptul induiosator!
Victoria_mami spune:
quote:
citat din mesajul lui mariamunteanu
...Cnad am venit acasa de la maternitate cu cele 2 comori, nu numai ca montase patutzurile, infatzase saltelele, dar a pus in pat diversi mutzunache si ursuleti mici de plush (pe care-i spalase in prealabil) ca sa nu fie bebeii singuri in pat.
Maria si noi am gasit un ursulet si o girafa in patut cand am venit acasa si la fel, daddy a montat si imbracat patutul, a pus paturica si pe mutzunachii. Si pe mine m-a impresionat mult. Si mi-a si sterilizat toate sticlutele si suzetele ptr. Victoria.
Cand Dr. a zis sambata ca mai stam pana duminica in spital, a plecat de la spital plangand, ca pleaca acasa fara "fetele lui"... mi-a rupt inima... Si duminica dimineata la prima ora a fost prezent la spital, sa ne ia acasa.
_
Victoria Isabella