Ingeri nemuritori!
Raspunsuri - Pagina 4
zana spune:
"In memoriam ......
Dupa ce voi pleca de langa tine
Sa nu iti schimbi tonalitatea vocii cand ma chemi
Si nici o umbra de tristete sa nu-ti strabata privirea
Eu voi fi aici, in camera de alaturi
Pe fotoliul pe care sedeam adeseori la povesti.
Sa nu te simti singura in noptile tarzii,
Voi fi aici langa tine sa-ti mangai fruntea si sa iti spun "Noapte buna"
Nu sunt decat la un pas departare ,in lumea de dincolo,
Si cand va veni vremea, te voi astepta sa mi te alaturi
Sa fim impreuna pentru vesnicie."
Sunt versuri scrise de un englez.
Siminaf spune:
Nu am cuvinte... doar lacrimi pentru tot ce ati scris!!!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Kerstin spune:
Ingerul familiei mele este fratele meu, sambata este pomenirea mortilor se face coliva si se imparte.....
Nici dupa 7 ani nu ma pot impaca cu gandul ca nu mai e! De cand a disparut viata mea e mai pustie, e f. greu....
Sa traim sa-i pomenim!
alexandrueduard spune:
Ingerul meu pazitor este bunica mea(mama tatalui meu). A trecut atata timp de cand nu mai este, dar chipul ei il am proaspat in minte.
Nu am sa o pot uita niciodata.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
cherry22 spune:
Eu mi-am pierdut bunica mea cea draga, acum 8 ani. Inca o mai vad prin curte, zambareata, cu baticul pe cap......
Imi lipseste foarte mult...
dori2312 spune:
eu am pierdut cele mai importante persoane din existenta mea si totul s-a petrecut in 2 ani cei mai durerosi ani din cei 20 pe care ii aveam pe atunci.
mai intai am ramas fara tati,si de atunci au trecut 6 ani plini de durere si de dor.si mai apoi pe bunicul care ar fi sacrificat totul pentru mine...
am familia mea care ma ajuta sa trec momentele grele,sotul mai mult ca puiutii sunt micuti....dar in adancul sufletului,si intiparit in minte am inca vocea lor blanda si iubitoare.
imi lipseste mult imbratisarea lor calda si ...ii port si ii voi purta mereu in inima mea,si vor ramane pentru mine cele mai iubite fiinte pe care le voi iubi pana la sfarsitul zilelor din ce in ce mai mult
dumnezeu sa ii odihneasca in pace
sileriki spune:
E foarte dureros , fiecare dintre noi a pierdut pe cineva drag
Ma doare cand ma gandesc la ingerul meu pazitor la bunica mea care m-a iubit ft mult in 1982 decembrie a intrat in coma in sat , ne-am dus fuga la ea , se trezea din cand in cand si tot pe mine ma striga , 12 zile am stat langa ea pana ce ii era mai bine , sa fie transporta in spital in aceea vreme , am venit la Oradea in noaptea aceea a murit , tot citea ca cineva sa deschida geamurile ca au venit parintii ei dupa ea si ......... a murit , in prima noapte dupa ce nu mai era am visat cu ea si imi zicea ca e intr-un loc frumos si va avea grija de mine si intr-o zi ma va duce acolo unde e ea si vom fii mereu impreuna
m-am trezit si am pupat-o
imi lipseste mereu
evi , Eric 14.06.2000
Ana-Maria21 spune:
Am citit toate paginile si nu m-am putut abtine sa nu plang.
Luna asta pe 12 se implinesc 2 ani de cand nu mai este mamaita mea draga.Eram prima ei nepoata,ma iubea cel mai mult pe mine(la toata lumea zicea asta).As vrea sa o visez mereu dar nu stiu de ce nu pot.Am visat-o cand am ajuns in Canada...intr-o dimineata...am vorbit cu ea si mi-a explicat ca nu trebuie sa fiu suparata ca nu mai e pentru ca ei ii este mai bine acolo sus.Cuvintele ei au fost:Nu puteam sta linistita 5 minute in casa mea.
Cand m-am trezit am plns o jumate de oar cred..eram in soc,mai vroiam sa o vad....nu puteam zice la nimeni ce am.Ma gandesc ca o sa ma duc in tara si ea nu o sa ma astepte la poarta asa cum ma astepta de cate ori ma duceam la ea.Pe ea am iubit-o cel mai mult si nu ma pot gandi...nu pot vb de ea fara sa plangImi este asa de dor de ea....ma consolez doar cu gandul ca nu mai sufera.
daniella4 spune:
Bunicii mei au murit de multi ani, dar inca ii simt aproape si uneori ii visez.
Daniella, mama lu' Alexis
luizza spune:
OF un subiect atat de dureros,am plans cand am citit ,desi stiu ca ,cu totii suntem datori sa ne intoarcem de unde am venit ,mi se rupe sufletul cand ma gandesc la tatal meu,scumpul meu tata,a suferit mult foarte mult,in ziua cand a murit am simtit,chiar daca am fost la mii de km distanta,am simtit ca nu mai am aer,in momentele acelea,si mi-a venit sa lesin,niciodata nu mi se intamlase asta,am sunat acasa si am cerut sa vb cu el,desi stiam a nu poate sa vb si trbuia luat in brate pana la tel,am insistat sa mi-l aduca,fratele meu,nu mai vorbise deloc de o saptamana,dar ca prin minune tata a inceput sa-mi vorbeasca,si sa-mi zici ca ma iubeste,si cand l-am intrebat ce sa-i aduc mi-a spus sa-i aduc bomboane colorate,dupa 2 ore m-a sunat fratele meu sa-mi zica ca tata a murit........
Murise cu ochii deschisi parca privind spre ceea ce va urma viata vesnica.....
L-am iubit ,il iubesc si-l voi iubi toata viata mea,
Dupa o luna am ramas insarcinata.......si cand ma uit la fiica mea,imi amitesc de el,cateodata cand zambeste Maria parca vad zambetul tatalui meu..si iarasi ma cuprinde o caldura......de sufocare.....pe care am simtit-o cand i se apropia lui sfarsitul....
DAR asa este viata,unul pleaca altul vine,viata isi urmeaza cursul
DE-ACOLO SUS DIN CERURI DE UNDE TU PRIVESTI,
PAMANTUL GOL SI RECE DE DORUL TAU CUM PLANGE,
SA NU UITI NICIODATA CE MULT TU NE LIPSESTI
SI CAT DE GREA-I DUREREA CE INIMA NE FRANGE.
ps; stiti ca este o vorba in batrani,ca cel care moare daca moare cu ochii deschisi,si-ar fi dorit sa mai vada pe cineva,inainte de a muri ,pe cineva drag lui care nu a mai apucat sa-l vada