Care e idolul tau ? (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

woooooow, ati vazut si voi????? Ati vazut ce-am patit?????
M-am facut gaaaalbenaaaa. O fi un prim simptom?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by iileana

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

felicitariiiii, ai crescut mare
chestia e ca de acu' doar galbena ramai, vezi sa nu fie de la gripa

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

quote:

Poate ca ai scapat de jugul comunist si te apropii de UE?
Sau o fi de la muci?

Dar sa ma scuzi, nici nu am curajul sa glumesc cu voi veteranii mistocarelii ca mi-e cam frica de urmari

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Gabi, nu-ti fa probleme. Nici nu mai stiu ce-a vrut sa fie topicul asta initial, cert e ca acum are rol de pestisor-sanitar. Care cum vrea sa bata nitzel cimpii, poate sa vina aici si o face in mod organizat, nu incurca lumea la subiecte serioase. So, welcome.
-"veteranii mistocarelii"? Fusera si se dusera. Am ramas intre noi, amatorii.
-"urmari"? Eeee, asta e posibil. Nici nu vreau sa-mi amintesc ce penibil am luat-o'n freza acum vreo saptamina-doua...dar nu ma pling, ca singura mi-am sapat groapa...

P.S. Faina interpretarea cu UE. Nu m-as fi gindit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

Idolii au muci? Cum, asa ca noi astilalti?...hmmmm...nu ma asteptam.

Rayu, aaaa, pai sa-i zici asa:
- este asteptat aici cu stacana de tamiflu si vermorelul pentru dezinfectie pregatite
- de cind nu mai asigura nimenea antrenul aicea, ne-am cam risipit pe la alte subiecte, unde enervam lumea cu "mistocareala noastra ieftina"
- am citit www.9am.ro/revistapresei/Actualitate/20898/Epidemiologii-spun-ca-riscul-ca-oamenii-sa-faca-gripa-aviara-este-aproape-zero" target="_blank">undeva ca "exista acea posibilitate de recombinare a virusului gripal uman cu cel aviar, dar asta inseamna sa intri intr-un contact direct cu pasarea si sa-i aplici un sarut foarte pasional si foarte prelungit ca sa se intample contaminarea". Asa ca grija la pasaretul necunoscut.

Pana una alta, eu propun sa infiintam Clubul Zuzelor Aiurite, CZA-ul. Sau sa-i spunem CZV? V de la "valurite", ca tot e in voga subiectul cu valurirea...
Fain subiect. Poti discuta orice, oricat si oricum (fara atac la persoana si jigniri, evident) si nu se ia nimeni de tine. E democratie, dom'le!
Gabirus, de ce ti-e teama??? Veteranii mistocarelii...LOL! Imi place cum suna! Dar care or fi aia? Draga mea, te rog frumos, nu te abtine .
Iileana, de ce ai luat-o in freza? Unde, aici, pe dc? Si nu-ti da copilul la scoala la 6 ani 2 luni, mai lasa-l la gradinita inca un an, e prea micut pentru scoala.
Narancea are muci, ok, am inteles, dar Darael unde este, ce face?

Claudia

PS1 Mie-mi plac pestisorii-sanitari, curata apa de resturi, rezultand o apa mai curata, mai limpede, mai buna...
PS2 Aveti grija pe cine sarutati, evitati "Strainul"/-ii

Mergi la inceput

...daaa, mai am doi-trei ani de gindire pina la faza cu scoala, las' sa faca grupa pregatitoare de o mie de ori, sa-i intre bine-n cap...

CZV...nu stiu...intrebarea e facem noi fata la o asemenea titulatura? Zuze - da, aiurite - poate, dar cu valurirea asta ma cam incurc...

Baietii, care-ncotro. Narancea, prin locuri de nici pe harta nu m-as pricepe sa le gasesc, Darael - cred ca umbla dupa retete potrivite situatiei, muraturi, ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
...
CZV...nu stiu...intrebarea e facem noi fata la o asemenea titulatura? Zuze - da, aiurite - poate, dar cu valurirea asta ma cam incurc...

...

Cum mey, n-am valurit/aburit noi bine subiectul asta? Concluzia: ne pricepem la valurire!
Hai ca acu' o tai acasa, sa ma valureasca fi-miu cu temele .
O seara placuta tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by cl
Narancea are muci, ok, am inteles, dar Darael unde este, ce face?

quote:
Baietii, care-ncotro. Narancea, prin locuri de nici pe harta nu m-as pricepe sa le gasesc, Darael - cred ca umbla dupa retete potrivite situatiei, muraturi, ceva.

Spre a satisface curiozitatea, de altfel legitima a onoratilor clicaritori de la aist subject, trebuie sa marturisesc ca nu am fugit in Lume, desi Ratacesc in continuare.....

Si nu pentru a pune la murat gogonele sau castraveciori, ci la studiat intens subjecte “fierbnti” de pe forum , asa ca pot sa lansez o invitaie speciala:
Oameni buni, s-a lansat concursul de cautare a punctelor G feminine. Si sa stiti ca e o treaba serioasa, bazata pe cercetari stiintifice !!!

Curiosii pot clicari aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59960

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaa da si ashila vermorel bre, ca imi suna asa cunoscut dar sa ma batzi si nu imi amintesc ce e ! e de bine ? de dat pe git ?

na am terminat ce aveam de terminat. miine in zori andiamo a casa, ca s-au furat cam multe pe aici.

with love from dar !

Mergi la inceput

Atunci sa le uram, pentru moment, domnilor marete succese si impliniri in activitatea dumnealor: calatorie respectiv cautare-cercetare stiintifica, iar doamnelor...valurire placuta.
Masa si dansul, la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59248&whichpage=4" target="_blank">locul stiut.

P.S.

quote:
Originally posted by narancea

aaaaaaaaaaaaaaa da si ashila vermorel bre, ca imi suna asa cunoscut dar sa ma batzi si nu imi amintesc ce e ! e de bine ? de dat pe git ?

Cind am zis ca te-asteptam cu vermorelu', ma gindeam la pompa aia de zugravit de-am tot vazut-o in ultima vreme utilizata www.mediafaxfoto.ro/afisare.asp?lang=0&id=1420161" target="_blank">asa si www.mediafaxfoto.ro/afisare.asp?lang=0&id=1420115" target="_blank">asa si www.mediafaxfoto.ro/afisare.asp?lang=0&id=1420407" target="_blank">asa, dar se vede treaba ca intuitia nu te-a inselat (nici de aceasta data ) si, cica, "VERMORÉL s.(Ban. shi Transilv.) shpritz". Asa ca ia-o si tu cum vrei...Important e sa dezinfecteze pe ici, pe colo.

Mergi la inceput