A avut cineva a 3-a cezariana?

A avut cineva a 3-a cezariana? | Autor: Bombonicaaaa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Am nevoie de niste sfaturi si informatii daca se poate!
Am nascut acum 6 ani o fetita prin cezariana si m-am refacut foarte repede desi operatia este pe vericala, acum voi naste probabil peste 10 sapt. tot cu cezariana ,de data asta pe orizontala dupa cum a sugerat dr.
Problema mea este ca i-mi doresc f. mult inca un copil dar nu stiu daca asta va fi posibil, sau daca da, la cat timp pot ramane din nou insarcinata?
Orice sfat ,experienta impartasita i-mi e de un real ajutor!

Oana 28 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

o verisoara a mea a nascut 3 copii prin cezariana-aici in state, ...cam la 2 ani diferenta unul de altul...prea multe detalii nu stiu insa daca la ea s-a putu, atunci se poate si la tine, nu? banuiesc ca depinde si de organism, asa ca la asta medicul poate spune ce si cum...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Exista la "Mamici de ianuarie-februarie 2005" o astfel de mamica. Noi o admiram foarte mult, este foarte tinara si are deja trei copii, nascuti prin cezariana la distanta mica unul de celalalt. ID-ul ei este "adita". Cred ca nu se va supara daca o abordezi.

Numai bine

Leta si un bebe
POZE DE OCTOMBRIE

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Una dintre fostele mele cumnate (sora de-a fostului) avea, adica are, 4 copii, toti nascuti prin cezariana, si nu in Ro. Asta deoarece are o oarece malformatie a bazinului.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

In alta tari se fac 5-6 cezariene, dar cu pauza de cel putin 2 ani intre cezariana si inceputul urmatoarei sarcini.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Eu am o verisoara care a nascut de trei ori prin cezariana.Ultima sarcina a fost ceva mai cu probleme dar nu intr-atat incat sa nu aiba o viata normala.
Eu cred ca depinde de fiecare femeie in parte, de organismul ei....Si, bineinteles trebuie avut in vedere si recomandarea medicului.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Sotia unui verisor de-al meu a nascut de 3 ori prin cezariana si a nascut in Romania/Iasi.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Fetelor merci de raspunsuri, parca m-i s-a luat o piatra de pe suflet! Sunteti niste scumpe

Oana 28 weeks

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bombonicaa- vorbeste cumedicul, stiu ca la 2 ani dupa cezariana merge si ca aici s-a ajuns pina la 3 C-sections, sigur, dar de ce nu nasti acuma normal,d c nu ai probleme, adica dc doctoru spune ca esti ok.sa nasti cu epidurala?
Sotia sefului meu a nascut primul copil cezariana si pe al 2-lea la 18 lunid iferenta natural cu epidurala si era tecuta de 30 de ani, asa ca fii optimista!
Bafta si - nu et stresa!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bombonicaaaa, in Romania, a treia cezariana o faci pe proprie raspundere. Daca la primele doua nu comenteaza nimeni, la a treia te pune sa semnezi o hartie cum ca "iti asumi".

Eu zic ca daca dupa cezariana te-ai refacut repede, te vei reface chiar mai repede dupa nastere normala - daca nu ai contraindicatii de ordin medical.

Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

am si eu o fosta colega, a doua cezariana a facut-o la 11 luni dupa prima, iar a treia peste vreo 3-4 ani.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput