Scandinavii stiu DC...(81) si-au amintit!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna seara !!

la multi ani albitza si vikinga! sa fiti fericite si iubite!!

sunt franta, am venit azi de la busteni, am fost la sala si la sauna...mi-e un soooomn...
totusi am de zis si eu ceva in legatura cu Gruess Got!:)

acu 4 ani am fost la o bursa la bayreuth, a fost superextra.
Aveam curs de compozitiew cu un grec, scandinav pur sange, ne lasa f f liberi:).Aveam ce compus muzica pt filmul mut Golem, intre timp erau conferinte si...festivalul Wagner unde aveam voie sa cumparam bilete din alea ieftine(cel mai ieftin era 19 marici, aveai stalp in fata si vedeai juma de scena)

asa.si acolo la toata ziua bunaziua auzeam gruess got, dar zis altfel..ceva de genu crushcot

Vine seara cu opera "maestrii cantareti din nuerenberg"..actu 1, frumusel, m-am cam plictisit, de ce sa nu recunosc.

dar vine actu 2, muzica din ce in ce mai frumoasa.si deodata....se aude tare si raspicat:
Cruuuuushcoooooot!!!!

am crezut ca intru in pamant de rusine, m-a pufnit un ras...pur si simplu unul din roluri inceapea cu salutul bayernez...
dar il pronuntase ca oamenii de pe strada.

asa cu gruessgot.

Dorulets, vezi ca nu mai vrea bibe? bravo.Noaptea plange mai mult ca vrea si ea cu tine:)

eu cred ca vei renunta usor usor la bibe, si-a facut norma de crescut, 200 de gr in 5 zile e excelent!!!

sui eu zic sa n-o trezesti.

ii dai la ambii sani? da-i la amandoi inainte de a da bibe, si la alaptatul urmator incepe cu sanul mai putin golit.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alba shi Viku, va urez LA MULTZI ANI FERICITZI, sa fitzi iubite

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Shi relativ la Gruss Got, aci se zice Gruezi (grüzi)

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mihaela..."Trick or treat" vine de pe vremuri cind chipurile mergeau strigoii pe strada si le dadeai ceva sa te lase in pace...nimeni nu pacaleste, toata lumea da bomboane, prajiturele, unii oameni mai in virsta dau penny...

Singuri care pacalesc (dar si dau bomboane) sint pompierii de la noi din cartier care in fiecare an au ceva planuit sa te sperie (acolo merg cam cu inima'n chiloti).

Se trimit la scoala pungulite pentru fiecare copil cu o tratatie, de multe ori am trimis www.bettycrocker.com/recipes/Recipe.aspx?recipeid=36280" target="_blank">cupcakes sau cookies. De data asta sintem invitati la doua petreceri de Halloween (la servici la mine si la o prietena). Mergem in costume (doar copiii....eu una sar faza asta, ultima oara m-am costuma in Cleopatra si am facut niste friguri de am ramas cu junghiuri o saptamina)...

Partea nasoala este ca dupa tot balamucul te trezesti acasa cu 2 tone de dulciuri...Sugar Rush....trebuie sa mai trec in revista (aka aruncat la cos)cosuletele pline de bunatati pentru ca altfel nu-i mai culc o luna de zile...Anul trecut abia isi carau cosuletele, asa erau de grele...

Mos Craciun era acolo in calitate de shef la reindeer (cerbi). Era cam devreme (de obicei isi face aparitia dupa Thanksgiving) dar...asta e, mai nerabdator...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bonsoir
dupa o tura pe diagonala zic asa:

Doruletz sa-ti traisca minunica de fetita, sa va bucurati de ea.

Alba si Vikinga, La multi ani, sa fiti iubite si implinite.

Lilanda, si mie imi place rau de tot Viena. la Schonnbrun am vazut concet cu Santana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

wow, iar e chef la scandinavi
La Multi Ani!!! Alba si Vikinga, sa fiti fericite si iubite si tot ce doriti voi sa se implineasca!

Lilanda tare frumoase pozele, frumoasa si Viena, uite ca acuma mi s-a facu chef s-o vizitez si io mai pe indelete. Cum s-a comportat Ilie cu nounou-a lui? cred ca a fost fericit sa va vada din nou acasa!

Merci la toti de sfaturi, intradevar chestia cu trezitul sau netrezitul era 'casse-tête' cum zic astia, nu degeaba zisei io ca imi trebe 2 doctorate. pai pe pliantul cu modul de intrebuintare al bebeului pe care mi-l detera la iesirea din maternitate scria asa:
Sfatul nr 1: nu exista ore fixe de alaptat, hraniti cupilu' cand cere dar intervalul dintre mese nu trebe sa fie mai mic de 2h30 sau mai mare de 4h.
Sfatul nr 2: nu treziti niciodata bebele care doarme!

Pai cum frate sa respect un interval maxim de 4 ore intre mese fara sa-l trezesc?!

Rayu salutari nepotului, inca va mai asteptam la paris pe amandoi

am fugit ca s-a trezit 'le bestiau', mai vin io

PS Uite ca am facut ochisori. Si va pupam pe toti scandinavii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Multumesc de urari si de pupaturi, va invit la o cupa de Moet, in 10 min apar si scandinavii mei ne apucam de un mic party asa:)) Eu m-am facut blonda azi ca nu eram destul, i-am bagat si o mina de spuma de sta ondulat ondulat ar muri de oftica si un cird de shakire:)))) Nah sa ma simt si eu bine de ziua mea:))) Tortul e pregatit, am pus numa' o luminare in mijloc, ca e mai bine asa, daca nu ar fi trebuit sa decorez tortul cu 28 de luminari, ar fi aratat airea rau:)) plus ca nu vreau sa-mi scuipi plaminii sa le sting Iaca mai am o ora si ceva si pasesc in al 28-lea an si ma jur ca ma simt la 18 ani. exact ca la 18! Hai ca am sa pun miine niste poze din tineretile mele of of cind eram slabutzica si libera ca pasarea cerului hahaha am si uitat sentimentul, de parca m-am nascut fetelor direct nevasta:))Sunt la a treia cupa sampanie asa ca 12 noaptea ma prinde scandinava sigur 100%So hai fetelor si baietilor(aha NN m-a pupat) la Moet sa ne cinstim pina dimineatza! Ca sa ne incepem saptamina super.Miine la cafea citesc pe indelete si vizionez si poze ca acum imi fug okii:))))Pupwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LA MULTI ANI LAURA!

Sa traiesti o mie de ani fara reparatii!
Innchin si eu paharul meu de gin in cinstea ta, sa fii sanatoasa si la punga groasa! :))))

Si sa pui si niste poze din tinerete si chiar si mai recente ca orcium nu o sa se vada diferenta

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Laura, eu am inceput fiestaaaaaaa ... am baut un pahar de vin rooooosssssuuu in cinstea ta!

La multi ani! multa sanatate si mult noroc!!!!
si sa ajungi la de trei-patru ori pe atit!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

La multi ani, Alba si Vikinga!

Sa fiti iubite si fericite!

Mergi la inceput