Care e idolul tau ??? (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Pacientul este invatzat sa faca liber orice ii trece prin minte, fara a căuta ceva anume, o colega sau o simpla trecatoare. Fluxul gindurilor sexuale este lasat liber si urmarit fara nici o interventie. Important este ca mintea critica sa nu intervina pentru a cenzura gindurile sexuale.

asta da teorie, ia mai zi ceva ilenutza, ca noi incepem incet incet sa te intzelegem.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Fisa de observatie:
Pacientul Narancea face ce face si tot la ce-l doare pe 'mnealui ajunge.
Recomandare: mariti-i cantitatea de brom din ceaiul de dimineata.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by iileana
Ba eu am zis de si mai multe ori ca tine , da', ce kestie, nici pe mine nu ma asculta nimenea.......erau, se vede treaba, plecati cu totii sa-si ia medicamentele...
Dar, ma-ntreb, asa, in general, la topicul asta oare asculta cineva ce zice altcineva?
Daca da, de ce?
Daca nu, de ce?

Eu citesc tot ce se scrie si aud tot ce se spune, dar psihoterapie nu fac.....

Dar, ma-ntreb, asa, in general, la topicul asta oare scrie cineva ca sa fie citit de altcineva?
Daca da, de ce?
Daca nu, de ce?

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Oameni buni, am ajuns la pagina 9.
Cred ca o sa ma indur sa fac un nou capitol...... aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61958" target="_blank">A 5-a parte

Va astept cu drag , cu flori , cu bratele deschise , cu savarine , fazani fezandati , melci la capac , homari proaspeti, Busuioaca de Bohotin si versuri..... si tot ce doriti voi sa aduceti......

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Dar grabit mai esti, Darael!
De ce nu lasasi sa se faca 10 pagini, cum e datina locului?
Sau asta fiind un topic cu stea in frunte creste in 9 pagini cit altele in 11?
Propun, pe viitor, crearea unui nou capitol la fiecare 3 pagini.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ileana, eu jur pe rosu si ce vrei tu ca am citit tot-tot. Dar niste medicamente nu mi-ar fi stricat azi, ca am avut o zi

Asa ca ma duc la capitolul nou sa primesc flori si fazani si melci ca premiu de consolare. Si savariiina, da, sa nu uit de savarina!

POZE

Mergi la inceput