Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Salutare si de la mine!
multumesc de intrebare, ma simt bine acum ...
am citit si eu pe sofia , mi se pare o tipa foarte anti-tiparele "cosmopolitan". eu cred ca ar trebui s-o invitam , macar asa ca "guest star " sau episodic appearance .... ca fiind insarcinata in luna 9 se poate dovedi problematic sa stea cu noi la asa excesiv de excesiv.
Haide Rayu!!! Haide Rayu!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io-s pro!

Vin mai pe seara, ma duc sa trantesc o prajitura!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hop si io...

{{{{{Liris}}}}} Mult curaj de acum incolo...

Rayu...tin pumnii si eu. Sper sa se brodeasca cu jobul. Suna tare interesant ca satisfactie morala. Chiar merita sa te trezesti dimineata, stii ca poti avea un impact pozitiv.
Si io votez pentru Sofia (in calitate de zuza ametita si eu....intru la shleampete pe topicul ala)

Lilanda, eu nu mi-aduc aminte cind am avut un ticket de hirtie in mina...numai cu e-ticket calatoresc si nu am avut probleme pina acum.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ok, Rayu, m am apucat de tzinut pumnii . hai ca pana la 30 oct nu mai e mult, deja pot sa iti spun cat mai e pana pe 24 (ziua de salariu, ca io am facut deja amr pe perete :D).
Restu gastii va tzuc tare, io azi am avut o zi lunga si nasuala (e bine sa ai un shaf cul, cum am io, da nu e bine cand tu shi shafu sunteti la fel de aerieni:D),asha ca ma duc la somn sau asha ceva
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

ahhh...am si io tarta cu smochine, pesto si mascarpone la cuptior (ii vina ta itsme), asa ca-mi bag ochiu' mai pe fuga!!!
Rayu, galerie aicea!!! Daca siin Suedia ii cam ca aicea cu posturile de asistent social, nu prea cred sa ai rivali, mai ales ca esti si calificata (danejii fug ca dracu' de tamiie de posturi de-astea, ca cica-s stresante!!!)
si de la mine un vot pentru Sofia!!!
Vin mai peste o ora!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Mda, am avut si io intentie...dar astia responsabili cu reparatu' tzevilor pe strada noastra nu si-au facut ca de obicei datoria(c'asai in tenis!) si iar nu avem presiune la gaz...asta dupa ce toata ziua a fost ok si ma bucurai si io ca tot omu in mijloc de toamna friguroasa. Ca orice minune, n-a tinut mult . Cica mai dureaza vreo zi-doo, eu trag speranta sa nu aud acest text zi de zi toata iarna ca nu mai raspund de faptele mele...

Noroc ccc ca am 2 cupii prin casa si mai uit de nacazurile mele! Sa bem pentru asta!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Na seara in poienitza

rayu, Boubou m-a dat gata, ce mai! Trebea sa zici ca tac-su i-a luat hainele, sa vezi ca nu mai zicea nimic. Deci, ai incurcat-o cu ea. Si asta e doar inceputul. Cat despre ciomagit baieti... io Xena o sa-i zic de-acu'ncolo

iarina, itz iei pisica sau catel sau sobolanel sau... ce-o mai fi, apoi ramai insarcinata si nu stii pe un' sa trimiti animalul, sa nu faca rau cupilului

albitzo, frumos copil mai ai (ca noi toti, de altfel)

annie, cum esti?

io nu fac nimic in mod special, numa' trebuie sa invat pentru permis de conducere autohton. Am facut un test si n-am stiut sa raspund la intrebarea de importanta VITALA de la ce distanta ar trebui sa se vada farul biciclistului: 300 ft, 400 ft, 500 ft.
Sa-mi fie rusine!

mucitzilor mici si mari: aveti grija pe unde stranutati!

PS. votez pro Sofia

edit, ca vaz ca annie raspunsa deja. avetz grija cu eprubetele alea, nu fiti prea aerieni

si am uitat sa-i uresc lu' rayu sa optzina job-ul ala!

Mergi la inceput

Hehe, acu vazui la reclama...din 23 oct. duminica va fi si la noi SUPER NANY! Sunt curioasa cum arata emisiunea la noi...

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Aoleu, la treaba asta nu ma gandii..arboria cupil vreau sa fac....unu' mai lesinat, nu de 4 kile ca doruletz ca nu-s in stare sa-l duc 9 luni.....da' ce fac p'orma cu matza?....ptiu, grea dilema.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

scandinavozaurele,am invitat-o pe Sofia pe la noi!Sa speram ca va veni,o primim cu o tuica virtuala(nu d'adevaratelea ca e gravidutza),ok?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput