Zahir - de Paulo Coelho

Zahir - de Paulo Coelho | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Ati citit aceasta "minunata" carte?,... care are vanzari nemaivazute ...
Nu am fost niciodata un fan Coelho, dar vreo doua din cartile lui
mi-au placut, oarecum, fiind scrise cursiv - carti de vacanta sau metrou,...
Dar asta din urma este sub orice critica. Un ghiveci de teorii esoterice imbinate alandala, trasa de par pana peste cap, scrisa parca in mare fuga,... iar sfarsitul demn de un film cu prosti.

Voi ce parere aveti?
Poate am avut eu o perioada proasta si n-am putut intelege "adancimea"!!!!

Pupici

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Aoleu, nu ma dezamagi asa din start. Eu aseara m-am apucat de ea, dar n-am citit decat vreo cateva pagini. Zici ca sfarsitul e prost? -nu imi spune cum se termina

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mi-a placut Alchimistul - ar fi ok ca scenariu de film hollywoodian.
E cam "subtirel" in rest Coelho, dar este totusi ceva faptul ca se adreseaza unei palete laaaargi de cititori. Tot mai bine Coelho decat sa citeasca Sandra Brown, nu?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu am deschis subiectul asta inainte de a-mi cumpara cartea, sa nu bag banii in ea de pomana. Nu o citise inca nimeni, asa ca am cumparat-o . . .
A-ti auzit de branding? Parerea mea e Coelho e brand name deja, si multi ii citesc cartile pentru ca le-a placut "Alchimistul," sau "Veronica se decide sa moara" .
Ma asteptam la mai multe de la Zahir.
Sant dezamagita de imaginea pe care si-o creaza Paulo Coelho in aceasta carte. Este mandru ca se culca cu atatea femei.
Opinia mea e ca a dat Chix cu cartea astea, si e trasa de par bine, probabil ca avea nevoie de bani sa-si cumpere apartament in PAris.

http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56612

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Bine k nu am dat banii pe ea si mai costa si o gramada...traiasca Dc k ne informeaza.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si io care aveam de gand sa o cumpar,bine ca ati zis,ca sa nu dau banii de pomana cu ea!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gabirus!!!
Mie mi-a placut si "La raul Piedra am sezut si-am plans"...

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Eu zic, tot mai bine Coelho decat Dan Brown (apropo, o fi casatorit cu Sandra Brown???)
Toate cartile scrise pana la "11 minute" au fost OK, apoi a inceput sa scrie de dragul scrisului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Eu zic, tot mai bine Coelho decat Dan Brown (apropo, o fi casatorit cu Sandra Brown???)
Toate cartile scrise pana la "11 minute" au fost OK, apoi a inceput sa scrie de dragul scrisului....

copii ca ai mei nu are nimeni

Dan Brown e fratele Sandrei si ma indoiesc ca se poate face comparatie intre Brown si Coelho... macar pentru faptul ca nu scriu acelasi tip de carti

Nu stiu de ce nu v-a placut Zahirul, nu vreau sa stiu sfarsitul, eu am citit cam 150 de pagini si daca s-ar fi terminat atunci, brusc, ar fi fost suficient ca sa fie o carte care sa-ti dea de gandit, daca nu valoroasa. Deci se vede ca percepem altfel :). Nici mie nu mi-a placut 11 minute, dar cred ca din fiecare carte poti culege idei bune iar unele chiar originale

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Jocelyn,

Citeste cartea pana la sfarsit. Pentru mine e la fel de buna ca Alchimistul, poate am si citit-o intr-un moment in care s-a potrivit.

Si ideea de baza este relatia barbat-femeie si felul in care percepe fiecare dragostea (nu cu cate femei s-a culcat scriitorul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mie mi-a placut foarte mult!Este plina de simboluri si deosebit de profunda.Depinde din ce perspectiva privesti?!...Daca viata a fost intotdeauna fericita s-ar putea sa-ti para o timpenie.Impresia mea a fost ca a adunat foarte multe impresii si a avut deodata impulsul de a ne spune ce a simtit despre relatia intr-un cuplu.Nu intotdeauna este ca in povesti :"si au trait fericiti".Nu v-ati intrebat niciodata "cine sint eu" sau "cine e persoana de linga mine"?

Mergi la inceput