Irlanda
Raspunsuri - Pagina 32
irlandeza spune:
?????????????????????
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
tuinea spune:
Buna! eu nu ma incadrez perfect in peisaj ca stau in Belfast dar nici prea departe de subiect nu sunt...
Daca ma primiti si pe mine in clubul vostru as intra bucuroasa.
Va pup!
irlandeza spune:
Te primim cu mare drag, numai ca fetele intra destul de rar .
Povesteste-ne despre tine ceva.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 8 sapt. si 1 zi de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
????????????????
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
tuinea spune:
Buna!
Am revenit! Am fost plecata in Franta pentru o saptamana in interes de serviciu si aproape doua cu ocazia zilelor libere de pe aici.
Eu sunt cercetator asociat la University of Ulster, fac si doctorat in acelasi timp in bio inginerie. Sunt casatorita de aproape 9 ani, am o fetita de 3,5 anisori. Sunt singura la Belfast iar sotul si copila acasa asa ca foarte greu imi este ...
Cam asta ar fi de spus despre mine.
Va pup si va astept mai des pe forum!
Cristina
irlandeza spune:
Nu mai e nimeni in Irlanda? Unde sunteti fetelor ??????
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
nikolle_t spune:
Salut!
Urmaresc si eu subiectul asta, dar vad ca nu mai scrie nimeni.
irlandeza ,tu cum te-ai obisnuit cu viata in irlanda?
Ti-am vazut printeza, sa va traiasca, cand am vazut pozele imi venea sa o mananc, e o frumusete.Sa fiti bucurosi de ea.
Sotul meu e plecat de o luna de zile, si mai avem niste prieteni.Pacat ca timpul e mai ploios si mai umed, dar cred ca sunt si locuri frumoase, unde nu mai dai importanta la vreme.
emaaimee spune:
howdi, fetele mai traiti?
Paste fericit!
eu prea am timp de intrat pe net. super imbuibati de detoate. am facut easter egg hunt in gradina cu copii. cupii super happy, au adunat 2 galetele de ousoare de cioco.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
tuinea spune:
Buna fetelor!
Si eu va urez Paste fericit.
Vad ca pe aici nu intra lumea chiar asa de des dar am vazut subiectul pe pagina 2 si nu am putut sa nu intru si sa nu vad ce ziceti.
Eu vineri imi intalnesc familia la Londra si facem un tur al UK si Irlanda. Abia astept!
Va pupic si sa aveti o zi superba!
Cristina
emaaimee spune:
fetele, mai dati un semn daca sunteti prin zona. sunt in pauza de masa.
Cristina, pe unde vii in Irl, doar in nord? eu sunt in Dublin, la munci.
dra mea e bolnavioara. cica tummy bug, hmm. cu temperatura de 39.6 din prima zi. cica nu are nimic altceva. nu se da nimic dac vomita, decat perfuzii cand e deshidratata. parca io stau sa se deshidrateze. i-am dat meto de copii, cum mi-a zis si dra din ro. si poate sa bea cupilul. ca varsa tot ce ii dadea. de ieri ii e mai bine.
io la munca super crazy, ma mut de la un pc la altul ca sunt singura de 2 sapt. dar plec si eu de luni, 2 sapt liber. ma operez de amigdalite![]()
hai ca mai iau o pauza de net, dupa ce ma duc si la mamici. ca ar trebui sa nu stau tot cu ochii lipiti pe aici.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII