Care e idolul tau ??? (4)
Raspunsuri - Pagina 10
iileana spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Vezi bre idole cum se fofileaza lumea. Ba ca nustiuce, ba ca nustiucum ... neseriosi, ce sa mai !
Asta-i fofilat? Nu vezi nene ca idolu' cu matale vrea sa puna tara la cale?...Tu ai nevasta, bunici, esti de capul tau. Noi, de, ca mamicile exceptionale...in parc ccc cu noi, la salonul refuzatilor! Ne ramine multumirea sufleteasca de a constientiza ca respiram acelasi aer...
quote:
Originally posted by cl
Dar eu iti propun, cand s-o mai raci putin, sa ne intalnim la ...patinuar cu plozii. Noi bem cate un "ceai" fierbinte , linistite, la o mica barfa la mantinela, in timp ce picii isi vor consuma energia pe gheata. Ce zici?
Of, Doamne, acum imi dau eu seama cit e de mic odorul meu. Nu stie sa patineze! A incercat anul trecut, a facut neshte fitze de Bambi pe gheata, dupa care s-a enervat ingrozitor, dar in-gro-zi-tor, ca el de ce nu poate si eu pot (il lasasem pe tac-su sa-l tina de-o aripa si dadusem fuga sa fac vreo doo ture, ca eu stiu si-mi si place...). Drept care s-a dat cu fundu' de pamint (gheata) si nu a mai vrut neam. Mai incercam anul asta... Se vede treaba ca mai am de asteptat pina-mi reiau viata sociala...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
tata lu Toma spune:
Ehehehe Iileana, as vrea io sa fie asa simplu cum zici matale da' sa stii ca nu e. Nema bunici disponibili pentru escapade bahice. In fine, fiecare cu ale lui. Io tre' sa fac pe dracu-n patru sa-mi vaz idolu' cu ochii.
Jocelyn, totu' inca-n faza de project.
Cl, votez pentru "ceaiu'" cu pricina. Succes in vichend.
Daraele, sa nu uitam sa ne potrivim ceasurile.
_
Sunt moderator dar ma tratez
cl spune:
Iileana, exact asa a facut si al meu, precum Bambi pe gheata. Cadea si se ridica si era din ce in ce mai ofticat ca nu poate si mai enervat . I-a dat cineva un scaun din plastic (d-ala care-l vezi la toate terasele) sa-l impinga pe gheata. A mers! Asa a invatat sa-si tina echilibrul pe gheata. La a doua sedinta era maestru! Incercati si voi.
Deci Iileana, tata lu Toma, asteptam sa se mai raceasca putin, sa bem licoarea aia fierbinte.
Tata lu Toma, multam de urari.
Claudia
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaaa uite una valabila jocelyn , ok tata lu tomitza o facem idola de-a noastra, stie sa faca si versuri, merge ........ jocelyn avem , cu jocelyn dansam ! nu mai stam la discutzie hahahahaha
restul.................. le da la intors, mi-ar place, dar nu pot, ca la la la si la la la vorba lu mama rayu, vezi ca asta nu bea !
si eu as merge la patinuar, mai este floreasca ? poate prin februarie incolo daca oi mai venii .......
eu nu beau, numa gura de mine ..... umblu numa deghizat in alcoolic .....
gabirus spune:
Eu sunt in gasca cu Darael, nu-s "capitalista". Dar se poate bea "ceai" si la noi
Asa, deci, Narancea ... De fapt in stra-fundurile adancului tau esti un gingas. Nu-i nimic, noua ne placi asa cum esti
POZE
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Daraele, sa nu uitam sa ne potrivim ceasurile.
OK.
S-a notat !
Intrebare: cine face un subiect la generale sau evenimente sa anuntam ca se lasa cu o intalnire ??? Cred ca o sa se stranga ceva lume...... si deja va vad confundati cu marsul profesorilor grevisti.......
Ups – dar la grevisti nu le da buzunaru’ sa bea bere – sorry !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
narancea spune:
mergem la greva ? aaaaaaaaaaaa de profesori nu ne este frica, ca noi bem din sticla !
gabirus spune:
Daca sticla n-ar avea, greva foamei ar facea,
Cu profesorii pe strada,
Toata lumea sa il vaza!
POZE