Care e idolul tau ? (3)
Raspunsuri - Pagina 2
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by iren
Munca, Darael?? Päi io-ncerc sa fug de ea pe cit posibil, da ea tot nu se lasa!
Munca ?
Poti sa spui si asa cand te gandesti la ORA SEXUALA , dar eu nu ma incumet sa-i spun chiar asa !
Privind linistit Cerul,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
iileana spune:
Dupa cum mi-e obiceiul, nu-s deloc sigura ca stiu despre ce vorbiti voi, oamenii mari, aicea, acum, dar, fiind nu asha la "zona artelor", risc si eu un copy-paste:
Fecioarele se incurcau in gene
Motanii se frecau de damigene
Si ne era la toti atit de lene...
Torceau femei de angora in pat!
..............................................
Si-ncet sufletul nostru-a capatat
Ape adinci cu lustru-ntunecat.
(Cintec, Emil Brumaru)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
ha, se pare ca idola mea a avut efect intarziat
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
DARAEL spune:
Daca e vorba de fecioare, ho-top si eu cu ceva versuri:
Unei fecioare
(George Bacovia)
Duduia vesnic citeste;
Stie clavirul, picteaza -
Si nopti de-a rindul vegheaza,
Si poate, de-aceea slabeste.
Se crede, si unia spun -
Dar totul ramine secret
Duduia viseaza-un poet,
Bizar, singuratec, nebun.
Si, daca tot am ajuns la fecioare, am sa va mai spun cateva versuri frumoase:
S o n e t 8 1
de Adrian Munteanu
Pasind fragil m-as pierde-n fundatura,
Dar doua cai zaresc, nepietruite.
Pe una zac coloane garbovite
Si ochi perfizi pandesc la cotitura.
E calea cu fecioare despletite
Ferindu-se de omul fara gura.
Pe cealalta se-nalta cu masura
Naluci de gand in haine primenite.
Acolo e nelinistea ce vine
Sa dea un trup iluziei de-apoi
Si o scanteie poftelor din mine.
Ravnesc tacut, cu doruri prinse roi,
La marele-Adevar care ne tine,
Pierdutul foc al cerului din noi.
Tropaind prin frigider – in cautarea a ceva bun , nu a unei fecioare ,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Cred ca idolii potriviti pentru ziua de astazi sunt INTREBARILE ESENTIALE, care ne tulbura , ne tin treji, ne stimuleaza fantezia si creativitatea si pofta de a trai .......
Ca exemplu, am sa va postez aici “Intrebarea zilei”:
Contine berea hormoni feminini?
"Duminica trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul dintre noi: "Hei! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!"
Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam. Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei, bineinteles! Rezultatul acestei experiente 'in vivo' a fost stupefiant.
Dupa cele 20 doze:
1- Toti am prins ceva greutate in plus;
2- Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3- Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4- Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5- Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6- Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si in plus: impreuna!
Cred ca e inutil sa continuam sa experimentam acest subiect. E clar ca berea contine hormoni feminini. "
O zi minunata va doresc tuturor, cu bere, hormoni, feromoni si mii de zambete.......
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
cl spune:
Am lipsit si eu doua zile si ma asteptam sa gasesc nu stiu cate pagini! Slaba activitate ati avut! Sa fie munca sau lenea de vina????
Daraele, eu nu vreau bere, ca ingrasa! In schimb, asa as trage un pui de somn! Intrebarea care ma tulbura pe mine astazi este (cred ca ati ghicit): o sa reusesc eu sa ajung acasa devreme, sa-l gasesc pe fi-miu cu temele facute si sa dooooooooooooooooorm?
Claudia
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by cl
Am lipsit si eu doua zile si ma asteptam sa gasesc nu stiu cate pagini! Slaba activitate ati avut! Sa fie munca sau lenea de vina????
Daraele, eu nu vreau bere, ca ingrasa! In schimb, asa as trage un pui de somn! Intrebarea care ma tulbura pe mine astazi este (cred ca ati ghicit): o sa reusesc eu sa ajung acasa devreme, sa-l gasesc pe fi-miu cu temele facute si sa dooooooooooooooooorm?
Claudia
Cred ca acestea sunt vise erotice, fata frumoasa dar, cine stie, minuni s-au mai vazut pe lumea asta !!!
Ratacind Singur prin Lume,
DARAEL
cl spune:
quote:
Originally posted by DARAELquote:
Originally posted by cl
Claudia
Cred ca acestea sunt vise erotice, fata frumoasa dar, cine stie, minuni s-au mai vazut pe lumea asta !!!
Ratacind Singur prin Lume,
DARAEL
Cum mey Daraele, vise erotice??? Io am alt fel de vise erotice .
Si da, , l-am gasit pe fi-miu cu temele facute (si le-a facut la semiinternat si le-a facut si bine si frumos, asa ca n-am mai sters ) si dormind. Asa ca seara ne-am plimbat. Cu somnul stau mai prost, ca n-am avut de lucru: m-am uitat la OTV, la emisiunea lui DD! Mai bine dormeam!!!!
Si am o propunere: idolul zilei: HOTUL! Cum trebuie primit in casa?
Asa:
sau asa:
?
Va rog frumos, lasati frau liber imaginatiei!
Claudia
roxana1974 spune:
Pai cum Clau? Cu savarina, nu?
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica