Super Nanny

Super Nanny | Autor: baby-boom

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti de emisiunea asta care a inceput la prima???
... pt. doamna guvernanta daca intradevar a educat copii cu asemenea probleme!
Florina, mamica Elisei (9 iulie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

n-am vazut, cand o difuzeaza?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

In seara asta am vazut cam 15 minute...cam intre 9-10 seara....
...interesanta treaba, mai ales pt. astia care avem pruncutzi f. solicitanti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ma inscriu si eu in clubul asta... am inteles ca primii 20 de ani sunt mai grei! unul deja a trecut!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

eu cred ca e regizata.. LA GREU!si in plus fetita din seara asta era destul de mare ca sa priceapa ce tot o sfatuia guvernanta pe mama ei...

mama lui bebita(29.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Interesanta,metodele par destul de eficiente.Am vazut emisiunea si pe M6.

diadaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

n-am vazut chiar tot; intai am prins ceva cat au fost reclame la "fetele gilmore" si mi s-a parut teatral si regizat; pe urma,cand serialul s-a terminat si au inceput sa se dea sfaturi, am zis ca se poate invata ceva, dar nu am priceput de ce dadaca o sfatuia pe mama in fata fetitei, care nu are cum sa nu priceapa la 4 ani ca mama e "montata" impotriva ei.
si m-a amuzat cand, dupa plecarea dadacei, tatal trebuia sa iasa cu fetita in parc, ea a inceput circul si bietul om si-a cam iesit din minti de nervi( mi s-a parut mie sau a si bruscat-o un pic?) si a inceput sa strige la ea in dulcele grai moldoviniesc, mama nu mai stia daca sa plece sau nu din casa, s-au incurcat in sfaturi si metode, si in final tatal si fiica au ajuns la leagane si s-au distrat. si ce bine ca a fost si soare!

p.s.-pana aici am vazut, ca dupa aceea am fost ocupata sa-mi culc istericul mic din dotare.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Uite ce zic unii:

http://www.alfiekohn.org/parenting/supernanny.htm

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

nici mie nu mi-a placut cum tatal si-a agresat fetita, chiar daca a facut-o verbal; mi s-a parut mie ca a si impins-o nitel, nu stiu ...

nu fac pe sfanta, va dati seama ca m-am regasit si eu in unele scene, mai ales cand Ioana mea ma scoate din minti cu "nu vreau"!

dar am stat si m-am gandit daca e ok emisiunea asta sau daca e ok sa arate anumite scene!

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

eu sunt fan Super Nanny difuzat(sau ma rog,care se difuza,ca nu stiu daca mai este) pe M6.acolo nu era nimic regizat,nu stiu cum o fi pe prima.mi-a dat multe idei bune de aplicat copiilor mei.pe mine m-a mirat in emisiunile astea cata rabdare aveau parintii acelor copii ...iar metodele si sfaturile date de supernanny aveau intotdeauna efectul scontat.

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si noi suntem fani Supernanny de pe M6. Am vazut si emisiunea noua de pe Primatv de aseara, dar mi s-a parut a fi o copie cam nereusita a ceea ce face frantuzoaica pe M6. Pe mine una, aia ma convingea, e mai bine in pielea personajului. Cea de aseara vroia ea sa para convingatoare, dar parca uneori se inmuia si ea.
Cat despre copilasii care fac cum facea fetitza de aseara , sorry (si puteti sa dati cu rosii ) dar mie mi se par a fi de vina pe undeva si parintii, adica sunt prea moi, usor de manipulat de catre astia mici care stiti ca sunt niste smekeri Mamica fetitzei de aseara ii cerea acordul aproape in tot ceea ce ii spunea sa faca, apai cine-i seful atunci?! Mie una mi s-a parut superrrr-razgaiata fetitza! Eu sunt de parere ca, copilul trebuie sa stie pina unde se poate intinde si ca exista o LIMITA in toate! Nu ati vazut ca si alti copii o rejectau din rindul lor...

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput