Cum se manifeste imunitatea la gemeni?
Avem doua fetite de 2.4 ani. Maria si Elena.
Am avut si noi probleme cu Maria, a avut scaune moi o saptamina, am tinut regim, am facut analize(i-au luat singe din vena si nu a zis nimic), dar nu a iesit nimic, se pare ca este o epidemie. Elena nu a luat, dar Mariei i s-a prescris Biseptol, Kreon si Eco florina sau Bioexit.
Ati patit asa ceva?
Ginduri bune.
Ionela,Maria & Elena
Ionela ! Si ai mei baietei au 2,3 ani, aproape de aceeasi virsta cu ai tai, ce chestie !
Noi am trecut printr-o super gastro-enterita in primavara, a fost o epidemie aici de am crezut ca-mi pierd mintile: voma, diaree, febra, toate draciile.
Ce e aiurea e ca odata ce se imbolnaveste unul, celalalt sigur urmeaza imediat ...
Voi unde stati ? Cum te descurci cu ei ? Iti dorm toata noaptea ?
Ai mei sint hiper-activi, ceva de speriat, nu mai vor sa doarma dupa-amiaza, ca sa nu piarda joaca !
Mirupati, e beton ce ai scris: "nu mai vor sa doarma dupa-amiaza, ca sa nu piarda joaca". Mi se pare super funy. Ai baieti scumpi tare de tot. Sa fiti sanatosi.
Capsunica33+
Ione,
Parte este genetic.....dar cu 2 eu inca nu m-am prins cum e treaba. Acelasi material genetic dar diferiti. Andrei baiatul meu, prinde repede raceala, face febra repede, si mare...iar fie-mea (Alexandra) o ia de la el dar nu tot timpul. In schimb bubulina a facut mai repede bolile copilariei.
Andrei suporta mai bine, dar Sandra se "vaicareste" mai mult.