Irlanda

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna ,
nici nu va puteti imagina ce bucuraosa sunt ca v -am gasit.
Dar sa ma prezint, numele meu este Amalia, Violetzyka ma stie putin ca am mai vorbit, am 30 de ani si sunt din Bucuresti. In curand, adica prin ianuarie, voi veni si eu in Dublin cu fetita mea de un an si 10 luni; sotul meu lucreaza deja acolo;imi este cam greu sa plec de aici, mai ales ca trebuia sa-mi incep serviciul, fetita este la cresa si s-a atasat mult de copii si de educatoare si , cel mai important , o stiu in siguranta...
Dublin este un loc atat de strain pentru mine incat uneori mi se face frica, frica tareeeee!
Dar trebuie sa fim si noi o familie in final!
O sa am nevoie de multe incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by violetzyka
Dante, si noi am avut abonament la screenclick anul trecut...mi-a placut tare mult, era super comod..m-am uitat pe site-ul de la O2 si nu am gasit oferta de care spuneai...

hai ma ca se vede...
iaste in continuare, eu tocmai ce am primit zilele astea cum ca s-a extins perioada de valabilitate pana pe 31 decembrie...
ia bagati un ochi...
http://img208.imageshack.us/my.php?image=o2pr4.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Rony , nu fi trista , atata timp cat esti alaturi de sotul si fetita ta , totul v-a fi bine ai sa vezi. Nu te gandi ca Dublinul e ca New-York , si ca te vei pierde pe aici sau ca nu te vei obisnui. Dublinul e destul de micut , pt. mine e mai degraba un orasel decat o capitala.
Te asteptam

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

dante,nu am reusit sa vad nici pe o2 nici pe ultimul link dat de tine.
Claudia,de aceeaa vreu si eu 2 copii macar.imiinchipui ca e atat de frumos,stiu k e greu,dar ce nu e.
Vio,a raspuns Claudia pt mineideea cu weekendul &copii mi se pare tarew buna,trebuie sa te cunosti bine insa k sa te poti distra linistit/a.
Amalia,nu te teme.te inteleg si eu eram asa aeriana la inceput.acum nu m-as mai intoarce in Ro sub nici o forma,poate doar sa nu am de ales.Irlanda e tara in care noi ne simtim tare bine.Dublinul si mie mi se pare un oras mic si frumos.imi place f mult,ce sa mai zic.m-am indragostit de tare asta
noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

hai mai ca e simplu, ce naiba...
www.o2.ie si apare pe bannerul ala din centru 1cent Offer extended, dati click acolo si va duce unde trebuie...restul e usor, va inscrieti samd...
spor!

Mergi la inceput

imi spuneti si mie cum va petreceti timpul pe acolo!?
eu ma gandeam sa ma apuc de niste cursuri ca sa nu-mi leneveasca creierul , oricum de 2 ani sunt cam rupta de de mediu de afaceri , serviciu, chiar cultural , eu fiind singura singura cu bebeul.
vreau sa recuperez: incepand de astazi am un paln : muzee- aici in Romania-, lectura, engleza orice ma face sa ma puna la punct cu actualitatea.
Am lucrat in Resurse Umane pana sa raman insarcinata, mai exact Recrutare persoanal; aveam o viata foarte agitata si bubuiau informatiile , acum mai usurel, dar trebuie sa fac ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Da , poti face cursuri , dar costa , uneori destul de mult.

Apropo, Claudia , cat dureaza cursul de contabilitate si cat costa , daca poti sa-mi spui binenteles. E full-time , nu ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Mari, cursul dureaza 6 luni. Nu platesc nimic,il fac prin FAS
Vio, ideea ta e buna dar nu o pot aplica din doua mari motive: Laura nu ar sta la nimeni (doar daca stie persoanele foaaarteeee bine, e un copil mai sensibil ... ) si celalalt e distanta

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

dante,mersic,uneori asa se intampla ce e mai simplu pare greu k deh,nu te uiti unde trebuievazut oferta.

quote:
vreau sa recuperez: incepand de astazi am un paln : muzee- aici in Romania-, lectura, engleza orice ma face sa ma puna la punct cu actualitatea.
Amalia,cam aceleasi lucruri ai putea sa le faci si aici,plus vizitat vestigii istorice.cursuri diverse cum au mai zis si fetele.un colegiu k dk vom fi in EU e mai ieftin.dk mai imi vin idei te anunt.

trebuie sa ma bag la somn k pic.
noapte buna.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

claudia poti sa-mi explici si mie ce este FAS!?
Vio ideea este excelenta , din pacate cu noi nu poti sa o pui in aplicare! paote prin februarie!

Mergi la inceput