A avut cineva a 3-a cezariana?
Buna fetelor! Am nevoie de niste sfaturi si informatii daca se poate!
Am nascut acum 6 ani o fetita prin cezariana si m-am refacut foarte repede desi operatia este pe vericala, acum voi naste probabil peste 10 sapt. tot cu cezariana ,de data asta pe orizontala dupa cum a sugerat dr.
Problema mea este ca i-mi doresc f. mult inca un copil dar nu stiu daca asta va fi posibil, sau daca da, la cat timp pot ramane din nou insarcinata?
Orice sfat ,experienta impartasita i-mi e de un real ajutor!
Oana 28 weeks
Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn
Raspunsuri
anamari spune:
o verisoara a mea a nascut 3 copii prin cezariana-aici in state, ...cam la 2 ani diferenta unul de altul...prea multe detalii nu stiu insa daca la ea s-a putu, atunci se poate si la tine, nu? banuiesc ca depinde si de organism, asa ca la asta medicul poate spune ce si cum...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
Leta spune:
Exista la "Mamici de ianuarie-februarie 2005" o astfel de mamica. Noi o admiram foarte mult, este foarte tinara si are deja trei copii, nascuti prin cezariana la distanta mica unul de celalalt. ID-ul ei este "adita". Cred ca nu se va supara daca o abordezi.
Numai bine
Leta si un bebe
POZE DE OCTOMBRIE
want my life back
Siminaf spune:
Una dintre fostele mele cumnate (sora de-a fostului) avea, adica are, 4 copii, toti nascuti prin cezariana, si nu in Ro. Asta deoarece are o oarece malformatie a bazinului.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
crinuta spune:
In alta tari se fac 5-6 cezariene, dar cu pauza de cel putin 2 ani intre cezariana si inceputul urmatoarei sarcini.
Crinuta si Rayan
Mirunaa spune:
Eu am o verisoara care a nascut de trei ori prin cezariana.Ultima sarcina a fost ceva mai cu probleme dar nu intr-atat incat sa nu aiba o viata normala.
Eu cred ca depinde de fiecare femeie in parte, de organismul ei....Si, bineinteles trebuie avut in vedere si recomandarea medicului.
Toate cele bune!
ellen spune:
Sotia unui verisor de-al meu a nascut de 3 ori prin cezariana si a nascut in Romania/Iasi.
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Bombonicaaaa spune:
Fetelor merci de raspunsuri, parca m-i s-a luat o piatra de pe suflet! Sunteti niste scumpe
Oana 28 weeks
Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Bombonicaa- vorbeste cumedicul, stiu ca la 2 ani dupa cezariana merge si ca aici s-a ajuns pina la 3 C-sections, sigur, dar de ce nu nasti acuma normal,d c nu ai probleme, adica dc doctoru spune ca esti ok.sa nasti cu epidurala?
Sotia sefului meu a nascut primul copil cezariana si pe al 2-lea la 18 lunid iferenta natural cu epidurala si era tecuta de 30 de ani, asa ca fii optimista!
Bafta si - nu et stresa!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ChrisDun spune:
Bombonicaaaa, in Romania, a treia cezariana o faci pe proprie raspundere. Daca la primele doua nu comenteaza nimeni, la a treia te pune sa semnezi o hartie cum ca "iti asumi".
Eu zic ca daca dupa cezariana te-ai refacut repede, te vei reface chiar mai repede dupa nastere normala - daca nu ai contraindicatii de ordin medical.
Numai bine,
Chris si Carina
gabibarta spune:
am si eu o fosta colega, a doua cezariana a facut-o la 11 luni dupa prima, iar a treia peste vreo 3-4 ani.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta