Care e idolul tau ??? (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ce dimineata frumoasa Copiii se cearta in nisip, iar Darael vaneaza muste.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

quote:
Originally posted by narancea

hahahahaha diansky tu ai mania persecutziei ? mincatzias eu gura ta hahahaha de ce ma vezi tu asa in negru si de ce sa itzi stric subiectul ? aaaaaaaaaaaaaaaaaa ????????? ia zi tu mie aici !!!!!
si ce misto fac eu ? offffffffff daca fac misto, misto sa ma faca al de sus .......
da guritza, ai dreptate, o zi de toamna nu se compara cu nimic si mi-ar place si mie sa fiu acolo, oriunde ar fi o zi de toamna !

neatza meseriasilor !

esti prea departe ca sa simt vreo persecutzie cumva...
mai frate, daca vrei sa glumim ..., mai lasa-ma cu "smeritele astea" sau cu "e una care umbla cu sfintele moaste"

poti sa faci glume coool si fara din astea ...

poti sa folosesti direct numele meu, no problem

nici macar asa nu ma voi simti persecutata

Mergi la inceput

Eu doar atat vreau sa iti spun Dyana:

Nu iti lasa sufletul prin spatii virtuale.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Eu doar atat vreau sa iti spun Dyana:

Nu iti lasa sufletul prin spatii virtuale.

Daaaaa..... asa este dyana, copil cu suflet mare – e pericol sa "ratacesti" si doar Eu sunt Ratacitor pe aici...... cel putin din cate cunosc eu pana acum !

In plus, nu stii peste ce dai in aceste spatii virtuale..... de exemplu, peste un buchet de de la DARAEL, „baiatul cu florile”.......

Acum fug sa vad ce fac cu Sfanta Musca..... poate trebuie sa o pun la fezandat !!!

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

da, asa am simtit si eu, exact ce mi-ati spus voi...

sinceritatea... poate fi modificata de altii, si ma pot trezi ca de fapt sunt o caraghioasa, o patetica..., desi nu sunt, ceea ce scriu , asta simt, dar asa e, cum ziceti voi...

ma mai razgandesc cateodata si mai scriu, si de fiecare data regret... o mare greseala

am plecat de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by dyana

da, asa am simtit si eu, exact ce mi-ati spus voi...

sinceritatea... poate fi modificata de altii, si ma pot trezi ca de fapt sunt o caraghioasa, o patetica..., desi nu sunt, ceea ce scriu , asta simt, dar asa e, cum ziceti voi...

ma mai razgandesc cateodata si mai scriu, si de fiecare data regret... o mare greseala

am plecat de aici

Nuuuuu, nici macar sa nu te gandesti la asa ceva.
Sinceritatea este. Si atat. Este o fata, o manifestare a Adevarului. Si exista pentru a Manifesta Adevarul. Indiferent de ce cred unii sau altii....... iar cel ce arata Adevarul nu poate fi niciodata patetic sau caraghios..... desi la mare moda este sa fie crucificat, ars de viu sau lovit cu pietre, din pacate.......

Poti sa umpli cu noroi un diamant, dar chiar si in mocirla tot diamant va ramane......

Cat despre scris, sau vorbit, sau zambit, nu regreta niciodata ca ai facut ceva ce ai vrut.

Da, este gura lumii, dar eu stiu ceva simplu despre gura lumii: intr-o zi frumoasa, un om calare pe un catar a auzit de la gura lumii „Osana, Osana....” iar apoi, dupa cateva zile, tot gura lumii a strigat: „Rastigneste-l”...... . Asta e gura lumii si nu trebuie sa asteptam altceva de la ea.

Si acum, special delivery for you dyana un citat frumos dintr-o carte minunata:

Traieste
astfel incat niciodata
sa nu iti fie rusine
daca orice din ceea ce faci
sau spui este publicat
de jur imprejurul globului –
chiar daca
ceea ce este publicat
nu este adevarat.
(R Bach – Iluzii)

Te asteptam sa mai scrii. Nu ne lasa singuri..... pls !

Off topic: am descoperit o poveste frumoasa despre Viata, Iubire si Adevar:

Cele trei zile.
Mansour Hallaj a fost unul dintre marii mistici ai Islamului si a trait o buna parte din viata in Irak. El spunea ca omul este una dintre fetele lui Dumnezeu, dar unele lucrari ale lui Mansour veneau in contradictie cu ideile recunoscute oficial pe vremea aceea.
In final, a ajuns sa fie acuzat de blasfemie si a fost condamnat la moarte.
In ziua executiei, un discipol a venit si l-a intrebat:
- Maestre, ce e iubirea?
- Uita-te cu atentie la tot ce se va petrece azi cu mine, apoi maine si poimaine, raspunse Hallaj. Asta este iubirea.
In ziua aceea, a fost ucis.
A doua zi, i-au ars inima.
A treia zi, i-au raspandit cenusa, si niciodata n-au mai putut sa refaca inima lui Hallaj.

Cat de frumoasa poveste, cat de trista, cat de minunata.....
Tot off topic:

„Ce este cel mai greu lucru de pe Pamant ?” a intrebat umil discipolul.
„Sa schimbi Inima unui Om”......

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL
Acum fug sa vad ce fac cu Sfanta Musca..... poate trebuie sa o pun la fezandat !!!

Foloseste un vin alb si aromat

POZE

Mergi la inceput

Darael, vezi sa nu te ia si pe tine ... la un misto...

hotul neprins , e negustor cinstit

asa si cu spatiile virtuale, in carne si oase, au copii, sunt parinti buni, oameni de treaba, care intra in societate cu o imagine la moda, o imagine cool, si nimeni nu stie ca pe un forum, exista sub un nick name oarecare si isi fac de cap cum vor ei, ce au mai de "pret" ..., aici se descarca... , toate frustrarile si nemultumirile le manifesta aici sub o alta fatza,

si uite asa imi e mai sila de gashca asta decat de o haita de caini din cartier

si atunci ... asta e cumva defintia ipocriziei?
sau cum se numeste asta?

Mergi la inceput

Nu e nici o ipocrizie, Dyana. Toti cei de pe acest topic am facut o conventie, stim ce facem aici si de ce. Si ne place.

Greseala este de ambele parti: de a celor care sar calul facand mishto (trebuie, zic eu, sa existe un anumite respect si sa nu se sara calul prin atacuri la persoana) dar si de partea celor care se simt lexati. Cum am mai zis: nu trebuie sa-ti lasi sufletul intr-un spatiu virtual pentru ca nu ai cum sa te aperi. Implica-ti doar mintea (si degetele ) si ai sa vezi ca lucrurile sunt altfel decat par.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaa diansky ce tot zici tu acolo, tzie sila de noi ? mat rau decit de ciinii de pe strada ? ding- ding !
de ce surioara ? aaaaaaaaaaaaaaa nu mai zice asa , ca e pacat ! noi aici gashca de treaba, si tu nu ne placi ?????????

uite colea un cintecel pentru dumneata :

diansky e fata
care e persecutata
de mine si gashca toata
si de ciinii de pe strada

hai nu mai fi suparata
ca esti foarte acceptata
te iubesc din inima toata
totzi ciinii de pe strada !

hau hau hauuuuuuuuuuuuuuu............

Mergi la inceput